emalista.fi

FÁTIMAN Ihmeet ja ilmestymiset

FÁTIMAN Ihmeet ja ilmestymiset

ViestiKirjoittaja Gaseli » 19.02.2014 19:24

Kuva

FÁTIMAN IHMEET
Linkki videoon alla
http://www.asema.terasto.fi/flash.php?k ... JPG&id=146

Profeetta Muhammedin tyttäreltä nimensä saanut Fátima lienee ollut olemassa jo 700 – 1100 –lukujen välisellä ajalla, jolloin Portugalia hallitsivat islaminuskoiset arabit.

1900-luvun alussa Fátima oli pieni kyläpahanen metsien peittämillä vuorilla noin 130 kilometriä Lissabonista pohjoiseen. Nousu tuntemattomuudesta erääksi katolisen maailman merkittävimmäksi pyhiinvaelluskohteeksi alkoi vuonna 1916.

Eräänä sateisena kevätpäivänä kolme lampaita paimentamassa ollutta lasta kohtasi kirkkaan valon.

- Se oli lunta valkoisempi nuorukainen, joka sädehti auringossa kuin kristalli, kertoo muistelmissaan lapsista vanhin, tapahtuma-aikaan 10-vuotias Lucia dos Santos.

”Rauhan enkeliksi” itseään kutsunut nuorukainen ilmestyi lapsille vielä kahdesti samana vuonna.

Seuraavana vuonna häikäisevän kirkkaaseen valkoiseen asuun puettu nainen ilmestyi lapsille kuusi kertaa. Piispa Dom José Alves Correira da Silva hyväksyi näyt vuonna 1930 Neitsyt Marian ilmestyksiksi.

Ilmestysten aikana lapsille näytettiin helvetti ja kerrottiin ennustuksia tulevista tapahtumista. Ensimmäisen maailmansodan, Venäjän kommunismin ja paavin murhayrityksen osalta ennustukset pitivät paikkansa.

Myös kahden nuorimman lapsen, Jacinta (yläkuva oik.) ja Fransisco Marton (yläkuva vas.) lyhyeksi jäävä elämä sisältyi ennustuksiin. Fransisco kuoli kotonaan huhtikuussa 1919 ja hänen sisarensa Jacinta seuraavan vuoden helmikuussa lissabonilaisessa sairaalassa.

Neitsyt Marian ilmestykset huipentuivat lokakuussa 1917 ihmeeseen, jota todisti yli 70 000 ihmistä: aurinko ”tanssi” taivaalla.

Lucia dos Santos vietti vanhuudenpäivänsä karmeliittanunnien luostarissa Coimbrassa. Tultuaan nunnaksi hän sai nimekseen sisar Maria Lucia. Hänen muistiinpanojaan vuoden 1917 tapahtumista säilytetään Vatikaanin arkistossa. Muistiinpanoissa kerrotut ennustukset ovat toteutuneet yhtä lukuun ottamatta. Kun sekin täyttyy, odotetaan Jeesuksen toisen tulemisen olevan käsillä.

Ennustusten tulkinta on katolisen kirkon terminologiaa tuntemattomalle ongelmallista.

Fátima on nykyään itsenäinen kaupunki, jossa on asukkaita ympäristön kylineen noin 7000. Neitsyt Marian muistotilaisuuksien aikana väkimäärä voi olla yli satakertainen.

Kaupoissa ja myyntikojuissa käy melkoinen kuhina. Fátiman Neitsyt –patsaita, krusifikseja, enkelipatsaita, Jeesus-tauluja, kirjoja, rukousnauhoja, koruja, postikortteja, valokuvia ja jopa parantavaa vettä sisältäviä pieniä lasipulloja ostetaan valtavia määriä.

Tilaisuuksien kohokohta on yöllinen ristisaatto. Koko valtava aukio on silloin yhtä kynttilämerta. Ristin jäljessä kannetaan kukka-alustalle laitettua Neitsyt Maria -patsasta ympäri aukiota, jonka keskellä kohoaa kullattu Jeesus-patsas.
Kuva

Kuva
Levottoman maailman kärsimysten keskellä Fátima on rauhan ja toivon tyyssija.
Kuva

Teksti ja kuvat Jukka Terästö
Avatar
Gaseli
 
Viestit: 26
Liittynyt: 24.10.2013 15:39

Re: FÁTIMAN Ihmeet ja ilmestymiset

ViestiKirjoittaja Gaseli » 19.02.2014 19:25

Fatiman ilmestykset

Vuonna 1917 kolme alaikäistä lasta kertoi saaneensa ilmestyksiä Jeesuksen äidiltä Marialta, jota alettiin kutsua nimellä Our Lady of Fatima. Vanhin lapsista Lucia dos Santos, oli 10-vuotias, hänen serkkunsa Fransisco 9- ja nuorin Jacinta Marto 7-vuotias. He olivat paimenten lapsia Cova da Iria kylästä Portugalissa. Ilmestykset alkoivat toukokuussa 1917 ja jatkuivat lokakuuhun samana vuonna, jonka aikana Maria ilmestyi heille kuusi kertaa.
Lucia kertoi ilmestyksistä Leirian piispalle Jose da Silvalle, jonka kehotuksesta hän kirjoitti ne muistiin. Ilmestykset annettiin kolmena osana, joista kolmatta Lucia ei uskaltanut kirjoittaa siksi, että hän pelkäsi esittää ilmestystä, jossa kovin sanoin kosketeltiin myös katolisen kirkon tilaa, sen piispoja, kardinaaleja ja jopa paavia, joka roomalaiskatolisen käsityksen mukaan on pyhimyksen kaltainen ja joka ei voi langeta.
Lucia kirjoitti kolmannen ilmestyksen vasta saatuaan piispaltaan suoran kehotuksen siihen suljetun kirjeen kautta. Lucia arkaili sittenkin, sillä hän oli saanut kehotuksen kuunnella vain Jumalan ääntä, jota Maria hänelle välitti, eikä ollut saanut varmuutta asiassa. Lopulta Lucia kertoi saaneensa varmuuden Marian ilmestyessä hänelle vakuuttaen, että piispa on oikeassa. Lucia kirjoitti kolmannen ilmestyksen yhdelle kirjearkille, jonka hän lähetti suljetussa kirje-kuoressa piispa da Silvalle.
Lucian serkut Farncisco ja jacinta marto kuolivat influenssaan kolmen vuoden kuluessa, Lucia meni karmeliittaluostariin ja sieltä lopulta vatikaaniin, joka tarkoin varjeli häntä julkisuudelta. Hänen sanottiin joutuneen ”Vatikaanin vangiksi”, kuten paavitkin, joiden toimia kardinaalit ja prelaatit tarkoin seuraavat. Fatiman ilmestykset aiheuttivat pyhiinvaeltajien ryntäyksen, vuosittain 5 miljoonaa ihmistä, Fatiman kunniaksi pystytettyyn pyhättöön.


ENSIMMÄISESSÄ ilmestyksessä lapsille näytettiin helvettiä, jossa paholaiset ja ihmisten sielut ruumiin kaltaisessa olomuodossa paloivat välillä nousten liekkien yläpuolelle välillä pudoten sinne takaisin. Näyn uskotaan tarkoittaneen myös toista maailmansotaa.

TOISESSA näyssä Lady Fatima sanoi, että maailmansota loppuu pian, mutta koska ihmiset eivät ole tehneet parannusta, maailma joutuu toiseen vielä kauheampaan sotaan, mikä tulee tapahtumaan paavi Pius XI aikana. Näyssä Venäjää kehotettiin puhdistamaan sydämensä voidakseen välttää sitä kohtaavan tuhon ja rauha vallitsisi maassa. ”Jos näin ei käy, Venäjä tulee levittämään lankeemustaan aiheuttaen sotia ja kärsimyksiä kirkolle. Useita maita tuhotaan, mutta lopulta sen puhdistunut sydän saa voittoja. Paavi tulee antamaan tunnustusta Venäjälle ja rauhantila palautuu joksikin aikaa”. Katoliset uskovat, että näyn tämä osa tarkoittaa Neuvostoliittoa, joka levittäytyi laajalle aiheuttaen paljon kärsimyksiä kirkolle.

FATIMAN kolmannen näyn suhteen on edelleen jatkuvaa erimielisyyttä, mitä siinä lopulta kerrottiin. Piispa da Silva piti Lucian hänelle lähettämää kirjettä hallussaan, mutta lopulta antoi sen Vatikaanille, jossa sitä pidetään tarkoin varjeltuna salaisuutena, ja josta se julkaisee osia oman harkintansa mukaan. Lucian alkuperäisen pyynnön mukaan se tuli julkistaa vuonna 1960 tai hänen kuolemansa jälkeen, kumpi tulee ensiksi. Silloinen paavi ei julkistanut näkyä selittäen sen sisältävän aineistoa, joka voi aiheuttaa levottomuutta ja epäjärjestystä ja jopa saattaa paavin vaaraan. Tästä varoitti myös silloinen kardinaali Ratzinger, joka valittiin paaviksi ja valitsi itselleen nimen paavi ”Benedict XVI”.
Vuonna 2000 paavi ilmoitti julkistavansa kolmannen näyn käytyään Fatiman pyhiinvaellus-paikassa Portugalissa. Kriitikot kuitenkin väittävät, ettei se ole alkuperäinen, koska siinä sanottiin olevan neljä sivua, vaikka alkuperäisessä oli vain yksi kirjearkki.

Asioita läheltä seuranneet arvioivat, että paavit ja harva kardinaali, joilla oli oikeus tutustua Fatiman kolmanteen näkyyn, pelkäsivät paljastaa Rooman kirkon tilaa sellaisena, kuin siitä kerrottiin ja millaiseksi se tulisi kehittymään. Paavi Johannes Paavali II joutui lähes shokkiin todetessaan, että hän voisi olla se paavi, joka joutuu saatanan valtaan, ja sitä pelkää nykyinen paavi Benedict XVI, joka aloitti uskonpuhdistuksen Rooman kirkossa.
Roomalaiskatolisen kirkon piispat ja kardinaalit, jotka ovat tutustuneet kolmanteen sanomaan, katsovat, että siinä kerrotaan kirkon tulevasta luopumuksesta, joka alkaa ylhäältä.
Isä Joaquin Alonso, joka tunsi Lucian henkilökohtaisesti toteaa näin: ”Teksti esittää vakuuttavia referenssejä uskonkriisiin kirkon sisällä ja sisäisiin taisteluihin kirkon helmassa ja ylempään hierarkiaan ja vakavaan papilliseen piittaamattomuuteen – kauheita asioita tulee tapahtumaan”.

Ehkä parhaiten Lucian näkyihin tutustunut ja niihin perehtynyt oli jesuiittapappi Malachi Martin, joka ei itse omistanut profetian lahjaa, mutta hyväksyi ja tutki niitä ja puhui niistä.
Martin tutki Kuolleenmeren kääröjä läheisessä yhteistyössä Vatikaanin johdon kanssa. Hän oli paavi Paul VI:n läheinen ystävä, hän oli Vatikaanin neuvonantajaneuvoston jäsen ja toimi tunnetun jesuiitan kardinaali Augustin Bean henkilökohtaisena sihteerinä, joten hänellä oli oikeus saada tuntuma kirkon salaiseen informaatioon ja maailmantilanteeseen mukaan lukien Fatiman ilmestykset, joiden Martin vihjaisi paljastavan kirkon osan suunnitelmassa pelätyn väärän profeetan (Petrus Romanus) valitsemiseksi Vatikaaniin sen viimeisessä konklaavissa.
Martin vastasi syndicated radion puheohjelmassa erään kuuntelijan kysymykseen: ”Kuulin erään katolisen papin kertovan Fatiman kolmannesta näystä. Hän kertoi muun ohessa, että viimeinen paavi on saatanan vaikutuksen alainen. Kommentoisitko tätä?” Martin vastasi: ”Kyllä, vaikuttaa että hän joko oli lukenut näyn tai hänelle oli kerrottu siitä”.
Kysyttäessä haastattelussa: ”Keitä ovat ihmiset, jotka taistelevat Fatimaa vastaan?” Martin vastasi: ”Joukko, koko joukko prelaatteja Roomassa, jotka kuuluvat saatanalle. He ovat saatanan palvelijoita, ja saatanan palvelijat kirkon ulkopuolella eri järjestöissä, ja he haluavat tuhota katolisuuden kirkossa ja sen tasapainottavan aseman. Se on allianssi, likainen allianssi, löyhkäävä allianssi.”
Samassa haastattelussa Martin kertoi, että Vatikaani on laatinut kirjeitä Fatiman nimissä ja julkistanut niitä, sanoen asioita, joita Fatima ei koskaan olisi lausunut. http://www.raidersnewsupdate.com/petrus-nine.htm, http://en.wikipedia.org/wiki/Three_Secrets_of_Fátima

Kolmannessa näyssä kerrotaan paavista, joka valkoiseen pukeutuneena kävelee Rooman katuja, ruumiiden keskellä puolittain tuhotussa kaupungissa. Hän nousee epävarmoin askelin kukkulalle ja polvistuu sinne pystytetyn suuren ristin ääreen, jossa hän kuolee sotilaiden luodeista. Tätä on sovitettu paavi Johannes Paavalin II kokemaan murhayritykseen 1981, mutta hän ei kävellyt, vaan ajoi erikoisvaunullaan Pietarin kirkon aukiolla, eikä siellä ole kukkulaa risteineen, jonne kävellä, eikä Roomaa ollut hävitetty.
http://goodnewspirit.com/fatima-prophecy.htm
http://www.greatdreams.com/secrets.htm

Rooman Kirkko on aina selittänyt, että tähdet uuden Testamentin kuvauksissa tarkoittavat Rooman pappeja ja sen hengellisiä johtajia. Tämän vuoksi he ovat katsoneet, että Ilmestyskirjassa kerrottu tilanne, jossa se suuri lohikäärme pyyhkäisi kolmannen enkeleistä maan päälle, tarkoittaa sitä, että kolmannes kirkon hengellisistä johtajista ja papeista antautuu palvelemaan saatanaa, suurta lohikäärmettä. Jotkut katsovat, että tämä on 33 % papistosta, joka luku on myös vapaamuurarien korkein arvoaste.
Illuminaatin perustaja Adam Veishaupt (1748-1822), joka oli jesuiittain kouluttama, vannoi aloittavansa Katolisen kirkon hajottamisen sisältä päin soluttamalla sinne kannattajiaan. Kuten tunnettua, sekä Illuminaati että Marxismi ja Uutta Maailmanjärjestystä rakentava kansainvälinen järjestö CFR perustuvat filosofialtaan muinaiseen gnostisismiin. Niillä on yhteiset juuret, jotka ulottuvat Nimrodiin saakka. (Antelman: To eliminate the Opiate)

EVANKELISEN kristityn voinee olla vaikea hyväksyä Lucian saamia ilmestyksiä, koska hän sanoi saaneensa niitä Jeesuksen äidin kautta. Tosin Raamatussa on tilanteita, joissa kuolleiden henkiä kutsuttiin esiin, mutta juutalaisuus kielsi sen ehdottomasti. Kuningas Shaul sai profeetta Samuelin tulemaan esiin, mutta se tapahtui henkienmanaajan välityksellä.
Jeesukselle ilmestyivät kirkastusvuorella Mooses ja Elia, ja Hän keskusteli heidän kanssaan.
Vatikaani ja Roomalaiskatolisen Kirkon johto näyttää kuitenkin suhtautuvan Fatiman ilmestyksiin vakavasti, tekisi mieli sanoa jopa kohtalon-omaisesti.
Fatiman ilmestysten keskeinen sanoma on parannuksen tekeminen, ja se kehotus sopii evankeliselle kristityllekin.
Fatiman kolmannen näyn järkyttävin paljastus on ilmoitus, että Rooman paavi tulisi olemaan ”väärä profeetta”, josta Ilmestyskirjassa puhutaan. Täten Rooman Kirkko liittoutuisi tulevan Antikristuksen kanssa, paavin toimiessa hänen ”pääministerinään” saaden koko maailman seuraamaan häntä, kuten Ilmestyskirjassa kerrotaan.
Järkyttävä on myös Vatikaanin avuttomuus, ikään kuin sillä ei olisi mahdollisuutta vaikuttaa seuraavan eli viimeisen paavin valintaan. Vahvin ehdokas on monsignor, kardinaali Tarcicio Bertone, joka nykyisin toimii Vatikaanin ulkoministerinä.
Kastel 17.05.12 Gavriel
Avatar
Gaseli
 
Viestit: 26
Liittynyt: 24.10.2013 15:39


Paluu Varo Jumalan Sanan vastaista opetusta.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron