Lyhyet David Wilkerson / Syksy

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

HERRAN TULEMISEN ODOTUS

ViestiKirjoittaja noomi » 21.09.2014 08:04

    Kuva

HERRAN TULEMISEN ODOTUS

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Wednesday, January 16, 2013
HERRAN TULEMISEN ODOTUS
Oletko odottanut ja ikävöinyt Herran tulemista? Kaipaatko hänen ilmestymisensä päivää?

”Odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä” (Tiit.2:13). ”Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat”(2 Tim.4:8).

Tämä maailma ei ole meidän kotimme. Kysyn nyt sinulta: Kasvatatko juuria vai irrotatko niitä, rukoillen, että Jeesus pitäisi sydämesi hereillä?

Onko Jumalan vihollisista tullut sinun vihollisiasi? Otatko osaa taisteluun Jumalan vastustajia vastaan? Oletko ryhtynyt taistelemaan omaa lihaasi, maailmaa ja paholaista vastaan?

Jeesus kyllä sanoi, että meidän on rakastettava vihollisiamme, jotka vihaavat häntä, hylkäävät hänen armonsa ja laupeutensa ja julkihäpäisevät hänen nimeään ja vetävät sitä lokaan. Ei meidän pidä vihata ihmisiä vaan syntiä, joka on heidän sydämessään ja heitä hallitsevia pahan valtoja. Meidän tulee vihata maailmassa olevaa pahuutta.

Oletko alkanut vältellä Jumalan huonetta? ”Älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän”(Heb.10:25).

Ei ole sattumaa, että tämä Raamatunkohta puhuu ”tahallisesta synnin tekemisestä”, sen jälkeen kun on päässyt totuuden tuntoon. ”Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä”(Heb.10:26).

On historiallinen tosiasia, että ihmiset tulevat huolimattomiksi ja laiminlyöviksi juuri ennen tuomioita ja kauhistuksia.

Jos olet tuominnut itsesi ja huomannut, ettet kestä sitä, rukoile sydämestäsi: ”Jeesus, minä tarvitsen anteeksiantamusta. Tunnustan kaikki syntini. Olen lyönyt sinua laimin, Herra. En ole pannut sinua ensimmäiselle sijalle. Tästä päivästä lähtien kuitenkin teen sinusta elämäni, kaikkeni.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ILO JA LUOTTAMUS TUOMIOPÄIVÄNÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 22.09.2014 06:26

    Kuva

ILO JA LUOTTAMUS TUOMIOPÄIVÄNÄ

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Tuesday, January 15, 2013
ILO JA LUOTTAMUS TUOMIOPÄIVÄNÄ
”Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti’ ”(Matt. 25:32- 34).

Tuomiopäivänä Tuomarin ensimmäisenä tehtävänä on erottaa lampaansa vuohista. Hän ei voi antaa vanhurskaittensa joutua lainrikkojien joukkoon.

Raamattu tekee hyvin selväksi, että ne, jotka ovat seuranneet Kristusta ja odottavat hänen ilmestymistään, ovat tuona päivänä rohkeita ja luottavaisia:

”Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkotettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan”(1 Joh.2:28). ”Näin on rakkaus tullut täydelliseksi meissä, että meillä olisi turva tuomiopäivänä; sillä sellainen kuin hän on, sellaisia mekin olemme tässä maailmassa”(1 Joh.4:17).

Kuinka voit olla niin rohkea, täynnä iloa ja luottamusta, tuomiopäivänä? Se johtuu siitä, että tunnet Tuomarin ystävänäsi, veljenäsi, sukulunastajanasi, ylipappinasi, asianajajanasi, esirukoilijanasi, Herranasi, sydämesi rakkautena, koko elämänäsi!

Jos tunnet sydämessäsi, että et ole valmis seisomaan Jeesuksen edessä – ja sen aika tulee pian – silloin sinun pitää vastata siihen, mitä olen kirjoittanut tähän. Jo tämä sanoma riittää tuomitsemaan sinut iankaikkiseen helvettiin, jos hylkäät sen. Se on seisova tuomiopäivänä todistajana sinua vastaan.
Ovatko sinun omat etusi, työsi, omaisuutesi, jopa työsi seurakunnassa, tulleet tärkeämmäksi kuin Herran asiat? Oletko laiminlyönyt perhettäsi? Tyydyttääkö sinua se, että menet sunnuntaina kirkkoon ja sanot: ”Olen tehnyt osani Jumalalle”? Jumalan sana sinulle sanoo selvästi: Se ei riitä!

Jos olet tuominnut itsesi ja huomannut, ettet kestä tuomiolla, niin rukoile sydämessäsi näin:

”Jeesus, minä tarvitsen sinua. Minun täytyy saada anteeksiantosi ja rakkautesi. Tunnustan kaikki syntini ja uppiniskaisuuteni. Olen laiminlyönyt sinua, Herra. En ole antanut sinulle ensimmäistä sijaa tänä päivänä, mutta tästä päivästä lähtien teen sinusta elämäni, kaikkeni.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KELVOTON PALVELIJA

ViestiKirjoittaja noomi » 23.09.2014 07:17

    Kuva

KELVOTON PALVELIJA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Friday, January 11, 2013
KELVOTON PALVELIJA
”Kelvoton palvelija kätki” talenttinsa. Hän oli liian laiska investoimaan elämäänsä ja aikaansa Jumalan etuihin. Hänestä tuli vetelys Jumalan asioissa. Tämä oli kiireinen mies tai nainen, joka tuli Herran huoneeseen kerran viikossa pitääkseen yllä näennäistä kuvaa uskonnon harjoittajana.

Näin Herra sanoo tälle umpimähkäisesti ja puolisydämisesti palvelevalle: ”Sinä paha ja laiska palvelija! Sinä tiesit minun leikkaavan sieltä, mihin en ole kylvänyt, ja kokoavan sieltä, missä en ole viskannut. Sinun olisi siis pitänyt jättää minun rahani rahanvaihtajille, niin minä tultuani olisin saanut omani takaisin korkoineen. … Ja heittäkää tuo kelvoton palvelija ulos pimeyteen; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys”(Matt.25:26- 27, 30).

Alkaa valtava itku ja valitus, kun kelvottoman palvelijan kirja avataan. Tuomari näyttää maailmalle, kuinka paljon hän käytti aikaa ja energiaansa rahan ansaitsemiseen, oman turvallisuutensa takaamiseen, pankkitilien lihottamiseen, huoliin, perheen laiminlyömiseen, Jumalan unohtamiseen ja uskovien yhteyden jättämiseen.

Sinä päivänä Jumala tuo esiin jokaisen kirkossa käynnin laiminlyönnin, jokaisen laiskan ja itsekeskeisen toiminnan. Sitten aivan tämän palvelijan silmien eteen ilmestyy kaikki, minkä parissa hän on elämänsä aikana askarrellut: talot, autot, sisustus, veneet, vaatteet, korut, osakkeet ja joukkovelkakirjat.

Tuomarin silmien välähdys sytyttää palamaan kaiken vety-ytimen sulamisen tavoin. Enkeli seisoo Tuomarin edessä käsissään tomukasa. Herra kääntyy kelvottoman palvelijan puoleen ja sanoo: ”Tämä on jäljellä koko elämäsi työstä. Minä tarvitsin sinua ja kutsuin sinua, mutta sinä löit minut laimin. Sinä annoit minulle niin vähän ajastasi, että lopulta työnsit minut ulos koko elämästäsi. Sinä hukkasit elämäsi kouralliseksi tomua. Sinua kyllä varoitettiin, että kaikki palaisi poroiksi kuin oljet uunissa.”

Voi, mikä katumus hänellä onkaan sydämessä sinä päivänä, kun hänellä ei nyt ole aikaa Jumalalle! Hän käy sunnuntaiaamuna kirkossa, pakonomaisesti vaimonsa ja lastensa kanssa, koska se on ”maan tapa”. Mutta hänellä ei ole sydäntä Jumalalle!
Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

TODISTAJIA

ViestiKirjoittaja noomi » 24.09.2014 06:39

    Kuva

TODISTAJIA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Thursday, January 10, 2013
TODISTAJIA
Tuomiopäivänä Tuomari, Jeesus Kristus kutsuu esiin todistajansa, ja nämä todistavat joko sinun hyväksesi tai sinua vastaan.

Ensimmäinen todistaja on Jumalan oma sana: ”Joka katsoo minut ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä”(Joh.12:48).

Silloin annetaan todiste jokaisesta saarnasta tai hengellisestä laulusta, mikä on koskaan kuultu, jokaisesta – raamatunkohdasta tai lentolehtisestä, joka on koskaan luettu. Jeesus sanoo: ”Niiniven miehet nousevat tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja tulevat sille tuomioksi; sillä he tekivät parannuksen Joonaan saarnan vaikutuksesta, ja katso, tässä on enempi kuin Joonas. Etelän kuningatar on heräjävä tuomiolle tämän sukupolven kanssa ja tuleva sille tuomioksi”(Matt.12:41- 42).

Kun sinä seisot Tuomarin edessä ja sinun kirjasi avataan, niiniveläisten joukko astuu esiin. Ne, jotka kuolivat Sodoman ja Gomorran kauhuissa astuvat esiin, niin kuin tyyrolaiset ja siidonilaisetkin. Nämä pahat kokoontuvat ympärillesi. He eivät ole uskoa korviaan, kun kuulevat niistä mahdollisuuksista, joita sinulla oli kuulla Jumalan Sanaa: Raamatut, radio, televisio-opetukset, todistajat, ystävät ja perhe.

Silloin he huutavat: ”Tämän miehen tuomion pitää olla kovempi kuin meidän. Kuinka hän on voinut hyljätä niin monet mahdollisuudet ja niin voimakkaan valon? Meillä ei ollut Raamattua, jatkuvasti muistuttamassa, ei toista mahdollisuutta. Hänellä oli ne kaikki.”

Jeesus sanoi, että sodomalaiset olisivat katuneet, jos he olisivat kuulleet edes pikkuriikkisen siitä evankeliumista, jota sinä olet kuullut. ”Sillä, jos ne voimalliset teot, jotka ovat tapahtuneet sinussa, olisivat tapahtuneet Sodomassa, niin se seisoisi vielä tänäkin päivänä”(Matt.11:23).

Saarnamiehet ja pastorit kutsutaan esiin todistajiksi: ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu”(Matt. 24:14).

Meidän paimenten tulee seisoa ja todistaa, että olet ollut Herran huoneessa, olet kuullut evankeliumin todistuksen. Meidän pitää vahvistaa kaiken maan Tuomarin edessä kuulemamme todeksi, joko sinun puolestasi tai sinua vastaan.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ELÄMÄN KIRJA

ViestiKirjoittaja noomi » 25.09.2014 06:03

    Kuva

ELÄMÄN KIRJA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Wednesday, January 9, 2013
ELÄMÄN KIRJA
Jumala on tallentanut jokaisen ihmisen jokaisen intohimon ja motiivin, jokaisen ajatuksen, sanan ja teon. Kaikki kristittyjen motiivit on viety ”muistojen kirjaan”, joka on Elämän Kirja ja tuomion päivään. Kristus on muistava kaikki, jotka ovat tässä kirjassa.

”Silloin myös Herraa pelkääväiset puhuvat toinen toisensa kanssa, ja Herra tarkkaa ja kuulee; ja muistokirja kirjoitetaan hänen edessänsä niiden hyväksi, jotka Herraa pelkäävät ja hänen nimensä kunniassa pitävät. Ja he ovat, sanoo Herra Sebaot, sinä päivänä, jonka minä teen, minun omaisuuteni. Ja minä olen heille laupias, niin kuin mies on laupias pojallensa, joka häntä palvelee”(Mal.3:16- 17).

Jos rakastat Jeesusta koko sydämestäsi ja olet hänen verensä puhdistama, silloin sinun nimesi on kirjoitettuna hänen muistojensa kirjaan. Tämän sanoman ei pitäisi tuottaa pelkoa. Sen pitäisi antaa sydämellesi suuren syyn iloitsemiseen, kun näet kaiken, mitä Jumala on suunnitellut niille, jotka rakastavat häntä!

On olemassa kirjoja, mutta vain yksi Kirja. Raamattu sanoo, että jokaisella on oma kirjansa, tallenne koko hänen elämästään maan päällä:

”Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt. Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan”(Ilm.20:11- 13).

Pahat ja jumalattomat tuomitaan sen mukaan, mitä noihin kirjoihin on kirjoitettuna, yksi kerrallaan kaiken maan Tuomarin edessä!

Raamattu sanoo, että jokaisella ihmisellä on tuolloin oleva ylösnousemusruumis. Syntinen saa ruumiin, joka on ”valmis häviöön” (Room.9:22). Vanhurskaille annetaan uusi ruumis, Herran ruumiin kaltainen! Kun tuomio on päättynyt, Karitsa nousee valtaistuimelleen ja johtaa laumansa ikuiseen paratiisiin.

Kuva
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

USKOLLINEN PALVELIJA

ViestiKirjoittaja noomi » 26.09.2014 07:43

    Kuva

USKOLLINEN PALVELIJA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Tuesday, January 8, 2013
USKOLLINEN PALVELIJA
Apostoli Paavali oli Jumalan uskollisimpia palvelijoita. Luulenpa, että Paavalin uskollisuuden takana oli kolme tärkeätä syytä: toivo, rakkaus ja pelko.

Paavalilla oli siunattu iankaikkisen elämän toivo, joka motivoi häntä uskollisuuteen. Hän myös rakasti Kristusta suuresti. 2 Kor.5:14:ssä hän sanoo: ”Kristuksen rakkaus vaatii meitä”, mikä tarkoittaa sitä, että hänen on pakko olla Jumalalle uskollinen. Paavalin uskollisuuden takana oli myös muuta: hän ajatteli pelolla sitä hetkeä, jolloin hänen pitäisi seisoa maailman Tuomarin edessä tuomiopäivänä!

Tänä päivänä useimmilla kristityillä on ainoastaan kaksi ensimmäistä syytä. Itse asiassa jokainen uskova pitää omanaan iankaikkisen elämän toivoa. Monet sanovat vakavissaan: ”Tiedän rakastavani Jeesusta koko sydämestäni.”

Kuitenkin tulevan tuomiopäivän todellisuus juuri tuottaa vakavia, jumalisia uskovia. Ne, jotka panevat sen pois mielestään, ovat tavallisesti kylmiä, huolimattomia ja suvaitsevia. Kuitenkin on edelleen totta, että piankin jokainen ikinä elänyt ihminen joutuu tulemaan tuomion paikalle Jeesuksen Kristuksen tuomittavaksi: ”Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa”(2 Kor.5:10). ”Niin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme” (Room.4:12).

Juuri tällä hetkellä legioonittain enkeleitä seisoo valmiina odottaen Jeesuksen käskyä koota maailman kaikilta kulmilta niin pahat kuin hyvätkin: ”Niin kuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa”(Matt.13:40).

Kaikki kaikkien aikojen rikkaat, kuuluisat ja valtaa pitäneet tuodaan hänen eteensä seisomaan: ”Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät … kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: ’Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?’ "(Ilm.6:15- 17).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ERITYISIÄ LUPAUKSIA ERITYISIÄ AIKOJA VARTEN

ViestiKirjoittaja noomi » 27.09.2014 07:44

    Kuva

ERITYISIÄ LUPAUKSIA ERITYISIÄ AIKOJA VARTEN

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Friday, January 4, 2013
ERITYISIÄ LUPAUKSIA ERITYISIÄ AIKOJA VARTEN
Kaikki kristityt yleensä luottavat Herraan. Me otamme haltuumme muutaman lupauksen, jotka sopivat koko Kristuksen ruumiille. Sellaisia ovat:

”En minä sinua hylkää enkä sinua jätä"(Heb.13:5).

”Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut”(Room.8:28).

”Sillä Herra Jumala on aurinko ja kilpi; Herra antaa armon ja kunnian, ei hän kiellä hyvää niiltä, jotka nuhteettomasti vaeltavat”(Ps.84:11).

Nämä tunnetut lupaukset ovat tuoneet suurta lohdutusta ja siunausta Jumalan kansalle kaikkialla maailmassa vuosisatojen ajan. Näiden lupausten lisäksi Jumala antaa kuitenkin tiettyjä lupauksia erityisiä, kovia aikoja varten. Meidän tulee tuntea ne ja ottaa niitä mukaamme, kun käymme uskalluksella armon istuimen eteen.

Puritaanit, joita Jumala siunasi runsaasti, sanoivat, että Herran jokainen lupaus on pyhä asia. He uskoivat, että meidän ei tulisi mennä Herran eteen vain yleisen uskon perusteella.

Kun Jumala käskee sinua käymään uskalluksella armon istuimen eteen saamaan armon tarpeisiisi, et voi mennä sinne vain yleisen periaatteen pohjalta. Sinä et voi sanoa vain: ”No niin Herra, sinä tunnet sydämeni. Anna minulle, mitä näet hyväksi.”

Se saattaa kuulostaa hyvältä, mutta Jumalalla on lupauksia elämämme erityisiin aikoihin. Hän tahtoo meidän tukeutuvan näihin lupauksiin sydämestämme, niin että saatamme seistä vahvoina ja varmoina Hänen kanssaan. Hän tahtoo meidän seisovan hänen istuimensa edessä täysi lohdutus, ehdoton varmuus sydämessämme eikä yhtään epäilystä!

Jos et kuule mitään Jumalalta, syynä siihen saattaa olla se, että olet antanut hänelle vain yleistä uskoa etkä ole tehnyt asiaasi tarpeeksi selväksi. Jumala sanoo: ”Tuokaa esiin riita-asianne, sanoo Herra, esittäkää todisteenne(Jes.41:21). Miksi minun pitäisi tehdä sinulle näin? Miksi minun pitäisi siunata sinua?” Hän tietää, tietenkin miksi, mutta hän haluaa, että sinäkin tiedät.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MONET KÄRSIVÄT TÄNÄ PÄIVÄNÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 28.09.2014 07:33

    KuvaKuva

MONET KÄRSIVÄT TÄNÄ PÄIVÄNÄ

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Wednesday, January 2, 2013
MONET KÄRSIVÄT TÄNÄ PÄIVÄNÄ
Tiedän, että minä ja minun perheeni eivät ole ainoat kärsimykseen ja tuskaan joutuneet. Saan monia sydäntä särkeviä kirjeitä jumalisilta uskovilta, jotka käyvät läpi elämänsä suurinta koetusta.

Ei koskaan ennen ole ollut niin paljon syöpään sairastuneita. Ei koskaan ennen ole ollut niin paljon eron satuttamia, kun puolisot jättävät kodin ja hylkäävät avioliiton. Ei koskaan ennen ole ollut niin paljon taloudellisia huolia. Ei koskaan ennen ole ollut tällaista koetuksen, hämmennyksen, kivun ja syvän tuskan aikaa. Jumalan rakkaimmat lapsetkin käyvät läpi koettelemuksen tulen. On totta, että ”monta on vanhurskaalla kärsimystä”, mutta on myös totta, että ”Herra vapahtaa hänet niistä kaikista(Ps.34:19).

Olen rukoillut: ”Jumala sinä käskit meitä tulemaan uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan. Me tarvitsemme nyt sinun armoasi.”

Onko meillä kenelläkään toivoa näinä koetusten aikoina ilman Herran armoa? Mitä teemme uskovina, kun vihollinen tulee päällemme kuin tulva? Miksi sydämestään Kristukselle antautuneiden täytyy kärsiä niin tavatonta koetusta?

Ei minulla ole vastausta. Tiedän, että vanhurskaat kärsivät ja tiedän, että monet tätä lukevat jumaliset ihmiset loukkaantuvat. He ehkä kyselevät, miksi heidän pitää kestää niin paljon kipua. Tiedän myös, että ottaessasi paikkasi kaikkein pyhimmässä, joudut koetuksiin, joista et tiennyt mitään esipihassa.

Päivittäiset uutiset ovat täynnä kauhua ja väkivaltaa, mutta älä anna sen hetkeksikään sumentaa näkyä seurakunnasta, joka kohoaa ylös raunioista ja sekasorrosta ottamaan hallinnan ja vallan.

Pyhä, anteeksisaanut, levännyt ruumis, joka on kiinni päässä, Kristuksessa, tulee näkyviin yhä selvemmin. Tämä voitokas ruumis saa terävän, selvän näyn. Se käyttää hengellisiä lihaksiaan uhaten jopa Saatanan valtaa.

Kristuksen ruumiin tulevaisuuden ennuste on uskomattoman kirkas. Ei mikään tässä jumalattomassa maailmassa voi vaikuttaa siihen eikä muuttaa sen päämäärää.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KAIKKI MAALLINEN TULEE JÄRKKYMÄÄN

ViestiKirjoittaja noomi » 29.09.2014 06:36

    Kuva

KAIKKI MAALLINEN TULEE JÄRKKYMÄÄN

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Tuesday, January 1, 2013
KAIKKI MAALLINEN TULEE JÄRKKYMÄÄN
Näin unessa armeijan, joka kieltäytyi tottelemasta käskyjä. Kaiken heitä ympäröivän pahuuden ja ilkeän väkivallan keskellä he olivat pelottomia. He sukelsivat ylistyksen ja palvonnan eläviin vesiin ja tulivat esiin joen toisella puolella täysin rauhallisina, levollisina. He ovat Herran vapautettuja, joille on annettu rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

”Mutta nöyrät perivät maan ja iloitsevat suuresta rauhasta”(Ps.37:11).

Joel näki voimakkaiden miesten armeijan ja sanoi: ”Ne juoksevat kuin sankarit, kuin soturit ne nousevat muurille. Jokainen kulkee tietänsä suoraan, ei mutkittele polullansa” (Joel 2:7).

Jumalan kansa ei kieltäydy tottelemasta tai pakene sodasta, koska he tietävät olevansa turvassa Karitsan kalliin veren alla. He tietävät, että kaikesta ihmisten väkivallasta ja vihasta huolimatta Kristuksen ruumis maan päällä on täysin terve ja vahvistuu päivä päivältä.

Kun kaikki maallinen järkkyy ja maailman hallitukset pyörivät hallitsemattomasti, Kristuksen todellinen seurakunta on vahva ja tukevasti paikoillaan.

Tuhoavan väkivallan ja sortumisen valtikka on ryöstänyt ihmiskunnalta rauhan ja turvallisuuden. Samaan aikaan Jumala vie kansansa heidän suurimman leponsa ja turvallisuutensa aikaan. Kun jumalattomat rukoilevat rauhaa ja turvallisuutta löytämättä sitä koskaan, Jumalan valitut omistavat suuren rauhan ja täydellisen turvan.

Jumalan kansa, joka lepää hänessä, voi sanoa Daavidin, psalminlaulajan sanoin: ”Ellei Herra olisi meidän kanssamme, kun ihmiset nousevat meitä vastaan, niin he meidät elävältä nielisivät, kun heidän vihansa syttyy meitä vastaan; niin vedet upottaisivat meidät, virta tulvisi meidän sielumme ylitse; niin tulvisivat kuohuvat vedet meidän sielumme ylitse. Kiitetty olkoon Herra, joka ei antanut meitä heidän hammastensa raadeltaviksi. Meidän sielumme pääsi kuin lintu pyydystäjäin paulasta: paula katkesi, ja me pääsimme pois. Meidän apumme on Herran nimi, hänen, joka on tehnyt taivaan ja maan”(Ps.124:2-8).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ANTEEKSI ANTAVA RAKKAUS

ViestiKirjoittaja noomi » 30.09.2014 08:00

    Kuva

ANTEEKSI ANTAVA RAKKAUS

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Thursday, December 27, 2012
ANTEEKSI ANTAVA RAKKAUS
Vanhan Testamentin kertomus Joosefista ja hänen veljistään sisältää tärkeän sanoman Uuden Testamentin uskoville. Joosef on Kristuksen tyyppi (esikuva) ja hänen veljensä Jumalan valitun kansan esikuva maan päällä. (Muista, mitä Jumala lupasi Jaakobille 1 Moos.35:11:ssä: ”Kansa, suuri kansojen joukko on sinusta tuleva, ja kuninkaita lähtee sinun kupeistasi”). Joosefin tapa toimia veljiensä suhteen on selvä esikuva siitä, miten Jumala menettelee meidän kanssamme tänään. Se on tarina yhden miehen anteeksi antavasta rakkaudesta synnillisiä veljiään kohtaan, ja sellaisena kaunis kuva Jumalan rakkaudesta ja armosta syntistä kohtaan.

Kertomus Joosefista ja hänen veljistään on Jumalan Sanan surullisimpia tragedioita. Tämä valittujen sukupolvi ei voinut uskoa, että heitä rakastettiin. Heidän kokemansa synnin tuhotulva ja sen aiheuttama murhe heidän epäuskonsa takia voisi toimia varottavana esimerkkinä meille kaikille.

Jaakob tunsi erityistä rakkautta Joosefia, vanhalla iällä saamaansa lasta kohtaan. Siksi hän antoi tälle tavallista enemmän varusteita. Hänen vanhemmat veljensä pitivät tätä merkkinä siitä, että heidän isänsä rakasti Joosefia enemmän kuin heitä: ”Kun hänen veljensä näkivät, että heidän isänsä rakasti häntä enemmän kuin kaikkia hänen veljiänsä, vihasivat he häntä eivätkä voineet puhutella häntä ystävällisesti”(1 Moos.37:4).

Ei syvä rakkaus Joosefia kohtaan merkinnyt sitä, että Jaakob olisi rakastanut tämän veljiä vähemmän. Hän oli pitänyt uskollisesti huolta kaikista lapsistaan ja siunannut heitä. He olivat saaneet samaa rakastavaa johdatusta ja kuritusta, mutta vanhemmat veljet alkoivat kadehtia Joosefia hänen ulkonaisen suosikkiasemansa takia. Joosef näytti saavan kaiken, mitä hänen sydämensä halusi, jopa upeanvärisen viitan. Häntä siunattiin enemmän, hän sai enemmän suosiota ja hyväilyjä, mikä teki veljet vihaisiksi ja kateellisiksi.

Oletko koskaan syyllistynyt uskonveljesi kadehtimiseen, kun tämä näyttää saavan kaiken, mitä haluaa? Hänen rukoukseensa vastataan nopeasti. Hän ei ole koskaan yksinäinen, ilman rakkautta jäävä tai tarpeeton, kun taas sinä tunnet itsesi hyljätyksi ja yksinäiseksi. Katkeruuden ja kateuden juuret alkavat kasvaa.

Rakas lukija, olet vaarallisella maaperällä. Kun luulemme, että Taivaallinen Isämme rakastaa meitä vähemmän kuin jotakuta muuta, avaamme sydämemme kaikenlaiselle pahalle. Kun valitamme olosuhteitamme ääneen tai hiljaa sydämissämme, syytämme Jumala laiminlyönnistä.

Varo! Juuri tämä asenne saattoi Joosefin veljet niin moniin vaikeuksiin.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EdellinenSeuraava

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron