kultaomenia hopeamaljoissa

Hengellisiä asioita
Tänään on 19.01.2019 04:22

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: LUOPUMUS!!!!!!!!
ViestiLähetetty: 12.12.2014 16:07 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 24.10.2013 09:05
Viestit: 90
Tämä keskustelu poistettiin kun sitä oli kommentoitu 415 kertaa.
Asialla olivat pääsäntöisesti ristin viholliset tiesivät he sitä tai eivät.

LUOPUMUS yleisellä tasolla tarkoittaa luopumista uskonelämän dogmeista jotka sinällään
ilmentävät myös uskomme olemusta jos näin voidaan sanoa.

LUOPUMUS kirkollisella tasolla on edennyt sellaista vauhtia ettei esim. ev.lut. kirkko ole enää mikään kristillinen yhteenliittymä ja ihmisten hengelliset tarpeet ovatkin siirtyneet paljolti vapaitten suuntien hoidettaviksi tai he ovat Herramme huomassa.
He hoitavat kasteet ja ehtoollisten jakamiset ja ilman naispappeja.
Homoilujen hyysäämiset eivät myöskään tule kyseeseen sen verran kuin itse tiedän asiasta.

Vastoin Raamatun selvää Sanaa homoilut on pesty kirkollisella tasolla vitivalkoisiksi mistä pappien enemmistö kantaa raskaan vastuun.
Raamattu tuomitsee homoseksuaalisen käyttäytymisen varsin jyrkästi ja tätä ei papisto ole toistaiseksi pystynyt kumoamaan.
Ne jotka myötäilevät papiston mielipiteitä tuossa asiassa kulkevat vaarallisella tiellä.
________________________________________________________________
Papistossa kytee kapinaliike joka tulee jakamaan kirkon puoliksi jossain vaiheessa historiaa :

http://concordia.fi/second/2012/05/04/1 ... iispoista/

VAROITUS
Kaikkien kristittyjen on nyt huomattava, että kirkon nimeä käyttävä Suomen evankelis-luterilainen kirkko on hyväksynyt homoliberalismin siinä määrin, että sen piispat ovat antaneet ohjeet rukousaktien pitämisestä rekisteröidyille homopareille. Tämä on uusi askel suuressa luopumuksessa, koska nyt käytetään Jumalan pyhää nimeä väärin siunattaessa luonnonvastaisia suhteita. Tämä ei aiemmin piispakollegion suosituksella ole ollut mahdollista. Luonnonvastaisen synnin hyväksyminen Jumalan pyhässä nimessä on selvä apokalyptinen (lopunajallinen) merkki.

Piispainkokouksen ohjeet homoseksuaalisten parisuhteiden puolesta pidettävistä rukouksista on nyt julkistettu. Vaikka saivarrellen voidaan väittää, ettei tässä ole kysymys homoseksuaalisen käyttäytymisen hyväksymisestä, kirkon ja median keskustelukontekstissa ei asiaa voi muuksi ymmärtää. Ja näinhän ovat jotkut piispatkin asian tulkinneet.

Antamalla kysymyksessä olevan rukoushetkisuosituksen Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat astuneet ratkaisevalla tavalla Raamatun vastaisen opin ja elämän alueelle. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Tunnustuskirjoissa miehen ja naisen välinen avioliitto ainoana Jumalan asettamana aviosäätynä on kirkon opin asia. Antamalla luvan ja suosittelemalla rukoushetken pitämistä sukupuolisuhteelle, joka yksiselitteisesti on Raamatun vastainen, piispat ovat antaneet luvan ja toisen käskyn vastaisesti kehottavat papistoa rukoilemaan Jumalan siunausta synnille. Jumalan Pojan veri vuoti ristillä synnin sovittamiseksi ja voittamiseksi, ei synnin tekemisen oikeuttamiseksi. Siksi piispojen ohje sotii itse evankeliumia vastaan.

Jo vuosia on ollut nähtävissä se, miten Suomen kirkkoa viedään määrätietoisesti Sodoman tielle. Tällä tiellä emme voi emmekä tahdo olla mukana. Allekirjoittaneista Anssi Simojoki ja Martti Vaahtoranta ovat aikanaan ilmoittaneet tämän myös Turun tuomiokapitulille. Nyt varoitamme myös jokaista kristittyä. Sodomaan ei pidä etsiytyä eikä antaa viedä sinne itseänsä. Päinvastoin, Sodomasta on paettava. Kirkon asioissa on aina kysymys iankaikkisuudesta. Antamalla synnille luvan ja kirkollisen muodon, piispat johtavat ihmisiä perässään iankaikkiseen kadotukseen.

Alkuperäinen luopumuskeskustelu löytyy kokonaisuudessaan tuolta :

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12952650


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: LUOPUMUS!!!!!!!!
ViestiLähetetty: 13.12.2014 08:42 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 23.10.2013 17:20
Viestit: 1818
Hyvällä asialla olet Pertsa. Seiso rohkeasti siinä muurinaukossa mihin olet johdatettu.

Tuon tähän kirjoituksesi jatkoksi tiedotus asian.


Wikipedia:
Kirkollisvero peritään edellisen vuoden viimeisen päivän tilanteen mukaan. Ellei vuoden päättyessä kuulu kumpaankaan valtionkirkkoon, ei seuraavalta vuodelta mene kirkollisveroa. Jos seurakunnan jäsen eroaa kirkosta viimeistään vuoden viimeisenä päivänä, hän välttyy seuraavan vuoden kirkollisverolta. Henkilön liittyessä kirkkoon ei liittymisvuodelta vielä peritä kirkollisveroa. Jos seurakunnan jäsen muuttaa kesken vuoden, kirkollisvero maksetaan muuttovuodelta sille seurakunnalle, jonka jäsen oli edellisen vuoden lopussa.


http://eroakirkosta.fi/

_________________
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: LUOPUMUS!!!!!!!!
ViestiLähetetty: 13.12.2014 10:29 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 24.10.2013 09:05
Viestit: 90
Siinä on luopumuksen pääarkkitehti :

Kuva
Noomi sanoi :
Hyvällä asialla olet Pertsa. Seiso rohkeasti siinä muurinaukossa mihin olet johdatettu.
______________
Niin kauan kuin elän aion seistä siinä aukossa parhaani tehden vähäisine leivisköineni.

Hesekiel :
22:28 Sen profeetat valkaisevat heille kaiken kalkilla, kun näkevät petollisia näkyjä ja ennustelevat heille valheita sanoen: 'Näin sanoo Herra, Herra', vaikka Herra ei ole puhunut.
22:29 Maan kansa harjoittaa väkivaltaa, riistää ja raastaa: kurjaa ja köyhää he sortavat, muukalaiselle tekevät väkivaltaa oikeudesta välittämättä.
22:30 Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.

___
Suurin osa porukasta tuolla saitilla on kimpussani - varsinainen räksyttävä rakkilauma ja papeilla ei ole muuta sanottavaa laumalleen kuin jatkakaa vanhaan malliin - hyvin menee.
Kyllä minua myös tukee hyvin harvalukuinen joukko vaikka muiden mielestä minun pitäisi osata käyttäytyä eikä sanoa asioita liian suoraan.
Homot ja lesbot ovat myös tulleet kaapeistaan ulos ja uhkailevat uskovia rikosilmoituksilla ja oikeusjutuilla eivätkä enää osaa edes hävetä.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia