kultaomenia hopeamaljoissa

Hengellisiä asioita
Tänään on 19.11.2018 15:06

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Raamatun kansojen nykynimet!
ViestiLähetetty: 26.10.2013 08:39 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 24.10.2013 09:05
Viestit: 90
Kuva

Pistin tämän tänne , koska siinä on tietoa ,joka ainakin minulta on puuttunut raamatun kansojen nykynimien suhteen.

Koko artikkeli :
http://nokialainen.blogspot.com/2010/08 ... eiden.html
Keitä ovat nämä liittoutuneet viholliset, jotka aiheuttavat sellaisen myllerryksen?

Seuraava on lainausta Walid Shoebat'in erinomaisesta kirjasta, God's War On Terror.

Edom - joka ulottuu Jordaniasta Saudi-Arabiaan (ks. Hesekiel 25). Edomin kuvaillaan ulottuvan Teemanista Dedaniin (Arabiaan). Edom viittaa myös Eesauhun, Jaakobin kaksosveljeen. Edomilaiset ovat Israelin veljeskansa, mutta he eivät ole kovin veljellisiä, koska ovat pitäneet ”ikuista vihaa” Israelia kohtaan, kuten Jumala kuvailee henkilökohtaisessa sanassa heille Hesekielin luvussa 35. Israelin muslimiarabi-lähinaapurit eivät ole vain Eesaun fyysisiä jälkeläisiä, vaan heillä on myös tunne hengellisestä sukulaisuudesta hänen kanssaan vihatessaan Jaakobia hänen esikoisuutensa vuoksi.

Mooab, Ammon, Lootin lapset – Jordania, Mooab ja Ammon, insestin kautta siinneet 'Lootin lapset' ovat myös sukua Israelille. Loot oli Aabrahamin veljenpoika. He myös ovat omaksuneet Israelin vihaamisen, paheksumisen ja pelkäämisen. Heidän jälkeläisensä olivat pohjoisen ja keskisen Jordanian asuttajia. Ammanin kaupunki on saanut nimensä Ammonista.

Gebal – Unger'in Raamatun sanakirjan mukaan tämä on Libanon, 25 mailia pohjoiseen Beirutista. Libanonia pidettiin yhteen aikaan Lähi-Idän ainoana kristittynä maana, kunnes syyrialaiset baathistit ja islamilaiset ryöstelijät silpoivat sen ajaen kristityt ulos ja vahvistaen islamilaisen enemmistön 1970-luvun lopulla. Vaikka siellä oli USA:n tukema ”seetrivallankumous”, jossa syyrialaiset pakotettiin vetäytymään Libanonista, tämä kerran niin kaunis Lähi-Idän helmi on nyt tulossa islamilaiseksi ruttopesäksi.

Tyyro – Tämä on tänä päivänä Hizbollahin keskus ja jälleen Libanonissa. Eteläinen Libanon oli säilyttänyt kristillisen identiteettinsä – kiitos siitä Israelin vuoden 1982 valtaukselle, mutta hellittämätön poliittinen paine pakotti juutalaiset vetäytymään sieltä ja tyhjiöön astui Hizbollah, iranilaisten tukema terrorismin shiittiläinen ”ryhmä”. Viimeksi he ovat tulleet kuuluisiksi Pohjois-Israelin hellittämättömästä rakettitulituksesta.

Filistea - Gaza, tänä päivänä Hamasin keskus, Israelin lounainen nurkka ja muinaisen filistealaisen linnoituksen paikka, on tullut maailman poliittisen painostuksen kautta linnoitukseksi häijylle terroristiryhmä Hamasille ja Israelia vastaan vihaa, murhaa ja katkeruutta kiehuvaksi padaksi. Siitä on tullut myös lavastustukikohta terroristiarmeijoille, joiden päämäärä on tuhota Israel.

Ismaelilaiset ja hagrilaiset – Arabeja yleensä. Haagar oli Saaran, Aabrahamin vaimon, egyptiläinen palvelijatar ja Aabrahamin pojan, Iisakin, korvikeäiti. Muslimit julistavat Ismaelia Aabrahamin valittuna poikana ja viettävät vuosittain EID:iä [1], jossa he erheellisesti juhlivat ns. Ismaelin uhraamista. Jumala sanoi hänestä Aabrahamille, että hän olisi ”mies kuin villiaasi, jonka käsi olisi kaikkia vastaan ja kaikki häntä vastaan ja joka kävisi veljiensä kimppuun”. Aika osuva kuvaus islamilaisen arabin hengestä. Kun Saara ajoi Ismaelin ja Haagarin ulos talosta, niin myös he alkoivat ruokkia sitkeää ”ikuista vihaa”.

Assyria – Tähän sisältyvät Irak, Syyria ja Turkki. Laajimmillaan se käsitti myös Egyptin ja Iranin. Assyria, suuri valtakunta, käsitti alueet, jotka nykyisin tunnetaan Irakina, osia Syyriasta ja Turkista. Sitä yhdistää nykyisin Islamin uskonnon henki.

Amalek - Jordania, kaakkoon Kuolleestamerestä (1. Moos. 14; 7). Amalekilaiset olivat niitä, jotka kävivät sissisotaa Israelia vastaan 2. Moos. 17. luvussa luultavasti tappaen vanhat, sairaat, heikot ja myös lapset muiden muassa. Amalek oli Eesaun, eli Edomin, pojanpoika. Nämä ovat seuraavan suuren sodan taistelijat. He tuntevat saaneensa rohkeutta ja heillä on yleviä tavoitteita. Heidän ylevä päämääränsä on hävittää Jumalan valittu kansa ja peruuttaa Jumalan säädös, joka toi Israelin takaisin maahansa. He pyrkivät ottamaan itselleen ja väärän jumalansa Allahin nimissä, sen, minkä Jumala armossaan on testamentannut tunnustetusti ansiottomalle kansalle, Israelille. Se on ”jumalien kamppailu” ja tulee vielä käymään mielenkiintoiseksi


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia