kultaomenia hopeamaljoissa

Hengellisiä asioita
Tänään on 19.11.2018 13:50

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.10.2013 18:24 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 24.10.2013 09:05
Viestit: 90
ALLAOLEVA NÄKY ON JOUKO PIHON SIVUILTA

30.11.2009
Olav Rodgen näky
79-vuotiaan norjalaisen Olav Rodgen näky seurakunnan ylösotosta.

” Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte Hänen taivaaseen menevän” (Apt.1:11)

” Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä Hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. ” Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin ,sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin, ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. ” Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” 1Tes.4:1418)

Ollessani rukouksessa erään veljen kotona, sain ilmestyksen, jonka näkemisestä olin hyvin järkyttynyt. Tämä ilmestys tuli minulle sitä varten ja sillä tavalla, että olisin voinut sen kirjoittaa paperille, mutta en saanut rauhaa ja sanoin Jumalalle: ” En muista kaikkea tätä. Jos se on Sinun tahtosi, anna se minulle vielä kerran.”

Noin kahden viikon kuluttua sain saman ilmestyksen uudelleen niin selvänä kuin olisin lukenut kirjaa tai lehteä. Kello oli jo 10 illalla. Sain käsiini lyijykynän ja vanhan kassakirjan. Kirjoitin ja kirjoitin, kunnes kello oli 1 yöllä. En jaksanut enempää, olinhan puolivälissä 79 vuotta. Pyysin saada levätä ja pyysin Jumalalta jatkoa päivällä tai seuraavana iltana, että saisin sen valmiiksi. Kului taasen viikko ennen kuin sain jatkoa tähän ilmestykseen. Kello oli silloin jälleen 10 illalla.

ILMESTYS ( Ilm. 3:10 , 1Tes. 1:10)

Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljä, viisi minuuttia on kulunut, kun ohjelma äkkiä katkaistaan. Huomiota herättävä uutinen Oslosta: kaupunki pakokauhun vallassa! Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunut jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta, lasta ja aikuista on kadonnut tietymättömiin. Viranomaiset eivät voi heitä kuuluttaa, koska kadonneita on niin paljon. Niitä perheitä, joita katoaminen on koskenut, kehotetaan antamaan mahdollisimman selvä ilmoitus viranomaisille.

Muutaman minuutin kuluttua ilmoitetaan, että suurtorilla kaksi kaupantekijää on hävinnyt kesken työtään. Eräs kukkien ostaja kertoo, että hänen maksaessaan kukkiaan myyjälle, tämä hävisi vaihtorahaa antaessaan. Sama ostaja kertoi myyjän sanoneen: ” Kiitos Jeesus !” Ja niin hän oli hävinnyt. Hän hieroi silmiään, sillä hänestä näytti kuin sumua olisi ollut hänen edessään, mutta kukkakauppias oli poissa, samoin sumukin. Siinä samassa alkoi eräs nuori äiti huutaa hirveästi ja riuhtoi tyhjää lastenvaunua. Hän juoksi ja huusi: ” Joku on varastanut lapseni. Hän oli 8 kk:n ikäinen poika. Missä on poliisi? ” Poliisi oli kyllä lähellä, mutta hän ei voinut tehdä mitään. Joka puolelta kuului huutoa ja kohua. Eräs kauppias juoksi ulos liikkeestään ja huusi: ” Auttakaa, kaksi liikeapulaista hävisi yhtäkkiä myymäläpöydän takaa! ”

Myös Tukholmasta ilmoitetaan, että suuri joukko ihmisiä on kadonnut samalla tavalla kuin Oslossakin, ja kaupunki on pakokauhun vallassa. Nyt myös Kööpenhamina ja Helsinki ovat ilmoittaneet samaa. Maaseudultakin on saatu tietoja katoamistapauksista. Joka paikasta on lapsia ja aikuisia kadonnut. Poliisi ei voinut selvittää tätä asiaa. ” Ulf, sanoo rouva Andersen, mitähän tämä on?” Hän astelee ulos kadulle ja silmäilee kaunista huvilakaupunkia. Kauniita pikkutaloja aitauksen ympäröimänä. Tuolta tulee rouva Håland. Hän peittää kasvonsa käsillään ja huutaa toivottomasti: ” Ruut, Ruut!” Siinä samassa hän huomaa rouva Andersenin ja kysyy häneltä: ” Oletko nähnyt ketään vierasta kulkevan täällä? Ruut on kadonnut. Hän istui rappusilla ja katseli, kun minä leikkasin ruusupensasta. Hän on poissa. Huusin huutamistani, mutta kukaan ei vastannut. Minusta tuntui, että joku nousi seinää pitkin, mutta olen varmaan pökerryksissä.. Ruut, missä olet? Kuka hänet vei?” Hän itkee katkerasti.

Mutta tuoltahan tulee herra Andersen. Tuletko sinä nyt, tähän aikaan, kysyy rouva Andersen, kellohan on vasta puoli kymmenen? En jaksanut enempää. Kaikki on sekaisin työpaikalla. Monet työmiehet ovat hävinneet salaperäisellä tavalla. Koneet pysähtyivät äkkiä. Luulimme onnettomuuden tapahtuneen. Etsimme heitä, mutta heistä ei näkynyt jälkeäkään. Silloin eräs, joka oli kulkenut hengellisissä kokouksissa ja sanoo itseään kristityksi, alkoi huutaa: ” Nyt se on tapahtunut! Jeesus on noutanut omansa. Minä jäin jäljelle!”

No, mitä sitten on tapahtunut? kysyin. ”Jeesus on noutanut omansa hän itki ja huusi: ”minä jäin jäljelle, minä jäin jäljelle”. Pyysin häntä vaikenemaan, mutta hän vain yltyi. Oli kauheaa kuulla häntä. Näytti, että monella olivat asiat samalla tavalla. Jätin kaikki ja läksin. Saamme kuitenkin ylitöitä tänään.

Kaupungin keskustassa oli suoranainen sekasorto. Liikenne oli aivan lamassa. Monta autonkuljettajaa oli hävinnyt autoistaan ja linja-autoista. Raitiovaunut seisoivat paikoillaan pitkissä riveissä. Ne kuljettajat, jotka olivat jäljellä, yrittivät pujottautua eteenpäin. Ihmiset olivat puolihulluja. He juoksivat edestakaisin omaisiaan etsien. Poliisi ei voinut mitään.

Rouva Håland vääntelee käsiään, itkee ja juoksee kotiinsa. Andersen ja hänen vaimonsa menevät sisälle. Radio antaa lisää tietoja kadonneista. Merellä monista laivoista on hävinnyt ihmisiä. Synnytyslaitokselta ovat kaikki vastasyntyneet hävinneet. Hoitajat ovat pelon vallassa. Äidit valittavat epätoivoisina. Monet hoitajat ovat myöskin poissa. Vanhainkodista on myös hävinnyt monta vanhusta.

Radio ilmoittaa kello 11, tällä kertaa Lontoosta, että siellä on myöskin kello 9 hävinnyt koko maasta suuri joukko lapsia ja aikuisia. Se on selittämätöntä. Monet papit ovat kutsuneet seurakuntansa koolle. He ovat todenneet, että rukoilevat ja tosiuskovat ovat poissa. Monta pappia ja saarnaajaa on kadonneiden joukossa. Eräs piispa on kutsunut pappinsa koolle. Nyt on kolme ja puoli tuntia kulunut ensimmäisestä tiedonannosta Oslosta. Koko ajan on virrannut tietoja uusista katoamisista kaikkialta. Kaukoidästä, Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen. Monta tuhatta henkilöä on kadonnut. Näiden joukossa paljon sotilaita. Jos yrittäisi kuvailla tilannetta, se olisi aivan mahdotonta. Kaikki ovat pelon vallassa. On kyllä monia, jotka sättivät ja kiroilevat niin Jumalaa kuin ihmisiäkin. Emme olleet valmiina.

Eräs mies juoksee kadulla, vääntelee käsiään ja huutaa:” Olkaa varuillanne! Olkaa varuillanne! Kohta me kaikki katoamme!” Hän on kadottanut järkensä. Eräs vanha nainen seisoo kädet ristissä ja katselee taivaalle. Hän sanoo:” Ei, ei, kun emme olleet valmiina Hänen tulonsa edellä, Hän ei enää tule ketään noutamaan. Herra Jumala, Jeesus, auta meitä. Nyt se on tapahtunut. Olen ollut uskovainen koko ikäni. En osannut arvata, että Hän näin nopeasti tulisi. En ole ollut kyllin valveilla. Iltalehdissä on selostus tapahtumista. Ihmisiä kehotetaan olemaan rauhallisia. Poliisit ja viranomaiset työskentelevät kuumeisesti saadakseen selville kadonneiden lukumäärän.

Tiedemiehet, erityisesti meteorologit, ovat toiminnassa löytääkseen syyn tähän salaperäiseen tapahtumaan. Nyt alkaa tulvia tietoja Amerikan itävaltioista. Poliisit saavat lisää tietoja kadonneista ihmisistä. Vaikeita liikenneonnettomuuksia on tapahtunut asian yhteydessä, ja monet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Uutisista päätellen tämä tapahtuma on koskettanut

koko maailmaa. Maapallon eteläosissa on tapahtunut samaa kuin täälläkin. Hirveä levottomuus vallitsee kaikkialla. Näyttää siltä, etteivät ihmiset uskalla mennä levolle yöksi. Kaduilla neuvotellaan hysteerisesti tapahtuman johdosta. Tullaan lopulta siihen tulokseen, että kristityt ja kristinusko ovat olleet siihen suurimpana syynä. Ne, jotka henkilökohtaisesti tunsivat kadonneita, tiesivät kertoa, että he olivat uskovia ”intoilijoita” ja viattomia lapsia. Eräs työläinen oli sanonut: ” Nyt on Hans Olsen poissa. Hän on kokenut sen, josta hän aina puhui. Jeesus tulee pian ja noutaa omansa pois”. Niin, vastaa joku toinen, meidänkin joukossamme oli yksi tuollainen. Nyt hänkin on poissa. Nyt täytyy viranomaisten puuttua asiaan ja kieltää uskonnolliset asiat. Tämä tapaus ei saa toistua.

Oi, ei, huudahtaa joku joukosta. Tämä ei tule enää koskaan tapahtumaan. Olisimmepa vain kuunnelleet, mitä saarnattiin, niin meidän kohtalomme olisi ollut toinen. Nyt meidän on pakko elää tässä sekasorrossa ja tässä helvetissä. Ja vielä pahemmaksi se vain muuttuu. ” Jaha, sinä uskoit heihin, olisit mennyt heidän mukanaan”, sanoi eräs. Se olikin toivomukseni hän toteaa ja menee pois. Joku huusi hänen peräänsä: ” Sinut pitäisi hirttää, sinut ja kaikki ne, jotka puuttuvat tuohon mielettömään uskontoon.” Raamatun ennustukset kävivät toteen.

Seuraavana päivänä lehdet eivät voineet antaa tyydyttävää selostusta asiasta. Kaikki oli ja tulee olemaan selittämätöntä. Kaikista maista tulee samanlaisia tietoja. Lähetyskentiltä ilmoitetaan, että suuri joukko kristittyjä on kadonnut. Muutamia on jäänyt jäljelle. Paljon pappeja ja saarnaajia oli jäljellä kokouksessa, joka kutsuttiin koolle, vaikka monta oli poissakin. Hermostuttava ja masentavakin oli tilanne. Monet olivat onnettomia. Kukaan ei epäröinyt tapahtumaa. Se oli ennustettu ylöstempaaminen, joka koski pyhiä ” morsiamen ylösotto”. Monet tunnustivat, etteivät he ´teologisesta sivistyksestä´ ja Jumalan sanan tutkimisesta huolimatta koskaan osanneet kuvitella sen juuri tällä tavalla tapahtuvaksi. He olivat vieraita uudestisyntymisen ja lapseuden Hengelle.

Eräs nuori pappi virkkoi:” En ole koskaan opettanut tällä tavalla. Professorit eivät opettaneet sitä, mitä näinä päivinä on tapahtunut.” Mielipiteet olivat kuohuksissa, joten neuvottelut eivät olleet asiallisia. Poliisin käännyttyä yleisön puoleen saadakseen yleiskuvan tapahtumista, olivat he samaa mieltä antaessaan selostuksen: ” Se, mikä tapahtui, oli Raamatun mukaan ennustettu morsiamen ylösotto, toisin sanoen Jeesus haki omansa pois. Se on kaikki, mitä voimme sanoa.” Poliisi ei kuitenkaan antanut tätä lausuntoa julki päätettyään, että se oli tulos hysteerisestä ja hermostuneesta mielentilasta.

Tapahtuma oli niin laajakantoinen, että siitä täytyy tulla hallitusasia. Jos uskonto ja kristityt ovat siihen syynä, niin täytyy kirkot ja kappelit sulkea toistaiseksi, kunnes on saatu enemmän valoa asiaan. YK on paras keskus selvittämään ja tutkimaan asiaa perusteellisesti. Ovi on suljettu. Kristittyjen piirissä oli tilanne masentava.. Eilen sunnuntaina oli rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisiä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta ja monta jäsentä

myös poissa. Monissa seurakunnissa on vain harvoja jäseniä jäljellä, mutta silti niissä on väkeä. Monet kävijöistä ovat niitä, joita tuo ´suuri onnettomuus´ on kohdannut. Ihmiset tahtovat kuulla Jumalan sanaa, mutta turhaan. Joku yrittää lukea - ei tule mitään. Toiset itkevät. Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä. Monet etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia. Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies huutaa papille:” Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa, ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, mutta, mutta…. Herra Jumala, auta! ” Vaikene, sanoo pappi. Hän luulee täyttäneensä velvollisuutensa. Tällä tavalla toinen syyttää toisiaan, itkien ja valittaen. He kolkuttavat ovelle, mutta se on suljettu.

Tilannetta ei voi kuvailla, millaiseksi se on kehittynyt. Ihmiset ovat tietoisia siitä, että hirvittävä aika on tulossa. Aivan kuin leijuu ilmassa, että kaikki toivo on poissa. Ovi on suljettu, mutta he kolkuttavat ja huutavat, kaikki ne, jotka olivat tyytyneet ulkopuoliseen uskontoon ja sen muotoihin. Monet olivat mukana toveruuden vuoksi, toiset taas laulun ja musiikin tähden. Kaikki ilman uudestisyntymistä, ilman lapsen asemaa ja perintöoikeutta. Monelle seurakuntaelämä (so. kirkkokuntaelämä) on ollut vain ajanviettoa ilman sisäistä elämää. He kolkuttavat suljetun oven takana: ”Herra, Herra avaa ovesi meille.”

Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattisuhteet idän ja lännen välillä ovat katkenneet. Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava. Merkitsee kuolemaa pitää pienintäkään esinettä, mikä jollain tavoin muistuttaa Kristuksesta. Länsimaissa kestää hieman kauemmin, ennen kuin nämä säännöt tulevat käyttöön. Jumalaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain on tehtävä. Se voittaa, ja kun kristillisyys on pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä. Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa. Suuri joukko jäljelle jääneitä kristittyjä huutaa jatkuvasti Jumalan puoleen. Se ei tahdo seurata viranomaisten määräyksiä. Kristityt joutuvat vankeuteen ja kuulusteltaviksi kuin Gestapon aikoina. Jos tahdot kirota ja kieltää Jeesuksen Kristuksen, voit pelastaa henkesi. Tämä on käsky.

Tuhannet ovat järkkymättömiä uskossaan, ja niin alkavat massamurhat, joita ei voi sanoin kuvailla. Monia kidutetaan hirveällä tavalla, kunnes he kuolevat. Ei ole enää oikeutta eikä lakia. Saatana on päästetty irti. Voi maata ja sen asukkaita. Monet antavat periksi hädän hetkellä. Heillä ei ole paikkaa, mihin menisivät, sillä koko maailma on pahuuden vallassa. Kaikki kansat ovat yhtä mieltä siitä, että kristinusko täytyy tukahduttaa. Tämän maailman ruhtinas on ottanut vallan. Lapset ilmiantavat vanhempiaan kuolemaan. Nyt täyttyy se, mitä on kirjoitettu Luuk.21:16:ssa. On mahdotonta kuvailla kaikkea tapahtuvaa, mutta Jumala on selvittänyt sen Ilmestyskirjassa. Näiden onnettomain huuto on: ” Lyhennä, Herra, nämä päivät!” Nyt on tultu siihen pisteeseen, että ei vain kristinuskoa pidä tukahduttaa, vaan myös juutalaisuus ja juutalaiset pitää lopettaa. Poliittisesta eripuraisuudesta huolimatta kaikki kansat varustautuvat hyökätäkseen Jerusalemiin. Israel on hyvin varustautunut, joten vastarinta on sen mukaista. Suurin syy hyökkäyspäätökseen on epäluottamus supervaltojen keskuudessa. Yksi pelkää, että toinen saa liian suuren vallan. Lopputuloksena on kauhea verilöyly ” Harmagedon”. Silloin tulee Kuningasten Kuningas ja Herrain Herra, korkeudessaan ja voimassaan.

(Vihkonen: Mitä pian tapahtuu? Toimittanut K.O.Syväntö, P.O.B.86 14100 Tiberias)
_ _ _ _ _ _ _
Jouko Pihon kommentti 30.11.2009
Uskovien ylösotto eli tempaus tapahtuu varmasti, mutta ajankohdan suhteen on eri tulkintoja. Parasta on olla aina valmiina.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia