emalista.fi

Varoita Amerikkaa ja kansakuntia! Varoita seurakuntaa

Jokainen tutkikoon lukemansa profetia itse.

Varoita Amerikkaa ja kansakuntia! Varoita seurakuntaa

ViestiKirjoittaja noomi » 27.09.2022 08:15

Maurice Sklarin profetia. Vakavaa postia Israelista
Rakkaat ystävät!
Rosh hashanan, hebrealaisen uudenvuoden aattona (pari viikkoa sitten su 2,10) puolen yön aikana tuli minulle Herran sana; Varoita Amerikkaa ja kansakuntia! Varoita luopunutta, kompromisseja tekevää seurakuntaa siitä, että tuomiot tulevat pian. Seurakuntaa tulevat kohtaamaan suuret vainot. Antikristuksen henki ja sen ote kansoista vahvistuu päivä päivältä ja kohta koittaa saatanan hetki pettää kansakunnat. Antikristuksen henki vastustaa ankarasti Minun voiteluani, joka virtaa Minun ruumiissani, morsiamessani, uskollisissa pojissani ja tyttärissäni, jotka vielä saavat täyden voiton. Todelliset uskovat erotellaan vääristä, kuten akanat erotellaan jyvistä puimatantereella.
Valtavat joukot pelastuvat vielä ratkaisunlaaksossa. Teiltä riistetään yhtäkkiä oikeudet ja vapaudet, joita nyt itsekkäästi pidätte itsestäänselvyytenä. Nyt todellinen valinnanmahdollisuus on vain herätyksen tai tuomion välillä. Ohi on sellainen armon aika, joka sallii synnissä elämisen ja kompromissit ilman seurauksia. Tuomio alkaa Herran huoneesta, kuten Raamattu sanoo. Sen jälkeen asetan Israelin ennalleen koko maailman nähden ja tuomitsen kansat pyhässä vihassani, kuten profeettani ovat selvästi ennustaneet Raamatussa.
Henkinen ja uskonnollinen epäjumalanpalvonta vyöryy moninkertaiseksi ja pettää monet, kun tuomioni päivä lähenee. Elätte profeetallista keskiyön hetkeä. Juoskaa Jumalan luo ja tehkää parannus pahuudestanne armoistuimen luona, kun vielä on aikaa. Kun ovet suljetaan ja vaivanaika alkaa, mitä aiotte silloin tehdä? Oi kansani, pyytäkää Minulta kaksinkertaista öljyannosta lamppuihinne. Tulen hyvin pian hakemaan voittoisan morsiameni tästä pahasta maailmasta ja noudan teidät kotiin olemaan ikuisesti luonani, aivan kuten olen luvannut. Pysykää erottautuneina Minulle. Pysykää uskollisina loppuun asti, ja te saatte kunnian kruunun, joka ei himmene.
Nykyisen taloudellisen järjestelmän juuret ovat babylonilaiset ja järjestelmä kaatuu pian, koska se ei kestä hallitsematonta massiivista maailmanlaajuista velkataakkaa. Siten valmistuu tie nk. Uudelle maailmanjärjestykselle. Tämä hengellinen, poliittinen ja taloudellinen järjestelmä ei nimestään huolimatta ole uusi. Se vie ihmiskunnan antikristuksen orjuuteen ja jokaisen on palvottava antikristusta säilyttääkseen henkensä. Oi, kansani, kuulkaa varoituksiani! Aika on tullut. Olkoon aarteenne ikuisissa asioissa. Silloin sydämenne on turvassa ja voitte paeta tulevaa vihaa. Älkää rakastako nykyistä maailmaa ja sen asioita. Kiinnittäkää mielenne taivaallisiin, jotka kestävät ikuisesti. Niitä ei kukaan voi teiltä viedä.
Avoin sota Israelia vastaan puhkeaa pian, ja valtava määrä ihmisiä kuolee ympäröivissä arabivaltioissa. Damasko tuhoutuu täysin, eikä sitä enää koskaan rakenneta, kuten olen ilmoittanut Jesajan kirjan 17;ssa luvussa. Tein liiton toisessa maailmansodassa taistelleiden kanssa ja lupasin 70 vuoden rauhan ja menestyksen ajan Naton suojassa, koska nämä kansat pysäyttivät Nazi-Saksan ja edesauttoivat Israelin valtion syntymää. 70 vuoden aika on ohi! Tämä paha sukupolvi on unohtanut Minut. Palvotte demoneja ja paholaisia ettekä Minua. Olette kääntäneet uhmaten selkänne Minulle. Rauhan siunaus väistyy pian. Psalmi 83 ja Obadjan kirja toteutuvat kirjaimellisesti.. Samoin sen jälkeen Hesekielin luvut 38 ja 39. Minä nöyryytän myös Iranin, Venäjän ja niiden liittolaiset, kun ne jälleen yrittävät tuhota Minun kansani. Tuhoan varmasti sotaisat islamistihallitukset, jotka terrorisoivat Lähi-Itää. Ja monia kansoja. Israel on houkutuslintuni, jolla vedän kansat ansaan. Nousen ja taistelen, kuten soturi puolustaakseni liittoani, jonka tein Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Kuten te olette tehneet Israelille,niin Minä varmasti teen teille.
Te Israelin ikuiset viholliset-kuulkaa Herran sana! Teidät lyödään! Te kaadutte ja tuhoudutte koko maailman silmien edessä, ettekä enää koskaan nouse. Silloin kaikki tietävät, että Minä olen korkein Jumala. Minä olen pyhä Jumala- Israelin Pyhä, kuten sanassani on selvästi kirjoitettu. Jo alusta alkaen olen ilmoittanut, mitä lopussa tapahtuu. Kaikki käy toteen juuri niinkuin on kirjoitettu. Kokoan kansakunnat Jisreelin laaksoon, jota myös Harmageddoniksi sanotaan ja tuomitsen teidät siellä.
Tuhoan suuni miekalla kaikki, jotka vihaavat Minua, Minun kansaani, tai Minun maatani, kun palaan perustamaan kuningaskuntani maan päälle. Se ei ole satua tai uskonnollinen myytti. Kaikki tapahtuu kirjaimellisesti teidän silmienne nähden. Mikään ei voi estää näitä tapahtumasta hyvin pian.
OI MAA; MAA; MAA- Kuule Herran sanaa.
Jeshua Messias
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1826
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

Paluu Profetioita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron