Lyhyet David Wilkerson / Syksy 2013 - Talvi 2013-2014

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

´KUN KAIKKI KEINOT OVAT LOPUSSA´

ViestiKirjoittaja noomi » 17.11.2013 11:18

    Kuva


´KUN KAIKKI KEINOT OVAT LOPUSSA´

Uskoa vielä silloinkin kun kaikki keinot ovat lopussa, on Jumalalle tärkeää ja
arvokasta. Jeesus sanoi Tuomaalle: "Sentähden, että minut näit, sinä uskot.
Autuaita ovat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat." (Joh. 20:29)

Autuaita ovat ne jotka uskovat, vaikka ei olisi todistetta rukousvastauksesta
- ne joiden usko ylittää toivon; ne joiden usko kestää silloinkin kun kaikki
keinot ovat lopussa.

Jotkut meistä ovat kohdanneet elämässään täyden toivottomuuden tilan
- tilan jossa kaikki toivo on mennyttä; tilan jossa kaikki keinot tuntuvat
olevan lopussa. Rakastettu ihminen on kuoleman porteilla, lääkäritkään
eivät enää pysty antamaan toivoa paranemisesta. Kuolema näyttää
vääjäämättömältä. Kaikki toivo on mennyttä. Ihmettä ei kaikista
rukouksista huolimatta näytä tapahtuvan.

Juuri tuossa tilanteessa Saatana joukkoineen kylvää mielesi täyteen pelkoa,
ahdistusta ja kysymystulvaa: "Missä on Jumala juuri nyt? Olet rukoillut
kaikki kyyneleesi kuiviin. Olet paastonnut. Olet pitänyt omat lupauksesi.
Olet uskonut."

Herjaavat ajatukset kumpuavat mieleesi: "Rukoukset eivät johtaneet mihinkään.
Usko ei johtanut mihinkään. Vaikka et luopuisikaan Jumalasta, älä enää turhaan
usko häneen. Se ei yksinkertaisesti kannata!"

Saatat ryhtyä epäilemään jopa Jumalan koko olemassaoloa. Juuri nämä ovat
olleet Saatanan käyttämiä keinoja jo vuosisatojen ajan. Jopa kaikkein
jumalallisimmat miehet ja naiset ovat joskus kohdanneet nämä paholaisen
hyökkäykset.

Ne meistä jotka parhaillaan vaeltavat kuolemanvarjon laaksossa, kuulkaa tämä
sana: Itku jatkuu pimeiden, tuskantäyteisten yösydänten läpi - ja juuri tuon
sysimustan synkkyyden keskellä kuulet Isän kuiskauksen: "Minä olen sinun
kanssasi. En voi juuri nyt ilmaista sinulle miksi, mutta jonakin päivänä kaikki
kirkastuu. Tulet näkemään kuinka kaikki on ollut osa minun suunnitelmaani.
Mitään ei tapahdu sattumalta. Syy ei ole sinussa: sinä et ole epäonnistunut.
Pysy lujana. Anna minun ottaa sinut syleilyyni syvän tuskasi hetkellä."

Rakastetut, Jumala ei ole koskaan epäonnistunut oman hyvyytensä ja
rakkautensa toteuttamisessa. Silloinkin kun kaikki keinot ovat lopussa -
vielä silloinkin Hänen rakkautensa kestää. Pysykää lujina uskossanne.
Pysykää lujina Hänen sanassaan. Tässä maailmassa ei ole muuta
toivoa kuin Hän.

- David Wilkserson, April 27, 2011 -
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ÄLÄ ANNA MINKÄÄN PELOTELLA ITSEÄSI

ViestiKirjoittaja noomi » 18.11.2013 08:40

    Kuva

ÄLÄ ANNA MINKÄÄN PELOTELLA ITSEÄSI
by David Wilkerson | August 11, 2010
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Jos vaellat Hengessä, demoniset vallat häiritsevät sinua jatkuvasti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä saatanallisia voimia, missään eikä koskaan!

Paavaliakin demoniset voimat häiritsivät jatkuvasti. Hän oli saarnaamassa Pafoksen saarella, kun demonit yrittivät keskeyttää hänet: "tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus. Mutta Elymas, noita,vastusti heitä, koettaen kääntää käskynhaltijaa pois uskosta" (Ap. 13:6-8 )

Barjeesus tarkoittaa "Jeesuksen poika" tai "Valon enkeli". Paavalia vastassa oli itse saatana. Pyhä Henki kiivastui apostolissa: " Niin Saulus..täynnä Pyhää Henkeä..ja sanoi:' Voi sinua, joka olet kaikkea vilppiä ja kavaluutta täynnä, sinä perkeleen sikiö, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä? Ja nyt, katso, Herran käsi on sinun päälläsi, ja sinä tulet sokeaksi etkä aurinkoa näe säädettyyn aikaan asti'. Ja heti lankesi hänen päällensä synkeys ja pimeys, ja hän kävi ympäri ja etsi taluttajaa. Kun nyt käskynhaltija näki, mitä oli tapahtunut, niin hän uskoi, ihmetellen Herran oppia" (Ap. 13:9-12).

Paavali "täynnä Pyhää Henkeä" saartoi pimeyden voimat!

Huolissaan oleminen ei riitä saatanan yrittäessä häiritä meitä. Apostolien teoissa luvussa 16 Paavali oli murheissaan, tarkoittaen "häiriintynyt, ahdistunut". Hän sieti sitä monta päivää, mutta Jumalan Henki kiivastui Paavalissa ja hän sanoi demoniselle vallalle: "No niin, nyt riittää! Jeesuksen nimessä, lähde!" (ks. Ap.t.16:16 -18 ).

Rakkaani, siedämme paholaisen metkuja aivan liikaa. Tulee aika, jolloin myös meidän tulee nousta Pyhän Hengen voimassa ja sanoa: "Nyt riittää, Jeesuksen nimessä, minä käsken sinua lähtemään!"

Ottaessasi vallan käskeä demoneita lähtemään, saatana tulee kimppuusi kaikella asevoimallaan. Juuri, kun Paavali oli ajanut demonit ulos riivatusta tytöstä Ap.t.16:16 -18, paholainen alkoi sekoittaa asioita. Hän yllytti väkijoukot Paavalia ja Silasta vastaan, ja niin he yhtäkkiä olivat keskellä hirvittävää kriisiä!

Kaupungin hallitusmiehet pieksättivät heidät ja heittivät vankeuteen. Jokaisen ruoskanisku sattuessa heidän selkäänsä voin kuulla saatanan sanovan: "Luuletko voittaneesi taistelun? Luuletko todella ajavasi demonini ulos ja ottavasti vallan minulta?"

Paholainen ei näyttänyt tietävän, että mitä enemmän ruoskit Jumalan Hengessä vaeltaa palvelijaa, sitä enemmän hänestä lähtee ylistystä! Jos heität hänet kriisin keskelle, sidot hänet ongelmiin ja vaikeuksiin, hän laulaa, huutaa ja ylistää!

"Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä" (Ap. 16:25).

Jos me todella vaellamme Hengessä, silloin meidän täytyy uskoa Jumalan vapauttavan meidät yliluonnollisesti kaikista saatanan kahleista. Ei väliä, vaikka Jumalan pitäisi järjestää sen tähden maanjäristys. Juuri niin hän teki Paavalille:

"Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikkien kahleet irtautuivat" (j. 26).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

VOIMA NUHTEETTOMAAN ELÄMÄÄN

ViestiKirjoittaja noomi » 19.11.2013 07:14

    Kuva

VOIMA NUHTEETTOMAAN ELÄMÄÄN
by David Wilkerson | September 7, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

”Te olette meidän todistajamme, ja Jumala, kuinka pyhät ja oikeamieliset ja nuhteettomat me olimme teitä kohtaan, jotka uskotte” (1 Tess. 2:10).

Valtava väite, pyytää Jumalaa todistamaan pyhyyttäsi! Silmää räpäyttämättä Paavali kerskuu Tessalonikan uskoville: ”Työtoverini ja minä olemme eläneet nuhteettomasti teidän ja Jumalan edessä. Meidän käytöksemme oli vanhurskasta ja puhdasta. Jumala on meidän pyhän elämämme todistaja ja tekin olette. Te näitte, kuinka me vaelsimme pyhinä ja nuhteettomina Jumalan ja ihmisten edessä!”

Paavali oli voimallinen julistaja ja tunsi oman tehokkuutensa salaisuuden. Se veti ihmisiä Jumalaa kohti. Hän saattoi seistä rohkeana jokaisen elävän sielun, jokaisen vallan edessä ja todistaa: ”Minä elän päivittäin Pyhän Jumalan katseen alla. Minä vaellan aina hänen pyhät silmänsä kohdistuneina minuun. Te kaikki olette nuhteettoman elämäni todistajia.”

Apostoli halusi kaikille uskoville saman voiman. Sellaisen, joka vetäisi ihmisiä kohti Jumalaa. Hän rukoili öin ja päivin, että kaikki Jumalan lapset voisivat olla pyhiä ja nuhteettomia Jumalan edessä: ”Vahvistaaksensa teidän sydämenne nuhteettomiksi pyhyydessä meidän Jumalamme ja Isämme edessä, meidän Herramme Jeesuksen tulemuksessa, kun hän tulee kaikkien pyhiensä kanssa” (1Tess. 3:13).

Nuorukainen, joka tuli Jeesuksen luo, oli ollut hyvä lapsuudestaan asti. Se auttoi häntä voittamaan Jeesuksen rakkauden ja kunnioituksen (ks. Matt.19:16- 20). Kuitenkin häneltä puuttui jotakin, ja se puute on se tärkeä! Rakkaani, jos sinun periaatteesi kaikessa, mitä sanot ja teet, ei ole tämä sama, et voi koskaan olla moitteeton Jumalan ja ihmisten edessä: ”Että meidän Herramme Jeesuksen nimi teissä kirkastuisi ja te hänessä, meidän Jumalamme ja Herran Jeesuksen Kristuksen armon mukaan” (2 Tess. 1:12).

Jeesuksen nimi ja kunnia motivoi Paavalia nuhteettomaan. elämään. Hän tiesi, että kaikki pitää rakentaa sille perustukselle. Ihmisen hyvyys on kuin saastainen vaate! Nuhteettoman vaelluksen käyttövoimana on halu kirkastaa Jeesuksen nimeä kaikkien ihmisten edessä!

- See more at: http://sermons.worldchallenge.org/fi/no ... l2FSU.dpuf
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ANTIKRISTUKSEN HENKI

ViestiKirjoittaja noomi » 20.11.2013 08:31

    Kuva


ANTIKRISTUKSEN HENKI

by David Wilkerson | February 8, 2012
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Vapahtajamme on nyt kirkkaudessa ihmisenä. Hän on elävä henkilö, jolla on liha, luut, hiukset ja silmät, vaikka hän on Jumala. Me olemme maassa, mutta silti hänen Henkensä asuu meissä: ”Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, joka huutaa: ’Abba! Isä!’ "(Gal.4:6).

Maailmassa toimii kuitenkin myös toinen henki, antikristuksen henki. Yhtä varmasti kuin Kristus on antanut meille Henkensä, samoin maailmassa on antikristuksen henki, joka valmistaa sydämiä Synnin ihmisen tulolle!

”Ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa”(1 Joh.4:3). Johannes sanoo tässä: ”Olet kuullut antikristuksen tulosta. Siitä on opetettu ja saarnattu, ja siksi osaat odottaa hänen ilmestymistään. Rakas lukijani, herää, koska antikristuksen henki toimii jo!”

Ymmärrä, ettei antikristus yhtäkkiä ilmesty näyttämölle ja saata ihmiskuntaa haltioihinsa. Pikemminkin hänen henkensä toimii jo nyt ihmeellisesti. Hän asettaa kuninkuutensa kylmiin, maailman kanssa sovinnon tehneiden sydämiin. Kun hän vihdoin ilmestyy, huomataan, että maailma on jo valmiina häntä varten niissä sydämissä, jotka hän jo omistaa!

Juuri nyt näemme antikristillisen mielialan kasvavan. Pian siitä syntyy vuolas virta ja lopulta laaja valtameri. Antikristuksen henki hyökkää nytkin monen luopuneen uskovan sydämeen. ”Miten niin?” kysyt. ”Miten kukaan uskova voisi kääntyä antikristuksen puolelle? Siksi, että he ovat samanmielisiä hänen kanssaan.

Johannes kirjoittaa: ”Älkää rakastako maailmaa, älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta… Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika”(1Joh.2:15- 18 ).

Johannes varoittaa siis niitä, jotka edelleen rakastavat tämän maailman asioita. He ovat avanneet itsensä antikristuksen hengelle. Johannes sanoo: ”Te tiedätte, että nämä ovat viimeisiä päiviä, koska niin monet ovat täynnä kateutta, antikristuksen henkeä.”
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

Re: Lyhyet David Wilkerson

ViestiKirjoittaja noomi » 21.11.2013 06:22

    Kuva


HÄN TOIMII ELÄMÄN KAUTTA
by David Wilkerson | March 11, 2010

Haluan kertoa teille miten Jumala kutsuu ihmisiä luokseen, miten hän puhuu omilleen ja miten hän pelastaa heidät. Hän tekee sen elämän kautta. Herra rakentaa seurakuntaansa sen valon kautta, joka loistaa häntä rakastavista ihmisistä. Ja hän voi toimia näin, koska he elävät elämää, ei siksi että he käyttävät oikeita tapoja tai menetelmiä.

Kristuksen elämä sytyttää valoja kodeissa, naapurustoissa, kaupungeissa, työpaikoilla. Miten Kristuksen elämän voi sitten omistaa? Se annetaan jokaiselle, joka elää oikein ja moitteettomasti Jumalan armon esimerkkinä. Sellaiset palvelijat elävät rehellisesti, epäitsekkäästi ilman pimeyden häivääkään elämässään. He elävät elämää, joka on omistettu Kristukselle, ja ovat valmiita palvelemaan toisia ihmisiä aina ja kaikkialla.

Paavali puhuu palvelijasta, joka ”-- tunnet hänen tahtonsa ja, opetettuna laissa, tutkit, mikä parasta on, ja luulet kykeneväsi olemaan sokeain taluttaja, pimeydessä olevien valkeus—” (Room. 2: 18-19). Sellaisia ihmisiä Paavali kiittää ja kehuu.

Annan esimerkin tällaisesta valosta elämässä. Ihan hiljattain erään newyorkilaisen yrityksen toimitusjohtaja soitti seurakuntaamme. Pastori Neil vastasi puheluun. Toimitusjohtaja kertoi pastorille kahdesta seurakuntamme naisesta, jotka ovat hänen alaisiaan. Hän kertoi, etteivät naiset olleet samanlaisia työntekijöitä kuin muut. Nämä kaksi naista olivat aina kohteliaita, hymyileväisiä, auttoivat toisia, eivät valittaneet eivätkä puhuneet kenestäkään selän takana. ”Heissä on jotain erilaista,” hän sanoi, ”ja haluaisin tavata teidät ja ottaa selvää mitä tuon erilaisuuden takana on.”

Nämä naiset olivat taivaallisia valoja, jotka Jeesus asetti työpaikalle loistamaan. Heidän valonsa valaisi koko työpaikan. Miten? He omistivat elämänsä Kristukselle. Heidän pomonsa näki, että se oli jotain mitä tämä maailma ei voinut tarjota.

Tuo toimitusjohtaja oli juutalainen. Luuletko, että hän olisi tullut seurakuntamme kokoukseen, jos olisimme lähettäneet hänelle kutsun? Olisiko hän lukenut seurakuntamme jakamaa materiaalia? Ei, luulenpa hänen heittävän kaiken tuollaisen suoraan roskiin. Tämä mies vastasi nähtyään valon, joka syttyi kun kaksi nöyrää naista eli elämäänsä Kristukselle.

Voimme valaista yhteiskuntaamme ja ympäristöämme vain, jos olemme omistautuneet Kristukselle. Meidän on elettävä sanomamme, jotta sillä olisi merkitystä. Auttakoon Jumala meitä muistamaan, että valo loistaa pienissä elämämme asioissa ja hetkissä.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

SYYLLISYYDEN VAARA

ViestiKirjoittaja noomi » 22.11.2013 06:41

    Kuva

SYYLLISYYDEN VAARA
by David Wilkerson | March 2, 2010

Syyllisyyden vaarallisuus on siinä, että se tuhoaa uskon. Sielunvihollistamme ei niinkään kiinnosta tehdä kristityistä pettureita, addikteja tai prostituoituja. Häntä kiinnostaa vain yksi asia – saada kristityt kääntymään pois uskosta. Hän käyttää ruumiimme himoja sitoakseen mielemme.

Saatana haluaa, että syyllisyytesi rusentaa sinut alleen niin, että luovut uskostasi. Hän haluaa, että epäilet Jumalan uskollisuutta; luulet ettei kukaan välitä; luulet elämäsi olevan täynnä surkeutta ja kurjuutta; uskot olevasi aina himojesi orja; luulet, että Jumalan pyhyys on saavuttamattomissa; että sinut on jätetty yksin selviämään ongelmistasi; että Jumala ei enää välitä tarpeistasi tai tunteistasi. Jos hän saa sinut epätoivon valtaan, hän voi vyöryttää yllesi epäuskoa – ja onnistuu siten päätehtävässään. Kolme askelta ateismiin ovat syyllisyys, epäilys ja epäusko.

Syyllisyys voi nakertaa kristityn hengellistä elämänvoimaa kuten raivoava syöpä. Se saa kristityn menettämään elämänsä hallinnan, se saa aikaan halun lopettaa tai vetäytyä hengellisistä aktiviteeteista ja uskon hoitamisesta, ja lopulta edessä on jopa fyysistä tuskaa ja sairautta. Kuten syöpä, syyllisyys ruokkii itse itseään ja lopulta hengellinen elämä on hiipunut. Jäljelle on jäänyt vain heikkouden, epäonnistumisen ja häpeän tunne.

Syyllisyydestä pääsee eroon, kun pääsee eroon synnistä. Se kuulostaa helpolta, mutta ei ole sitä. Et voi vain päättää irrottautua elämässäsi vaikuttavasta houkuttelijasta ja viettelijästä. Monet ovat yrittäneet ja epäonnistuneet. Et voi vain kääntää selkääsi ja irrottautua siitä, joka sinua sitoo.

Elämäsi tärkeimmän päätöksen teet heti sen jälkeen, kun olet epäonnistunut Jumalan edessä. Uskotko syyttäjän valheet ja vaivut epätoivoon, vai otatko vastaan Jumalan rakkauden ja anteeksiantamuksen?

Pelkäätkö pyytää hänen anteeksiantamustaan, koska et ole varma haluatko vapautua sinua sitovista asioista? Kaipaatko Herraa, mutta salassa haluat myös jotain mikä ei ole sinun? Jumala pystyy vastaamaan vilpittömään rukoukseen, hän saa sinut haluamaan hänen täydellistä tahtoaan. Pyydä häntä antamaan sinulle halu toteuttaa hänen tahtonsa.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KULJE “HENGESSÄ”

ViestiKirjoittaja noomi » 23.11.2013 09:50

    Kuva

KULJE “HENGESSÄ”
by David Wilkerson | March 5, 2010

E-mail to a Friend Print


Hengessä voit matkustaa mihin tahansa maahan maailmassa. Voit tavoittaa tavoittamattomia, kun olet polvillasi. Todellakin, sinun salainen kammiosi voi toimia keskuksena Jumalan Hengen työssä jonkun kansakunnan parissa.

Ajattelen Abrahamin esimerkkiä. Hän rukoili jumalattoman, pahan Sodoman puolesta. Herra vastasi hänelle: "Jos löydän Sodomasta viisikymmentä hurskasta, niin heidän tähtensä minä säästän koko kaupungin." (1. Moos. 18:26)

Kun Abraham kuuli tämän, hän alkoi neuvotella Herran kanssa. Hän kysyi: ”Entä jos niistä viidestäkymmenestä puuttuu viisi? Hävittäisitkö viiden vuoksi koko kaupungin?” (18:28 ) Abraham siis kysyi: “Herra, entä jos kaupungissa on vain 45 vanhurskasta? Entä jos vain niin moni rukoilee? Tai, jos vain kymmenen ihmistä etsii sinun tahtoasi? Jos kymmenen pyytää, säästätkö silloin kaupungin?”

Jumala vastasi: "Niiden kymmenen takia jätän sen hävittämättä." (18:32)

Nämä jakeet kertovat meille jotain Jumalasta. Hän on valmis säästämään kokonaisia kaupunkeja ja yhteisöjä, jos hän löytää heidän joukostaan vanhurskaita. Hän tarkoittaa ihmisiä, jotka etsivät Herran kasvoja kaupungin ja yhteisön puolesta.

Herra menee asiassa jopa pidemmälle. Hesekielin kirjan luvussa 22 Jumala puhuu yhdestä ainoasta rukoilevasta uskovasta, joka seisoo muurin aukossa: ”Minä etsin heidän joukostaan miestä, joka vahvistaisi muurin, seisoisi lujana sen aukossa ja torjuisi maataan uhkaavan tuhon, mutta sitä miestä en löytänyt.” (Hes. 22:30)

Tämän Hesekielin profetian aikaan Israel oli hengellisesti saastunut. Profeetat olivat maallistuneet ja rikkoivat Jumalan lakia oikealla ja vasemmalla. Kansa oli ahdistunut, kiisteli kaikesta, täynnä himoja ryöstäen toinen toisiaan. Yksikään heidän joukossaan ei huutanut Jumalan puoleen. Silti Jumala olisi säästänyt koko kansan yhden rukoilijan vuoksi.

Jos et voi fyysisesti matkustaa eri kansojen pariin, voit olla yksi muurinaukossa seisoja, esirukoilija. Meidän tulee auttaa ja tukea niitä, jotka ovat uhrautuneet ja lähteneet. Kun Paavali kirjoittaa matkoistaan, hän mainitsee paitsi Timoteuksen ja Tiituksen olleen hänen tukenaan, myös Lyydian ja monen muun kultaisen naisen auttaneen häntä. He olivat kaikki antautuneita palvelijoita, joiden avulla evankeliumi on levinnyt maailman ääriin saakka.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

HÄN KIRJOITTI SINUN NIMESI OMAAN KÄTEENSÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 24.11.2013 07:37

    Kuva


HÄN KIRJOITTI SINUN NIMESI OMAAN KÄTEENSÄ
by David Wilkerson | July 9, 2010

Mikä ihmeellinen valta meille onkaan annettu rukouksessa! Miten käytämme tätä valtaa? Siten, että tukeudumme Kristuksen nimeen. Kun näet panimme uskossa toivomme Jeesukseen, hän antoi meille oman nimensä. Hänen uhrinsa antaa meille vallan sanoa: ” Olen Kristuksen, olen hänessä, olen yhtä hänen kanssaan.” Sitten, ihmeellisellä tavalla Jeesus otti meidän nimemme omakseen. Ylimmäisenä pappinamme hän kirjoitti sen kämmeneensä. Niin meidän nimemme rekisteröidään taivaassa, hänen ihmeellisen nimensä alle.

Käsität sen tähden, miksi “Jeesuksen nimessä” ei ole vain persoonaton fraasi. Päinvastoin, se on kirjaimellinen asemamme Jeesuksen kanssa. Sen tunnustaa myös Isä. Jeesus sanoo meille: ”Sinä päivänä te anotte minun nimessäni; enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva Isää teidän edestänne; sillä Isä itse rakastaa teitä, sen tähden että te olette minua rakastaneet ja uskoneet minun lähteneen Jumalan tyköä” (Joh.16:26 - 27).

Tämän tähden Jeesus kehottaa meitä rukoilemaan hänen nimessään. Hän sanoo:” Kun pyydätte
minun nimessäni, teidän rukouksellanne on sama voima ja vaikutus, kuin minä rukoilisin Isää.” Toisin sanoen, rukouksemme on Isän valtaistuimen edessä ikään kuin Jeesuksen itsensä lausuma. Samoin, pannessamme kätemme sairaan päälle ja rukoillessamme, Jumala näkee meidät aivan, kuin Jeesus olisi panemassa kätensä sairaan päälle tämän parantumiseksi.

Tämän takia meidän myös pitää tulla uskalluksella armon istuimen eteen: ”saadaksemme armon osaksemme”. Meidän tulee rukoilla uskossa:” Isä, seison tässä sinun edessäsi, Kristuksessa valittuna menemään ja kantamaan hedelmää. Esitän nyt pyyntöni paljolti, jotta iloni olisi täydellinen.”

Kuulen monien uskovien sanovan: ”Pyysin Jeesuksen nimessä, mutta rukoukseeni ei vastattu”. Nämä uskovat sanovat siis:” Yritin käyttää hyväkseni Jeesuksen nimeä, mutta ei se toiminut minun kohdallani”. On monia syitä siihen, miksi emme saa vastauksia rukouksiimme. Ehkä olemme sallineet jonkin synnin tulla elämäämme, jotakin, mikä rikkoo yhteyden Kristuksen kanssa. Näistä tulee sulkuja, jotka estävät häneltä tulevat siunaukset. Hän ei vastaa rukoukseemme, ennen kuin olemme luopuneet synnistämme.

Ehkäpä esteenä ovat penseytemme tai puolisydämisyytemme Jumalan asioihin nähden, Ehkä epäilys on lamaannuttanut meidät katkaisten yhteyden Kristuksen voimavirtaan. Jaakob varoittaa:” Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen ihminen luulko Herralta mitään saavansa” (Jaak.1:6-7).

Jaakob sanoo selvästi: ”Se joka epäilee, ei saa mitään”. Jaakobin käyttämä sana ”epäillä” merkitsee ”olla päättämätön”. Ihmiset kyllä rukoilivat, mutta he vain koettelivat Jumalaa. Sydämessään he sanoivat:” Herra, jos vastaat minulle, palvelen sinua. Annan sinulle kaiken, jos vain vastaat tähän rukoukseen. Jollet, kuljen elämääni eteenpäin omaa tietäni.”

Jumalaa ei voi lahjoa. Hän tuntee sydämemme ja tietää, milloin sitoutumisemme hänen Poikaansa on horjuvaa. Hän on tallettanut Kristukseen voiman niille, jotka sitoutuvat häneen kokonaan.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MIKSI ON TÄRKEÄÄ OLLA ”VIHREÄ”?

ViestiKirjoittaja noomi » 25.11.2013 07:06

    Kuva

MIKSI ON TÄRKEÄÄ OLLA ”VIHREÄ”?
by David Wilkerson | February 9, 2010

ShareThis Print

”…ja niille[heinäsirkoille] sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään muuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.” (Ilmestyskirja 9:4)

Miksi “vihreys” on tärkeää uskollemme? Heinäsirkkojen käskettiin pysyä erossa kaikesta vihreästä ja vihannasta. Yksinkertaistaen: ne eivät voineet satuttaa ketään, joka eli elämäänsä uskossa. Keskellä suurimpia hyökkäyksiä ne, jotka laittavat turvansa Jumalaan, seisovat turvassa aivan kuin vankat, vihreät puut. Heihin eivät mitkään maailman heinäsirkat pysty, eivät terroristitkaan. Terve usko ja terve hengellisyys on paras turva jokaista helvetillistä hyökkäystä ja pistoa vastaan. Ja uskomme on tervettä vain silloin, kun käännymme Herran puoleen ja luotamme hänen lupauksiinsa.

Saanen kysyä Sinulta:
- Luotatko täysin Jumalan anteeksiantamukseen? Luotatko, että hänen verensä pesee sinut puhtaaksi kaikesta vääryydestä, pahuudesta ja synnistä? Jos tunnet olevasi tuomion alla ja jatkuvasti yrität miellyttää Jumalaa, et ole vihreä ja terve puu. Jumalan ensisijainen kaipaus on, että ottaisit vastaan anteeksiantamuksen lahjan ja lepäisit siinä.
- Olet ottanut anteeksiantamuksen vastaan, mutta luotatko hänen rakastavan Sinua ilman ehtoja ja vaatimuksia?

Herramme ei katkaise yhteyttämme häneen joka kerta kun lankeamme. Hän ei jatkuvasti kurki olkansa yli vaatien, että teemme kaiken oikein. Hän yksinkertaisesti pyytää meitä tulemaan hänen luokseen tunnustaen: ”Uskon Sanaasi, Herra. Anna minulle anteeksi, pese minut puhtaaksi, pidä minua sylissäsi.”

Jumala toivoo, että eläisimme jokaisen päivän ilman pelkoa. Emme saa antaa Saatanan syyttää meitä mistään menneistä virheistämme. Jos olemme katuneet ja pyytäneet anteeksi, on Kristuksen kallis veri puhdistanut meidät.

Tässä on Jumalan lupaus kaikille teille, jotka turvaatte häneen: ”Toiset turvaavat vaunuihin, toiset hevosiin, mutta me tunnustamme Herran, Jumalamme, nimeä. He vaipuvat maahan ja kaatuvat, mutta me nousemme ja pysymme pystyssä.” (Psalmi 20:7-8 )
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

TOISENLAISIA MIEHIÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 26.11.2013 06:26

    Kuva

TOISENLAISIA MIEHIÄ
by David Wilkerson | July 20, 2010

Esra oli Jumalan mies, joka herätti koko kansansa. Raamattu sanoo Jumalan käden olleen hänen päällään. Hän todistaa: “Ja minä rohkaisin mieleni, koska Herran, minun Jumalani, käsi oli minun päälläni” (Esra7:28). Toisin sanoen, Jumala ojensi kätensä ja muutti Esran toisenlaiseksi mieheksi.

Miksi Jumala teki näin juuri Esralle? Siihen aikaan Israelissa oli satoja kirjanoppineita, joilla kaikilla oli kutsumus tutkia ja selittää Jumalan sanaa kansalle. Mikä erotti Esran kaikista muista? Mikä sai Herran laittamaan kätensä tämän miehen päälle ja antamaan hänelle tehtäväksi kutsua yli 50 000 ihmistä rakentamaan Jerusalemin langenneen kaupungin uudelleen?

Raamattu antaa meille vastauksen: “Sillä Esra oli kiinnittänyt sydämensä Herran lain tutkimiseen, seuratakseen sitä” (Esra7:10). Esra teki tietoisen päätöksen. Hän pani Jumalan sanan tutkimisen ja sen noudattamisen kaiken muun edelle. Hän ei horjunut siinä. Hän sanoi itselleen:” Minusta tulee Sanan opiskelija ja tulen toiminaan kaikessa, niin kuin se opettaa.”

Kauan aikaa ennen, kuin Jumala oli asettanut kätensä Esran päälle, tämä mies oli ahkera raamatun lukija. Hän antoi itsensä sen tutkittavaksi, pestäväksi ja puhdistettavaksi kaikista ruumin ja hengen saastaisuuksista. Esra janosi raamatun sanaa ja iloitsi siitä. Hän antoi sen valmistaa sydäntään, mihin tahansa työhön Herra sitten oli valinnutkin hänet. Siksi Herra asetti kätensä Esran ylle ja voiteli hänet.

Sydämeeni koskee, kun luen kaikista niistä teoista, joita jumaliset miehet tekivät Vanhassa testamentissa.
Jumalan nimi oli antanut näille miehille sellaisen taakan, että heidän voimalliset tekonsa hämmästyttävät edelleen monien kristittyjen mieliä tänä päivänä.

Nämä entisten aikojen pyhät olivat kivikovia kieltäytyessään menemästä eteenpäin ilman sanaa Jumalalta. He itkivät ja valittivat päivät pääksytysten kansansa luopumuksen tähden. He kieltäytyivät syömästä, juomasta tai peseytymästä. He repivät hiustukkoja päästään ja parroistaan. Profeetta Jeremia jopa makasi kyljellään Jerusalemin kaduilla 365 päivää varoittaen kansaa jatkuvasti Jumalan tulevasta tuomiosta.

Mistä ihmeestä nämä pyhät saivat moisen hengellisen auktoriteetin ja kestävyyden? He olivat erilaista laatua niihin pyhiin verrattuna, joita näemme kirkoissamme tänä päivänä. En vain pysty samaistumaan heihin tai heidän vaellukseensa. Tiedän, etten ole aivan heidän kaltaisensa, enkä tunne yhtään uskovaa, joka olisi.

Jokin tässä huolestuttaa minua. Raamattu sanoo, että Vanha testamentti on tallentanut näiden miesten työt opiksi meille: “ Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut” (1 Kor. 10:11). Heidän tarinansa on tarkoitettu esimerkiksi näyttämään meille, kuinka liikuttaa Jumalan sydäntä, ja tuomaan väärämieliset ihmiset takaisin katumukseen.

Joten, olivatko nämä pyhät jotain erityistä rotua? Olivatko he ihmemiehiä, ennalta määrättyine kohtaloineen, varustettuina yliluonnollisilla voimilla, jotka ovat tuntemattomia meidän sukupolvellemme? Ei suinkaan. Raamattu painottaa nimenomaan, miten meidän jumaliset edeltä kävijämme olivat samanlaisia ihmisiä kuin sinä ja minä, samanlaisien lihan himojen vaivaamia.(ks. Jaak.5:17)

Itse asiassa heidän esimerkkinsä paljastaa kaavan, jota seurata. Näillä miehillä oli luonteessaan jotain sellaista, mikä sai Jumalan asettamaan kätensä heidän yllensä. Siksi Jumala valitsi heidät suorittamaan tarkoituksiaan. Hän hoputtaa meitä pyytämään samanlaista luonteen laatua tänä päivänä.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EdellinenSeuraava

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron