kultaomenia hopeamaljoissa

Hengellisiä asioita
Tänään on 19.11.2018 13:17

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.10.2013 16:50 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 24.10.2013 09:05
Viestit: 90
Kuva

Tämän profetian mukaan pakanain aika päättyisi vuonna 2017.
Aina on kuitenkin mahdollista ,että asiat on ymmärretty väärin - ihmisiä kun olemme!Minäkin olen lukenut profetioita ,jotka eivät ole toteutuneet
laisinkaan ja mahdollisia selityksiä on myös paljon - esimerkiksi ajanlasku ei ole läheskään yksiselitteinen - paaveilla on sielläkin sormensa pelissä.
Lisäksi tuo Judah Ben Samuel oli Kabbalistinen Rabbi.

20.2.2010
Pastori F.M. Rileyn profeetallinen kirjoitus 12.2.2010
Suomennos: Samuel Korhonen
Muokkauksia pertsa2010


Kuinka pian…..?
"Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että me saisimme viisaan sydämen."
Psalmi 90:12

Rakas veli, EN tiedä onko Uuden Testamentin vanhurskasten ylösnousemus sovitettava juutalaisen kalenterin pyhiin päiviin, sillä Herran uusitestamentillinen seurakunta on etupäässä pakanayhteisö.
Herran seurakunta ei ole juutalainen ja siksi on mahdollista, ettei seurakunnan ole mukauduttava juutalaisiin pyhiin päiviin. Tuo kysymys riippuu kuitenkin Herrasta. Voi olla, että seurakunnan todella on mukauduttava niihin! Tulemme pian näkemään!

Veli, Herra Jeesus Kristus ratsasti Jerusalemiin aasin selässä 10. päivänä Abib-kuuta [Nisan] lähes 2000 vuotta sitten Messiaana
ilmestymisensä täsmällisessä täyttymyksessä Daniel 9:25 ennustuksen mukaan tuoden Danielin 69 viikkoa täyttymykseen täsmälleen tuona päivänä. Neljä päivää myöhemmin Hänet ristiinnaulittiin [tuhottiin] jakeen Daniel 9:26 alkuosan suorassa täyttymyksessä. Herra itse vahvisti tämän totuuden kolme kertaa Luukkaan 19. luvun jakeissa 40, 42 ja 44. Koska tiedän kuinka tarkka Herra on kaikkialla innoitetussa Sanassaan, niin en näe mitään raamatullista syytä, miksi Danielin 70. viikko ei voisi alkaa siitä, missä 69. viikko päättyi -- niiden välissä vain on 2000 ARMON vuotta. Jos asioiden pitäisi olla näin [?], niin Ahdistuksen aika [Danielin 70. viikko] alkaa juutalaisen kalenterin Abib-kuun 11. päivänä, joka tänä vuonna alkaa auringon laskiessa Israelissa maaliskuun 25. päivänä. Siis tämä päivämäärä häämöttää horisontissa ilmeisenä "mahdollisuutena."

On hyvin merkittävää, että juutalaiset alkoivat viime marraskuussa rakentaa alttaria täsmällisten Raamatun antamien ohjeiden mukaan. Tuo alttari on nyt valmis! Tammikuun 12. päivänä KorbanPesach.org, Sanhedrinin komitea Jerusalemissa, lähetti kutsun juutalaisille kaikkialla maailmassa tulla Jerusalemiin Pääsiäisenä tänä vuonna uudelleen perustamaan todellista ja kirjaimellista Pääsiäiskaritsan uhria. He suunnittelevat ostaa riittävästi lampaita, niin että jokainen osallistuva juutalainen voi saada osansa Pääsiäiskaritsan lihasta, kuten täsmällisesti on määritelty 2.Moos. luvussa 12. He odottavat tänä vuonna vähintään miljoonan juutalaisen tulevan Jerusalemiin viettämään Pääsiäistä, joka tapahtuu maaliskuun 29-30. päivinä. (Rabbiininen päivämäärä)

Muista, että Pietari jakeissa Apt. 2:17-21 puhuessaan juutalaisille Jerusalemissa helluntaipäivänä [Apt. 2:5; 2:14; 2:22; 2:36; 2:39 (alkuosa)] ja lainatessaan Joelin profetiaa sanoi selvästi: "Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.... " Sekä tässä käytetty konteksti, että sanoitus, tekevät selväksi, että tämä ilmoitus puhuu juutalaisista. Tätä ei voi kiistää kukaan, joka ymmärtää lauseiden kieliopillisen rakenteen ja jolla on todellinen halu "oikein jakaa Sanan totuutta" (2. Tim. 2:15).

Se sanoo selvästi, että näinä "viimeisinä päivinä" juutalaisille annettaisiin profetioita, he näkisivät näkyjä ja uneksuisivat unia. Olen tietoinen, että tänä päivänä monet väittävät saaneensa näitä "lahjoja," mutta on hyvin ilmeistä, että toiset ovat saaneet ja toiset eivät. Kohta 1.Joh. 4:1-3 on edelleen Raamatussa! Kuitenkin kun törmään tänä päivänä juutalaiseen, joka väittää saaneensa profetian tai näyn tai unen, minä kiinnitän hiukan enemmän huomiota hänen väitteeseensä kuin vastaavaan väitteeseen pakanalta. Pyytämättä anteeksi keneltäkään!

Sitten tämän Pietarin antaman innoitetun profetian valossa minä luulen, että on hyvin merkittävää, että:

Vuonna 1217 juutalainen rabbi Judah Ben Samuel profetoi, että Turkin Ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. 3.Moos. 25:8-13 mukaan riemuvuosi on 50 vuoden jakso. Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot kenraali George Allenby'n johdolla ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja pyhältä maalta. Rabbin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.

Sama Rabbi oli myös profetoinut, että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi "ei kenenkään maata." Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta, että Kansainliitto asetti pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se "kuulunut" millekään valtiolle. Vielä Israelin itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, joka meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanian hallitessa kaupungin itäistä osaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä jopa kutsuttiin nimellä "ei kenenkään maa" sekä israelilaisten että jordanialaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin. Elin tuon ajan ja muistan hyvin raportit sanomalehdissä ja TV:ssä koskien Jerusalemin jakoa. Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti pyhän maan koko länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Siten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen.

Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös, että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja
messiaaniset "lopunajat"
alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017. Rabbin profetia on toteutunut kirjaimelleen tähän päivään saakka. Ei siis ole mitään raamatullista syytä uskoa, ettei se voisi jatkaa toteutumistaan edelleenkin, ja Messiaaniset lopun ajat alkaisivat jossakin kohden tätä kymmenennettä riemuvuotta.

Tässä ei kuitenkaan ole vielä koko profeetallinen kuva. Kahdeksannellatoista vuosisadalla [1700-luvulla] rabbi Vilna Gaon profetoi, että Hurva'n synagooga Jerusalemissa, luultavasti mahtavin juutalainen synagooga koko maailmassa, tuhottaisiin ja jälleenrakennettaisiin kaksi kertaa, tuhottaisiin vielä kerran ja rakennettaisiin kolmannen kerran. Hän ennusti, että kun se jälleenrakennettaisiin kolmannen kerran, niin silloin alkaisi kolmannen juutalaisen Temppelin rakentaminen.

Muslimit tuhosivat Hurva'n synagoogan kohta, kun se oli rakennettu. Sata vuotta myöhemmin se rakennettiin toisen kerran. Sitten Jordanian armeija tuhosi sen toisen kerran Israelin itsenäisyyssodan aikana 1948-1949. Se oli raunioina aina vuoteen 2001! Tuona vuonna Israelin hallitus ja juutalaiset Israelissa alkoivat rakentaa sitä jälleen. Tässä on kiehtova suhde Raamatun lopunajan profetiaan:

Hurvan synagooga on vihitty käyttöönsä 16.03.2010
Temppelin rakentaminen on myös käynnissä - pappien puvut astiastot jne. ovat suurimmaksi osaksi valmiina ympäri maailmaa ja odottavat vain paikalleenasentamista - tämä on nykyaikaista moduulirakentamista.

Luukkaan evankeliumi:
21:24 ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.


Mitään temppeliuhreja ei enää tarvita sillä sen asian on Jeesus hoitanut Golgatalla.
Tuossa on kirjoitus joka kertoo antikristuksen yhteydestä temppelin rakentamiseen :


http://www.bibleguidance.co.za/Finnisha ... ld-Fin.htm
___________________________________________________________
Linkkejä
Suomeksi :
http://www.shalom.fi/temple/
Englanniksi :
http://www.templeinstitute.org/

Väliaikatietoja
1)Melkein koko Jerusalem on juutalaisten hallinnassa - itäosaa kuitenkin
asuttaa arabiasujamisto(26.09.2011).

Herramme tulemus kansalleen on aivan ovella! Lue Ilm. 3:8.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia