emalista.fi

Baba Vangan profetioita tulevasta

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

Baba Vangan profetioita tulevasta

ViestiKirjoittaja pertsa2010 » 17.06.2016 17:56

https://www.stara.fi/2015/12/10/bulgari ... histuttaa/
Baba Vangalta :
Bulgarialaismummon ennustus kauhistuttaa: ”Eurooppa tuhoutuu muslimisodassa"
Edesmenneen bulgarialaisnaisen ennustukset ovat ällistyttäneet ihmisiä ympäri maailmaa. Isoäidin ennustukset ovat nimittäin käyneet toteen hämmästyttävällä tarkkuudella. Ennen kuolemaansa 85-vuotias Baba Vanga ennusti tulevat katastrofit ja selvännäkijä onkin saanut lemipinimen Balkanin Nostradamus.


Daily Mail -lehden mukaan Vanga menehtyi vuonna 1996. Isoäiti oli sitä ennen kertonut tulevista WTC-iskuista ja tornien sortumisesta.
- “Horror, horror! The American brethren will fall after being attacked by the steel birds. The wolves will be howling in a bush, and innocent blood will be gushing.” (1989).
Tapahtui kuten Vanga ennusti. WTC-tornit sortuivat hyökkäyksen uhreina syyskuussa 2001. "The steel birds" - rautaiset linnut - tarkoittivat lentokoneita, jotka törmäsivät amerikkalaista taloudellista hegemoniaa symboloiviin World Trade Center -torneihin.
___________
Hän myös ennusti vuoden 2004 tsunamin kertomalla, että suuri aalto tappaisi suuren joukon ihmisiä ja upottaisi alleen rantakylät ja -kaupungit.


Vanga myös ennusti, että vuonna 2016 käydään suuri muslimisota, joka koituu eurooppalaisten kohtaloksi. Naisen mukaan sota johtaa länsimäisen kulttuurin tuhoon. Isoäidin ennustuksen mukaan Eurooppa muuttuu aavikoksi ja asuinkelvottomaksi vuoden 2016 loppuun mennessä.
____________
Isoäiti ennusti myös, että Yhdysvaltain 44. presidentti on afrikanamerikkalainen ja hän tulee olemaan Yhdysvaltain viimeinen presidentti. Nainen on ollut oikeassa tähän asti, sillä Barack Obama valittiin Yhdysvaltain 44. presidentiksi. Naisen synkät ennustukset ovat käyneet toteen hämmästyttävällä tarkkuudella ja siksi monet eurooppalaisista pelkäävätkin nyt tulevaisuutensa puolesta
https://www.stara.fi/2015/12/10/bulgari ... histuttaa/

Kannattaa katsoa tuo alapuolinen linkki sillä siinä on paljon,,,,,,,,,,,,,
http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/ ... tuksia.htm

- Boris Jeltsinin presidenttikaudella Vanga ennusti, että Venäjän seuraavaa presidenttiä ei vielä tunne kukaan. Vanga ei nimennyt Venäjän tulevaa presidenttiä, mutta sanoi hänen olevan kokonaan uusi kasvo, josta harvat ovat kuulleet. Zjuganov ja Lebed (1990-luvun kuuluisimmat oppositiopoliitikot) eivät Vangan mukaan tulleet edes kysymykseen. Ennustus osoittautui oikeaksi, sillä erittäin harva oli kuullut Vladimir Putinista vielä 1990-luvun puolivälissä.
- “Everything will melt away like ice yet the glory of Vladimir , the glory of Russia are the only things that will remain. Russia will not only survive, it will dominate the world. (1979)
Hätkähdyttävä ennustus, joka koskee Venäjää ja koko maailmaa. "Kaikki muu sulaa pois paitsi Vladimirin kunnia, Venäjän kunnia on aina mikä jää jäljelle. Venäjä ei vain selviä, vaan se myös hallitsee maailmaa".
Avatar
pertsa2010
Ylläpitäjä
 
Viestit: 90
Liittynyt: 24.10.2013 09:05

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron