Lyhyet David Wilkerson / Talvi

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

ELÄMÄ ILMAN PELKOA

ViestiKirjoittaja noomi » 22.02.2015 08:32

    Kuva

ELÄMÄ ILMAN PELKOA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Monday, July 11, 2011
ELÄMÄ ILMAN PELKOA

Jumala näyttää meille, kuinka voimme elää ilman pelkoa.”Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon…”(1 Joh.4:18). Lyhyesti sanoen: jos elämme pelossa, emme tunne täydellistä rakkautta. Johannes ei sano: ”Jumalan täydellinen rakastaminen karkottaa kaiken pelon”. Hän ei puhu myöskään uskovien horjumattomasta tai kypsästä rakkaudesta, niin kuin jotkut tämän kohdan tulkitsevat. Todellisten uskovien täydellinen rakkaus ei ala siitä.

Tietysti me rakastamme Jumalaa; ei sitä sovi epäillä. Mitä Johannes sanoo täydellisestä rakkaudesta aiemmin samassa luvussa: ”Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä, ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä” (1 Joh.4:12, kursiivi kirjoittajan)? Johanneksen mukaan täydellisen rakkauden ensimmäinen edellytys on, että me rakastamme veljiämme ja sisariamme Kristuksessa.

Uskova voi väittää rakastavansa Jumalaa, tekevänsä hänen tahtonsa ja toimivansa uskollisesti Jumalan valtakunnan työssä. Sellainen henkilö voi olla ylistysryhmässä ja jopa raamatun opettajana. Jos hän kuitenkin kantaa kaunaa ja puhuu toista vastaan, jos hän hyljeksii ketä tahansa Kristuksen ruumiin jäsentä, hän vaeltaa pimeydessä ja hänessä on kuoleman henki. Tämän henkilön elämässä kaikki, jopa hänen hyvät työnsä, on poissa paikaltaan. Mieti, mitä Johannes sanoo hänestä: ”Joka sanoo valkeudessa olevansa, mutta vihaa veljeänsä, se on yhä vielä pimeydessä”(1 Joh.2:9).

Jos olet kiinnostunut elämästä ilman pelkoa, saat Johannekselta hyvän neuvon. Täydellinen rakkaus karkottaa kaiken pelon ja meidän tuleekin ottaa tämä ensimmäinen askel: ”Rakkaani, jos Jumala on näin meitä rakastanut, niin mekin olemme velvolliset rakastamaan toinen toistamme. (1 Joh.4:11). Niin, meidän tulee ensin käsitellä ongelmamme suhteessa toisiin Kristuksen ruumiin jäseniin.

Johanneksen mukaan meitä on käsketty rakastamaan toisia, niin kuin Kristus rakasti meitä. Silloin rakkaus tulee täydelliseksi meissä. Mitä tällainen rakkaus merkitsee? Se on enemmän kuin anteeksi antamista, paljon enemmän. Se tarkoittaa, että meidän on annettava anteeksi meihin kohdistuneet loukkaukset ja tarjottava toveruuttamme. Meidän tulee arvostaa niitä, jotka ovat tehneet syntiä meitä vastaan yhtä paljon kuin arvostamme muita Kristuksen ruumiin jäseniä. Kun annamme Jumalan rakkauden asua meissä ja viedä meidät täydellisyyteen, lähtevät kaikki pelot tiehensä.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ELÄÄ JA RAKASTAA NIIN KUIN JEESUS TEKI

ViestiKirjoittaja noomi » 23.02.2015 08:39

    Kuva

ELÄÄ JA RAKASTAA NIIN KUIN JEESUS TEKI

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Friday, July 8, 2011
ELÄÄ JA RAKASTAA NIIN KUIN JEESUS TEKI

“Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä.

Näin on rakkaus tullut täydelliseksi meissä, että meillä olisi turva tuomiopäivänä; sillä sellainen kuin hän on, sellaisia mekin olemme tässä maailmassa”(1 Joh.4:16 - 17).

Huomaa kappaleen viimeinen osa. Johannes sanoo, että me nyt elämme niin kuin Herra eli: antaen anteeksi ja rakastaen vihollisiamme. Meihin ei ole jäänyt yhtään koston-, kaunan- tai rotuerottelun ajatusta. Ei mikään tuomitse meitä. Nyt meidän tulee tuntea ja uskoa, että Jumala rakastaa meitä.

”Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi”(1 Joh.4:10). Huomaatko, mitä Johannes tässä sanoo? Meidän rakkautemme Jumalaa kohtaan on annettua, mutta täydellinen rakkaus tarkoittaa myös sitä, että tunnemme ja uskomme Jumalan rakastavan meitä.

Lisäksi Johannes sanoo, että rakkaudessa ei ole pelkoa, ei epäilystä. Miksi? Siksi, että elämme jatkuvassa rangaistuksessa, jos epäilemme hänen rakkauttaan meitä kohtaan: ”Pelossa on rangaistusta” (1 Joh.4:18). Jumalan rakkauteen uskominen tarkoittaa, että tiedämme hänen kärsivän meidän rikkomuksiamme, päivästä toiseen. Hän kuulee meidän huutomme, pullottaa kyyneleemme, tuntee sydämemme ahdistuksen ja hänen sydämensä läikähtää myötätunnosta rukouksiemme tähden.

Erityisen elävästi Jumalan rakkaudesta puhuu 2. Mooseksen kirja. Herra etsi keinoa ilmaista kansalleen rakastavaa luontoaan. Hän sanoi Moosekselle: ”Minä vapautan Israelin” ja raamattu sanoo: ”Israelilaiset huokailivat orjuuttansa ja valittivat; ja heidän huutonsa heidän orjuutensa tähden nousi Jumalan tykö. Ja Jumala kuuli heidän vaikeroimisensa”(2 Moos.2:23- 24).

”Herra sanoi: ’Minä olen nähnyt kansani kurjuuden Egyptissä ja kuullut heidän huutonsa sortajainsa tähden; niin, minä tiedän heidän tuskansa. Sen tähden minä olen astunut alas vapauttamaan heidät”( 2 Moos. 3: 7-8).

Uskotko, että Jumala näkee sinun tarpeesi ja tilanteesi samalla tavalla kuin hän näki Israelin kansan tilan? Usein sanomme vitsinä: ”Kristus on kaikki kaikessa”. Kun sitten kohtaamme ongelmia, kun kaikki menee mullin mallin, meidän rukouksiimme ei näytä tulevan vastausta ja toivo toivostakin haihtuu, joudumme pelon valtaan. Lankeamme pelkoon. Totta kuitenkin on, että Jumala ei koskaan hylkää lapsiaan heidän ahdingossaan, silloinkaan, kun asiat näyttävät todella toivottomilta. Me voimme aina luottaa häneen!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

LOHDUTTAJA ON TULLUT

ViestiKirjoittaja noomi » 24.02.2015 07:53

    Kuva

LOHDUTTAJA ON TULLUT

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Thursday, July 7, 2011
LOHDUTTAJA ON TULLUT

Jeesus sanoo Pyhää Henkeä Lohduttajaksi. Sen lisäksi, että tiedämme hänen nimensä, on syytä tietää miten hän meitä lohduttaa. Silloin erotamme, mikä lohdutus on lihasta ja mikä Hengestä.

Ajattele yksinäisyydestä kärsivää veljeä. Hän rukoilee Pyhän Hengen lohdutusta ja odottaa lohdutuksen tunteen tulevan. Itse asiassa hän kuvittelee sen olevan yhtäkkistä tuulahdusta taivaasta, ikään kuin hengellinen rauhoittava pilleri hänen sielulleen.

Rauhan tunne saattaa todella tulla hänelle, mutta olla tiessään seuraavana aamuna. Tästä on seurauksena se, että hän ajattelee Pyhän Hengen jättäneen hänet vastauksetta. Ei, ei ikinä! Pyhä Henki ei lohduta meitä manipuloimalla tunteitamme. Hänen tapansa lohduttaa on täysin erilainen ja selvästi määritelty Jumalan sanassa. Ongelmanluonteesta riippumatta Pyhä Henki lohduttaa johtamalla meidät totuuteen: ”Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen”(Joh 16:13).

Lohdutuksemme nousee siitä, minkä tiedämme, ei siitä, mitä tunnemme. Vain totuus hallitsee tunteita! Pyhän Hengen lohduttava toiminta alkaa perustavaa laatua olevasta totuudesta: Jumala ei ole vihainen sinulle. Hän rakastaa sinua.

”Toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu” (Room. 5:5). Kreikan alkukielen sana merkitsee, että Jumalan rakkaus ”purskahtaa” meidän sydämiimme Pyhän hengen toimesta.

Sietämätön taakka saattaa olla pelon, häpeän, surun, tuskan, kiusauksen tai lannistamisen aiheuttamaa. Joka tapauksessa tarvitaan lohdutusta.

Yhtäkkiä kuuluu ääni. Se kaikuu sielun joka käytävästä, Pyhän Hengen ääni, joka vakuuttaa sielulle: ” Mikään ei voi erottaa sinua Jumalan rakkaudesta”.

Tämä totuus, kun uskot sen, muuttuu äkkiä elävän veden lähteeksi, joka raivaa tieltä kaikki kompastuskivet. ”Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut”(Joh 14:26, kursiivi kirjoittajan).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MATKALLA VOITTOON

ViestiKirjoittaja noomi » 25.02.2015 07:57

    Kuva

MATKALLA VOITTOON

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Monday, July 4, 2011
MATKALLA VOITTOON

On kovin tavallista, että Jeesuksen seuraaja kokee valtavan hengellisen pettymyksen, joka seuraa siunauksen tai voiton kirkastusvuorikokemusta on. Me kutsumme näitä kokemuksia "kuiviksi kausiksi". Ne tuntuvat syväsukellukselta hengelliseen pimeyteen, upottamiselta suureen koetukseen juuri, kun olemme saaneet Jumalan erityisen kosketuksen.

Läpi raamatun voimme nähdä tällaisten kuivien kausien kiusaavan jumalisten miesten ja naisten elämää. Tällainen hengellinen laakso kohtaa yleensä niitä, joita Jumala aikoo käyttää. Jokainen, jota Jumala kouluttaa pääsemään syvemmälle ja pitemmälle hänen tiellään, saa kokemuksen tästä..

Kun katsot takaisin omiin kuiviin aikoihisi, kysy itseltäsi, seurasiko niitä hengellinen uudistuminen elämässäsi. Ehkä olet kokenut herätyksen vakavaan rukoukseen, kun olet anonut Herralta: "Kosketa minua, Jeesus. Minusta tuntuu penseältä. Tiedän, ettei oma vaellukseni sinun yhteydessäsi ole syventynyt niin kuin olisi pitänyt. En ole koskaan tuntenut niin suurta nälkää sinua kohtaan kuin nyt. Minulla on kova into sinun työhösi: rukoilemaan sairaitten puolesta, pelastamaan eksyneitä, tuomaan toivoa toivottomille. Uudista minut, Herra. Haluan, että käytät minua valtakuntasi hyväksi entistä enemmän."

Koska otit Jumalan tosissasi, rukouksesi alkoivat saada vastauksia ja aloit kuulla Jumalan äänen selvemmin. Koit hänen läheisyytensä ihmeellisenä, ja innokkuutesi kasvoi. Tunsit hänen vaikuttavan elämässäsi hyvin voimakkaasti.

Sitten eräänä päivänä heräsit ja taivas tuntui vaskelta. Olit onneton etkä tiennyt, minkä vuoksi. Rukous oli ahdistavaa, etkä kuullut Jumalan ääntä niin kuin ennen. Aloit tuntea itsesi kuolleeksi, mielesi kuivaksi ja tyhjäksi. Sinun piti elää täysin uskon varassa.

Rakkaani, jos näin on käynyt sinulle, älä ahdistu! Älä ruoski itseäsi. Tunnen henkilökohtaisesti tällaisen sukelluksen, joka tapahtuu hetkessä vuorenhuipulta alimpaan rotkoon. Erityisesti Pietari neuvoo, ettei pitäisi ajatella, että meille on tapahtunut jotain epätavallista: " Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikään kuin teille tapahtuisi jotakin outoa, vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita" (1 Piet. 4:12- 13).

Herra sallii meille kuivia kausia, koska hän haluaa antaa elämäämme jotakin suurempaa. Joten iloitse ja ylistä häntä, vaikkei siltä tuntuisikaan!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

OLE VALMIS

ViestiKirjoittaja noomi » 26.02.2015 08:00

    Kuva

OLE VALMIS

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Friday, July 1, 2011
OLE VALMIS

Matteuksen evankeliumin 24. luvussa Jeesus käyttää vertausta opettaakseen meitä olemaan valmiita hänen paluuseensa: ”Sen tähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa? Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi" (Matt. 24: 44- 47).

"Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: "Minun herrani viipyy" ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys" (Matt. 24:48 -51).

Huomaa, että Jeesuksen puhuu tässä palvelijoista tarkoittaen uskovia. Yhtä palvelijaa sanotaan uskolliseksi ja toista pahaksi. Mikä tekee jälkimmäisen pahaksi Jumalan silmissä? Jeesuksen mukaan, se on jotain, mitä hän "sanoo sydämessään" (24:48). Tällainen palvelija ei ilmaise ajatustaan ääneen eikä saarnaa siitä. Hän vain ajattelee sen. Hän on myynyt sydämensä demoniselle valheelle. "Herran tulo viipyy." Huomaa, ettei hän sano: ”Herra ei ole tulossa", vaan "hän viipyy". Toisin sanoen hän ajattelee: "Jeesus ei tule yllättäen tai odottamatta. Hän ei tule minun elinaikanani."

Tämä "paha palvelija" on selvästi jonkinlainen uskova, kenties jopa joku julistustehtävässä oleva. Hänet oli määrätty "valvomaan” ja ”olemaan valmiina", sillä "sinä hetkenä jona ette luule, Ihmisen Poika tulee" Tämä mies huojentaa omaatuntoaan hyväksymällä Saatanan valheen.

Jeesus näyttää meille tällaisen ajattelun hedelmän. Jos palvelija on vakuuttunut siitä, että Herra viivyttää tulemistaan, silloin hän ei näe mitään syytä elää oikein. Hänen ei ole pakko tehdä rauhaa kanssauskoviensa kanssa. Hän ei näe tarvetta säilyttää yhteyttä kotona, työssä tai seurakunnassa. Hän voi helposti lyödä kanssaihmisiään, syyttää heitä, kantaa kaunaa ja tuhota heidän mainettaan. Pietarin mukaan tällainen palvelija ”vaeltaa omien himojensa mukaan”. Hän haluaa elää kahdessa maailmassa, ottaa osaa pahaan elämään uskoen olevansa turvassa vanhurskaalta tuomiolta.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

VIHOLLISEN VALHEET

ViestiKirjoittaja noomi » 27.02.2015 08:02

    Kuva

VIHOLLISEN VALHEET

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Thursday, June 30, 2011
VIHOLLISEN VALHEET

Kun joudumme koetuksiin ja kiusauksiin, Saatana tulee luoksemme valheidensa kanssa: "Sinut on piiritetty, eikä ole tietä ulos. Sinua suuremmatkin palvelijat ovat antaneet periksi tällaisissa olosuhteissa. Nyt on sinun vuorosi suistua maahan. Sinä olet epäonnistunut, muuten et joutuisi kokemaan kaikkea tätä. Jokin sinussa on pahasti vialla ja Jumala on erittäin tyytymätön sinuun."

Koetusten keskellä Hiskia tajusi avuttomuutensa. Kuningas ymmärsi, ettei hänellä ollut voimaa hiljentää häntä vastaa raivoavia ääniä: lannistumisen, uhkausten ja valheiden ääniä. Hän tiesi, ettei voisi vapautua tästä taistelusta omin voimin, joten hän etsi apua Herralta. Jumala vastasi lähettämällä profeetta Jesajan tuomaan viestiä Hiskialle: "Herra on kuullut itkusi. Sano nyt saatanalle, joka on porteillasi: "Sinä olet se, joka tuhoudut. Sinä lähdet täältä samaa tietä kuin tulitkin."

Hiskia melkein lankesi vihollisen ansaan. On totta, että meidän pitää nousta Saatanan valheita vastaan. Jos emme kriisin hetkellä käänny uskoon ja rukoukseen, jos emme hae voimaa Jumalan lupauksista, paholainen lannistaa meidän epäröivän uskomme ja tehostaa hyökkäyksiään.

Hiskia sai rohkeutta saamistaan sanoista ja kykeni nyt sanomaan Sanheribille vakuuttavasti: "Sinä paholaiskuningas, sinä et pilkannut minua. Sinä teit itsesi Jumalan kaltaiseksi. Minun Herrani on vapauttava minut. Koska herjasit häntä, tulet kohtamaan hänen vihansa!"

Raamattu sanoo, että Jumala vapautti Hiskian ja Juudan yliluonnollisesti sinä iltana: "Ja sinä yönä Herran enkeli lähti ja löi Assurin leirissä sata kahdeksankymmentä viisi tuhatta miestä, ja kun noustiin aamulla varhain, niin katso, ne olivat kaikki kuolleina ruumiina" (2 Kun. 19:35).

Tänä päivänä uskovat eivät seiso vain lupauksen varassa, vaan myös Jeesuksen Kristuksen vuodatetun veren varassa, Siinä veressä meillä on voitto jokaisesta synnistä, kiusauksesta ja taistelusta, joita kohtaamme. Olet kenties saanut vastikään kirjeen paholaiselta. Kysyn sinulta: Uskotko, että Jumala on jo etukäteen tiennyt sinua kohtaavat koetukset? Ajattelemattomat liikkeesi? Epäilysi ja pelkosi? Jos näin on, sinulla on edessäsi esimerkkinä Daavid, joka rukoili: " Tässä on kurja, joka huusi, ja Herra kuuli ja pelasti hänet kaikista hänen ahdistuksistansa. (Ps.34:6). Teetkö sinä samoin?
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

JUMALAN SUURI HUOLENAIHE

ViestiKirjoittaja noomi » 28.02.2015 08:34

    Kuva

JUMALAN SUURI HUOLENAIHE

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)
Tuesday, June 28, 2011
JUMALAN SUURI HUOLENAIHE

Mikä on Jumalan suuri huolenaihe maailmanlaajuisen "kaikkea horjuttavan" keskellä, Lähi-idän tapahtumatko? Ei, vaan Raamattu kertoo, että Jumalan katse on kiinnittynyt lapsiinsa: "Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa" (Ps.33:18).

Meidän Herramme näkee jokaisen liikkeen maan päällä, jokaisen elävän olennon. Silti hänen katseensa on kohdistunut ensi kädessä lastensa hyvinvointiin. Hänen kiinnittää katseensa kaikkien hengellisen ruumiinsa jäsenten kipuihin ja tarpeisiin. Yksinkertaisesti, mikä tahansa meitä satuttaakin, se on hänen huolenaiheenaan.

Todistaakseen tämän Jeesus sanoo: "Älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin" (Matt. 10:28). Keskellä suuria maailmansotiakaan Jumalan ensisijainen kiinnostuksen kohde ei ole tyranneissa. Hänen katseensa tarkkaa lastensa kaikkia elämänolosuhteita.

Kristus sanoo seuraavassa jakeessa: "Eikö kahta varpusta myydä yhteen ropoon? Eikä yksikään niistä putoa maahan teidän Isänne sallimatta" (Matt. 10:29). Kristuksen päivinä varpuset olivat köyhien syömää lihaa, ja pennillä sai niitä kaksi. Jeesus sanoi: "Yksikään näistä pienistä luoduista ei putoa maahan teidän Isänne tietämättä."

Jeesus käyttää tässä lauseessa sanaa "pudota", mikä merkitsee enemmän kuin pelkkää linnun kuolemaa. Arameankielinen merkitys tälle on "sattumalta maahan". Toisin sanoen "pudota" tässä viittaa jokaiseen hypähdykseen, jonka pieni lintu tekee.

Kristus sanoo meille: "Sinun Isäsi katse ei ole kohdistunut varpuseen ainoastaan sen kuoleman hetkellä, vaan hän näkee sen maahan putoamisen. Kun varpunen oppii lentämään, se putoaa pesästään ja alkaa hyppiä maata pitkin. Jumala näkee sen pienimmätkin ponnistukset. Hän välittää jokaisesta yksityiskohdasta sen elämässä."

Jeesus lisää sitten: "Te olette suurempiarvoisia kuin monta varpusta" (Matt.10:31). Hän sanoo: "Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut" (Matt.10:30). Se, joka loi ja laski kaikkien tähtien lukumäärän, jolla oli tieto Rooman valtakunnan jokaisesta liikkeestä, se joka pitää linnunradat kohdillaan, on kohdistanut katseensa sinuun. Jeesus kysyy: "Ettekö te ole paljoa arvokkaammat hänelle?"
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

Edellinen

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron