Lue säännöt

Lue säännöt ennen kuin rekisteröidyt foorumille

Lue säännöt

ViestiKirjoittaja noomi » 23.10.2013 19:02

    Kuva

FOORUMIN SÄÄNNÖT 8)

Tämä on kristillinen foorumi ja pyrimme elämään apostolisen uskontunnustuksen rautaisessa ytimessä – Jeesus on Herra.Raamattu on ainoa tunnustuskirja ja perustuslaki.Käytössämme oleva Raamatunpainos on 1933 /38 ja Raamattu kansalle käännös. Vuoden 1992 painoksen siteeraaminen ja käyttäminen ei ole suotavaa.
Älä provosoi. Älä provosoidu. Lue rauhassa loukkaavalta tuntuva viesti ja yritä vastata asiallisesti.Ylläpidolle voi ilmoittaa asiattomuuksista.

Suomen lain vastainen toiminta kuten rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset, kunnianloukkaukset ja yksityisyyden loukkaaminen ovat ehdottomasti kiellettyjä myös keskustelupalstoilla.

Kunnioita toisten ihmisten yksityisyyttä. Älä mainitse ihmisten nimiä tai yhteystietoja, äläkä lisää viesteihin valokuvia ilman kuvissa esiintyvien lupaa.Tuetaan ja rohkaistaan kanssamatkaajia, ei lyödä heitä sanoin, eikä laiteta kenenkään harteille taakkoja, joita emme itsekään kantaisi.

Kunnioita toisten ihmisten tekijänoikeuksia. Älä käytä keskusteluissa tekijänoikeuksin suojattua aineistoa.

Vaikka kirjoittaisit nimimerkillä, olet itse vastuussa kirjoituksistasi. Siksi nimimerkilläkään ei kannata kirjoittaa mitään sellaista tai linkittää viesteihisi sellaista, jota ei ole valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimellään.

Vastuu keskustelupalstoille lähetettyjen viestien sisällöstä on aina kirjoittajalla itsellään. Tämän palvelun ylläpitäjät eivät vastaa keskusteluissa esiintyvästä aineistosta tai mielipiteistä.

Viestejä ei etukäteen valvota, mutta keskustelupalstojen ylläpitäjillä on oikeus jälkikäteen poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Häiriköinti voi johtaa käyttäjän ja IP-osoitteen sulkemiseen keskusteluista.

Kiitos kun kävitte! Siunaten noomi.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

Paluu Foorumin säännöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron