kultaomenia hopeamaljoissa

Hengellisiä asioita
Tänään on 19.01.2019 03:54

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 09.03.2014 07:24 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 23.10.2013 17:20
Viestit: 1818
    Kuva

Ps 67:7
Siunatkoon meitä Jumala, ja peljätkööt häntä kaikki maan ääret.

Joos. 2:11
sillä Herra, teidän Jumalanne, on Jumala ylhäällä taivaassa ja alhaalla maan päällä.

NYKYINEN AVIOLIITTOLAKI PIDETTÄVÄ VOIMASSA – AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN LIITTO/AVIOLIITTO ON SUOJA VINOUTUNUTTA SYNNILLISTÄ SEKSUAALISUUTTA VASTAAN
Post Date helmikuu 24, 2014
Comments 2 Comments
Author Jari Tasanen
Category Eurovaali ehdokkuus
Share Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Tätä kirjoitettaessa on Eduskunta juuri käynyt lähetekeskustelun kansalaisaloitteen ”tasa-arvoisesta avioliittolaista” pohjalta ja lähettänyt sen lakiasianvaliokuntaan. Lakivaliokunta kuulee asiassa asiantuntijoita ja tehnee asiassa päätösehdotuksen sen jälkeen aloite palaa täysistuntokäsittelyyn. Lakialoitteen tavoite on saada samaa sukupuolta oleville pareille samat oikeudet, mitkä nykyisessä laissa koskevat miehen ja naisen välistä avioliittoa. Aloite nousee mielettömyydestä. Ensiksikin sanalle avioliitto ei ole mahdollista sisällyttää sellaista merkitystä, että sen piiriin sisältyisi jokin muu vaihtoehto, kuin miehen ja naisen välinen liitto. Ajatus on yhtä mieletön kuin se, jos Eduskunta yht ´äkkiä säätäisi lain jossa todettaisiin, että tästä eteenpäin sairaanhoitajia kutsutaan kirvesmiehiksi ja kirvesmiehiä sairaanhoitajiksi. Mielettömyyttä lisäisi vielä se, jos laki sisältäsi velvoitteen, että nämä ammattiryhmät määrättäisiin vaihtamaan myös työtehtävänsä keskenään, mutta siirtyisivät uudelle työmaalleen entisissä työasuissaan ja työvälineissään.

Avioliiton alku on Jumalan muuttumattomassa luomistyössä. Se on myöskin ihana esikuva Kristuksen ja Hänen seurakuntansa välisestä hengellisestä suhteesta.

” Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: ”Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet”. (I Moos. 1:27-28)

”Ja Herra Jumala sanoi: ”Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva”. (I Moos.2:18)

”Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa.”(Efes.5:31- 32)

Yhteiskunnan perustus ovat perheet. Jo aviopari itsessään on perhe, jonka olemus syvenee/laajenee lasten myötä. Lapselle on tärkeää, että hänellä on isä ja äiti. Eikä niin, että on kaksi äitiä tai kaksi isää. Lainsäätäjän tulee toimia niin, että lait takaavat lapselle oikeuden isään ja äitiin. Vaikka käytännön elämässä käy esim. niin, että toinen vanhemmista kuolee ja toinen jää yksin hoitamaan lapsia, niin lainsäädännön pitää kuitenkin lähteä perustukselta, jossa lapsella on oikeus isään ja äitiin, eikä niin, että lait kannustavat isättömyyteen ja/tai äidittömyyteen. Siksi aloite on hylättävä ja sen osana oleva samaa sukupuolta olevien oikeus yhteisadoptioon samoin.

Olemme tulleet aikaan, jossa jopa kauppaketjuja painostetaan, että ne eivät enää myisi erikseen tyttöjen ja poikien leluja. Samoin päiväkotien sadutkin halutaan kirjoitettavaksi siten, että niistä ei nouse esille erikseen miehen ja naisen rooleja..

Mikä sitten tulee olemaan kehityksen lopputulos, jos tällä tiellä jatketaan. Alkaa kasvamaan yhä enenevässä määrin pehmomiesten sukupolvi, jolla ei ole enää auktoriteettia, vastaavasti naiset miehistyvät ja menettävät naisellisuuttaan ja äidillisyyttään.

Avioliittolain muutosesitys ei ole vain hyökkäys voimassa olevaa lakia vastaan, vaan se on hyökkäys kaikkea kristillisyyttä vastaan. Aloitteen tekijöiden tavoitteena on murtaa kaikki vielä jäljellä olevat kristilliset arvot maassaamme. Lakialoite nousee ideologiasta, jota voi pelkistetysti kuvata nimellä “suvaitseva monikulttuurisuus”. Tämä ideologia nousee ei-demokraattiselta perustukselta. Sen toimintatapana on painostamalla ja syyllistämällä saada kansan enemmistö vähemmistön ideologian kannattajiksi. Ideologia nousee punavihreästä liberalismista. Tieten tai tietämättään tämän ideologian kannattajat ovat tekemässä tilaa islamille, niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Tämä sama joukko on myös suurelta osin myös erittäin Israel-vastaista. Sana suvaitsevuus tässä ideologiassa on petollista, koska tämä joukko ei hyväksy tosi uskovia ja heidän aatemaailmaansa. Toimittajista suuri osa kuuluu tähän joukkoon, siksi ei enää pitkään aikaan ole maassamme voitu puhua riippumattomasta mediasta. Jos laki hyväksytään esitetyssä muodossa, niin siitä seuraa se, että pieni vähemmistö alkaa hyppimään suuren enemmistön silmille. Eli meitä, jotka kunnioitamme(noudatamme) kristillistä avioliittoa ja muita kristillisiä arvoja elämässämme aletaan pitämään pilkkanaan ja vaaditaan hyväksymään pienen vähemmistön vaatimukset.

Sateenkaaren värien käyttö seksuaalivähemmistöjen tunnuksena on mielestäni Jumalan pilkkaa. Kyseessä on sumutussateenkaari, jonka perusta on ateistinen darvinismi, jolle homous/lesbous ja sodomia ovat vain “evoluutiota ja luonnonvalintaa”. Tämä kaikki ilman tieteellistä perustaa.

Jumala hävitti vedenpaisumuksessa maan päältä ihmiset jumalattomuuden tähden Nooaa ja hänen perhekuntaansa lukuunottamatta. Sen jälkeen Hän teki liiton ihmisen ja kaikkien elävien olentojen kanssa. Liiton merkiksi Hän asetti sateenkaaren pilviin(1 Moos. 9:14)Tuo liitto muistuttaa meitä siitä, että Jumala on vanhurskas ja Hän edellyttää vanhurskautta myös ihmisiltä. Näen sateenkaaren Jumalan puolelta myös varoituksena jokaiselle ihmiselle; älä tee syntiä, muutoin sinulle käy niin kuin kävi vedenpaisumuksessa hukkuneille ihmisille.

Kristillisten arvojen mureneminen yhteiskunnassamme on ajanut ja ajaa meitä yhä syvemmälle ongelmiin. Kaikenlainen laittomuus nostaa päätään. Kirjoitan abortista erikseen teeseissäni toisaalla. Mitä enemmän ns. vapaa seksi saa sijaa yhteiskunnassamme, sitä enemmän tulee ongelmia. Kouluopetus on näissä asioissa ollut jo vuosia hakoteillä. Nykyyhteiskunnassa seksuaalisuus on ylikorostuneessa asemassa. Lapset ja nuoret eivät saa enää kasvaa ja kehittyä rauhassa aikuisuuteen, vaan heidän elämäänsä tungetaan kaikenlaista saastaa aivan varhaislapsuudesta alkaen. Kehitys tulee johtamaan samaan kuin aikanaan Sodomassa, jossa kaupungin miehet halusivat joukolla tulla raiskaamaan Lootin vieraiksi tulleet miehet(Herran lähettiläät, 1Moos.19:5). Eli kaikenlainen väkivalta tulee räjähdysmäisesti kasvamaan, jos kristillisten arvojen annetaan kokonaan murentua maassamme. Samoin sukupuolitaudit ja muut vinoutuneen seksin tuomat terveysongelmat tulevat lisääntymään. On hyvin todennäköistä, että HIV/AIDS:n lisäksi puhkeaa vielä pahempia sukupuolitauteja. Ne tulevat Jumalan tuomiona ihmiskunnalle. Seuraava lainaus on Roomalaiskirjeen ensimmäisestä luvusta. Tästä luvusta lainataan usein vain jakeen 17 sisältämää lausetta: ”Vanhurskas on elävä uskosta” samalla unohtaen sen, kuinka vakavaan asiayhteyteen Paavali on alkuaan tuon lauseen sijoittanut kirjeessään.

16. Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.

17. Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: ”Vanhurskas on elävä uskosta”.

18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,

19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,

21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet

23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa

25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

26. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;

27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

29. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;

30. ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,

31. vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;

32. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Olen sielunhoitajana kohdannut sen tuskan mikä on sellaisten henkilöiden elämässä, joilla on todettu HIV-positiivinen tartunta. Olen saanut olla rukoilemassa heidän kanssaan ja julistamassa syntien anteeksiantamusta Jeesuksen nimessä ja veressä.

Olin kerran lentomatkalla menossa Floridaan. Vierelläni istui kaksi miestä. Ensin he puhuivat keskenään siitä, kuinka heidän tavoitteensa on mennä perillä tapaamaan paikallisia prostituoituja. Kysyin, että saanko minäkin sanoa jotain, niin he sitten sanoivat, että ilman muuta.

Sanoin heille, että suurella osalla näistä katunaisista on HIV(osalla jo kehittynyt AIDS tasolle). Osa jatkaa ammattiaan vaikka taudin eteneminen näkyy jo ulkoisestikin. Olette suuressa vaarassa saada kuoleman sairauden, joka voi viedä teidät ennenaikaiseen hautaan. Jos saatte tartunnan, niin se tulee estämään teitä elämästä koskaan todeksi normaalia avioliittoa, koska taudin eteenpäin tarttumisen riski väijyy aina ovella, niin puolison kuin mahdollisten syntyvien lastenkin osalta. Lisäksi; jos jäätte kiinni käynnistänne prostituoitujen luona, niin Floridan viranomaiset antavat teille ainakin sakot ja niiden lisäksi saatte kuvanne nimenne kera paikalliseen lehteen varoitukseksi muille. Kysyin heiltä, että onko viisasta riskeerata koko elämänsä? Kumpikin myönsi avoimesti, että heidän mieleensä ei ollut tullut koko asia. He kiittivät minua heille antamastani varoituksesta useampaan kertaan!

Toisen kerran olin lennolla menossa Tel Aviviin. Vieressäni istui noin 30-vuotias mies, joka sanoi asuvansa Itä-Berliinissä. Hän oli muuttanut sinne pakolaisena Irakin kurdialueelta. Keskustelun edetessä hän sanoi: ”Olen homoseksuaali ja uskontoni opetuksen mukaan joudun automaattisesti helvettiin”. Sanoin hänelle, että Jeesus on kuollut Golgatan ristillä sinunkin puolestasi ja on voimallinen antamaan sinun syntisi anteeksi. Yht ´äkkiä hänen ilmeensä kirkastui ja hän kysyi, onko se totta. Vakuutin hänelle, että olen itse entinen ateisti ja olen kohdannut Jumalan suuren armon Kristuksessa, tiedän kokemuksesta mistä puhun.

Viime vuosien raiskaustilastot ovat karua luettavaa. Oikeusistuinten tuomiot ovat raiskaustapauksissa olleet luvattoman lieviä ja päätösten perustelut aika ajoin aivan käsittämättömiä. Esim. eräässä raiskaustuomiossa tuomiota alennettiin(lievittävä asianhaara) sen vuoksi, että raiskaajalla on työpaikka!!! Päätöstä tehtäessä oikeuden jäseniltä on kokonaan unohtunut se tosiasia, että uhrin kohtaama kärsimys, ruumillisen koskemattomuuden ja kunnian häpäisy ovat ihan samat siitä riippumatta onko raiskaajalla työpaikkaa vai ei.

Rangaistuksia on ehdottomasti kovennettava myös itse lakia muuttamalla. Ilmeisesti tuomion perusteluillekin pitää lain kautta antaa tarkemmat rajat, jotta edellä olevan esimerkin kaltaisista tuomioista päästäisiin eroon. Vaihtoehtona on myös se, että seksuaalirikoksia varten perustetaan oma erillinen tuomioistuimensa, jossa kaikki oikeuden jäsenet ovat tälle rikollisuuden osa-alueelle perehtyneitä. Menettelyn voisi toteuttaa hovioikeusasteella siten, että käräjäoikeuksien päätöksistä tulevat valitukset keskitettäisiin yhteen yksikköön, joka on spesialisoitunut seksuaalirikoksiin. Myös se olisi mahdollista, että käräjäoikeuksiin ko. istuntoihin lähetettäisiin istuntoa johtamaan tuomari, joka on tähän asiaan perehdytetty.

Avioliitto on Jumalan asettama miehen ja naisen välinen liitto. Se on suoja kaikkea seksuaalista moraalittomuutta vastaan. Siksi Sana sanoo I Kor. 7:2:”…mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.”

Jokainen avioliiton ulkopuolinen seksisuhde on rikkomus seitsemättä käskyä vastaan: ”Älä tee huorin”

Kyse on Jumalan Sanan tuomitsemasta haureuden harjoittamista; mikäli toinen tai molemmat ovat aviopuolisoita, kysymyksessä on lisäksi huoruus (aviorikos).

Kirjoituksellani en halua olla nostamassa vihaa prostituoituja, homoja, lesboja ja muita avioliiton ulkopuolisia suhteita harjoittavia vastaan, vaan noudatan Sananjulistajana periaatetta, että Jumala vihaa syntiä, mutta rakastaa kuitenkin syntistä ihmistä. Jeesus tuli nimenomaan kutsumaan syntisiä parannukseen. Hänen rakkaudessaan on muuttava ja parantava voima.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This post was written by Jari Tasanen


http://jaritasanen.net/?p=123

_________________
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia