Lyhyet David Wilkerson / Syksy 2013 - Talvi 2013-2014

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

OTA VASTAAN JUMALAN VOIMA JA LÄHDE TYÖHÖN!

ViestiKirjoittaja noomi » 26.01.2014 08:57

    Kuva

OTA VASTAAN JUMALAN VOIMA JA LÄHDE TYÖHÖN!
by David Wilkerson | December 6, 2010

Kun Jeesuksen opetuslapsille kerrottiin voimakasteen saamisesta, he kysyivät: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?" (Ap.t. 1:6). Jeesus vastasi heille yksiselitteisesti: ”Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut" (j.7).

Pysähdypä hetkeksi miettimään, mihin heidän kysymyksensä oikein viittaa: "Herra, tarkoitatko, että aiot palauttaa Israelin valtakunnan, alkaen sen Yläsalissa vain meidän kanssamme? Mekö tuhoammeko Herodeksen ja Rooman? Mekö puhdistamme maan, pystytämme kuningaskunnan ja tuomme sinut takaisin?"

Me tiedämme, että Jeesus joutui käsittelemään johtajuuden ja vallan himoa joidenkin opetuslastensa kohdalla. Koen heidän kysymyksensä huokuvan jotain enemmän kuin halua asemaan ja voimaan. Se puhuu ihmisen tarpeesta olla osallinen jossakin suuremmassa, perimmäisemmässä tarkoituksessa. Se on halua olla jotain erityistä, olla oikea ihminen oikeaan aikaan.

Sydämissään opetuslapset ehkä miettivät: "Herra, mihin me sovimme sinun profeetallisessa aikataulussasi? Olisi hengellisesti rohkaisevaa tietää, että olemme yhden armotalouskauden lopussa ja että uusi päivä on valkenemassa. Kuinka innostuisimmekaan, jos kertoisit meille, että olemme elossa, palvelemme sinua tuona ratkaisun päivänä ja että käytät meitä kaiken kokoon käärimisessä!"

Rakkaat pyhät, jokaisella meistä on jossain määrin tämä tarve. Jeesuksen vastaus tähän oli suora: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja." Jeesus ei etsi päämäärätietoisia miehiä tai naisia, vaan haluaa todistajia itselleen! Hän sanoo: "Kysymys ei ole ’profeetallisesta ajasta’ tai jostain suuremmasta päämäärästä, joka on säilytettynä sinun varallesi. Kyse on siitä, että minä tarvitsen todistajia tälle nykyiselle sukupolvelle!"

Tämä puhuttelee minua syvästi! Kuten monet muut tänä päivänä, minäkin haluan tietää, millä kohdalla Jumalan profeetallisessa kellossa olemme tällä hetkellä. Olemmeko suuren kärsimyksen ajan ovella? Onko Jumala kokoamassa uskovien viimeistä jäännöstä?

Sitten kuulen Jeesuksen sanovan: "Ei ole sinun asiasi tietää. Anna täyttää itsesi Pyhällä Hengellä. Odota Jumalaa, ota vastaan hänen voimansa ja lähde sitten todistamaan!" Meidän tulee elää valvovina, odottaen kunnostetuin ja palavin lampuin. Meidän tulee ikävöidä ja kaivata hänen saapumistaan. Meidän tulee julistaa hänen tulemistaan ja varoittaa hänen tuomioistaan. Ennen kaikkea meidän tulee olla hänen todistajiaan!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

Jumalan vitsan kohtaaminen

ViestiKirjoittaja noomi » 27.01.2014 10:01

    Kuva

Jumalan vitsan kohtaaminen
David Wilkerson
Torstai, 9. heinäkuuta 2009

Psalmin kirjoittaja kertoo seuraavassa yhdestä Jumalan suurimmista lupauksista: "Jos hänen poikansa hylkäävät minun lakini eivätkä vaella minun oikeuksieni mukaan, jos he minun säädökseni rikkovat eivätkä noudata minun käskyjäni, niin minä rankaisen vitsalla heidän rikoksensa ja heidän pahat tekonsa vitsauksilla; mutta armoani en minä ota häneltä pois enkä vilpistele uskollisuudestani." (Ps. 89:31-34).

Jumala lupasi olla koskaan perumatta rakkauttaan ja laupeuttaan meiltä, olkoon lankeemuksemme miten paha tahansa. Silti monet uskovaiset ohittavat kevyesti tämän jakeen vakavat varoitukset: Jos hylkäämme Jumalan lain ja kieltäydymme pitämästä hänen käskyjään, seuraus rikkomuksistamme on hänen jumalallinen vitsansa.

Raamattu kertoo meille, että ketä Herra rakastaa, sitä hän kurittaa. Tämä totuus on kuvattu elävästi Daavidin elämässä. Ajattele sitä, miten Herra käsitteli tätä uskollisesti palvelevaa miestä, joka nautti Jumalan suosiota. Jossakin vaiheessa elämässään Daavid teki hirveän synnin – ja yritti oikeuttaa ja salata sen kuukausien ajan. Lopulta Jumala sanoi: "Jo riittää" ja lähetti profeetan paljastamaan Daavidin synnin. Profeetta Naatan käytti vertauskuvaa repiäkseen hajalle jokaisen tekosyyn, jonka Daavid keksi, kunnes tämä kuningas lopulta myönsi: "Olen tehnyt syntiä – olen syyllinen."

Daavid kirjoitti: "Minun voimani on rauennut pahain tekojeni tähden, ja minun luuni ovat riutuneet" (Ps. 31:11). Kuin aukko auton öljysäiliössä sinun syntisi tulee hitaasti valuttamaan pois kaiken voimasi. Sinun rauhasi, ilosi ja voimasi kirjaimellisesti tippuu vähitellen pois, kunnes ne ovat täysin kadonneet. Daavid tunnusti: "ei ole… luissani rauhaa minun syntieni tähden." (Psalmi 38:4). Hän sanoi: "Kaikki minun voimani on mennyt syntini vuoksi. Ruumiini on tullut heikoksi sen tähden, mitä olen tehnyt. Tekemäni vääryys ei yksinkertaisesti anna minulle lepoa."

Daavid koki Jumalan lävistävät nuolet. Hän kirjoitti: "Sillä sinun nuolesi ovat uponneet minuun, sinun kätesi painaa minua." (38:3). Tälle rakkaalle palvelijalle opetettiin Jumalan pelkoa. Ja osana tästä kivuliaasta opetuksesta oli se, että hän oli menettänyt levon Herrassa. Nyt hän huusi: "Hän on lannistanut …minun voimani" (Ps. 102:24).

Tunnen kristittyjä, jotka elävät täysin hämmentyneinä, koska he ovat edelleen kiinni synneissään. Nämä ontot sielut ovat aina allapäin, heikkoja, ikuisesti kamppailemassa, mutta eivät pääse mihinkään. Tiedän myös pastoreita, jotka eivät voi istua rauhassa aloillaan, koska heidän syntinsä painavat. Ne ovat jatkuvasti varattuja ja työskentelevät, mutta eivät koskaan tule Herran lepoon.

Sillä ei ole väliä kuka olet, koska jos annat suojapaikan salaiselle synnille, koet jatkuvasti häiriöitä elämässäsi, kodissasi, perheesi piirissä ja työssäsi. Kaikki, mihin kosket, menee epäkuntoon. Sinusta tulee yhä levottomampi, sekavampi, loputtomien huolien ja pelkojen alistama. Ja kaikki sinun rauhasi ja voimasi katoaa vähitellen jonnekin tehden sinut kuivaksi.

Jumala ei halua paljastaa palvelijoitaan, vaan hänen sydämensä halu on antaa anteeksi, puhdistaa ja peittää meidän syntimme. Salaisen synnin paljastaminen on Jumalan viimeinen yritys pelastaa kapinoiva, tekopyhä lapsi, joka on päättänyt itse peitellä syntejään, hemmotella itseään ja näytellä hengellistä miestä. Jumalan vitsa on varattu vain katumattomille, kääntymättömille, kovasydämisille ja väärille uskoville. Rakkaudessaan hän kurittaa omia vanhurskaitaan, mutta vitsa, raipat, on tarkoitettu laittomille.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

SEULONNAN TULLESSA

ViestiKirjoittaja noomi » 28.01.2014 06:10

    Kuva


SEULONNAN TULLESSA
by David Wilkerson | December 9, 2010

"Simon, Simon, katso, saatana on tavoitellut teitä valtaansa, seuloakseen teitä niin kuin nisuja" (Luuk 22:31).

Sinun tulee ymmärtää, että saatana tahtoo seuloa vain niitä, jotka uhkaavat hänen työtään. Hän uhkaa varmimmin hedelmiä kantavaa puuta. Miksi paholainen halusi seuloa ja koetella Pietaria? Pietarihan oli kolme vuotta ajanut ulos riivaajia ja parantanut sairaita. Saatana kuuli Jeesuksen lupaavan opetuslapsilleen toisen kasteen, kasteen Pyhän Hengen voimalla ja tulella ja pelästyi! Nyt hän kuuli Jumalan lopullisen suunnitelman Pietarille. Menneet kolme vuotta eivät olleet mitään verrattuna niihin töihin, joita Pietari ja muut opetuslapset tekisivät. Saatuaan jo Juudaksen eliminoiduksi hänen pitäisi löytää keino Pietarin turmelemiseksi, saada hänet kieltämään uskonsa.

Kuten Pietari, saatat juuri nyt olla ravisteltavana ja seulottavana ja kysyt, miksi juuri minä? Miksi nyt? Sinun tulisi iloita, että sinulla on sellainen maine helvetissä! Saatana ei olisi pyytänyt Jumalalta lupaa seuloa sinua, jollet olisi ylittänyt kuuliaisuuden rajaa. Miksi hän muuten tuhlaisi niin paljon energiaa sinun häiritsemiseesi ja vaivaamiseesi, pelotellakseen sinua ja ravisuttaakseen kaikkea omaasi? Hän seuloo sinua, koska olet tärkeä osa Jumalan seurakunnassa näinä viimeisinä päivinä. Jumala tekee taas kerran uutta viimeisen sukukunnan keskellä. Hän on erottanut sinut voimalliseksi todistajaksi monille. Hän on vapauttanut sinut ja valmistaa sinua ikuisia tarkoituksiaan varten. Mitä suuremmat lahjasi ovat, sitä suuremmat ovat sinun mahdollisuutesi. Mitä alttiimmin antaudut Jumalan tahtoon, sitä suurempaan seulontaan joudut.

Mitä ympärillä olijoiden tulisi tehdä, kun joku on käymässä läpi seulonnan tulta? Mitä Jeesus teki, kun Pietari oli lankeamaisillaan? Hän sanoi: "Minä olen rukoillut sinun puolestasi, ettei uskosi raukeaisi tyhjään" (Luuk 22:32).
Katselen tätä Kristuksen rakkauden ihanaa esimerkkiä. Ymmärrän, etten tiedä juuri mitään lankeavien rakastamisesta. Jeesus on varmasti "monien ystävä...veljiäkin uskollisempi" (San.18:24). Hän näki Pietarin hyvät ja huonot puolet ja päätti, että "tämä mies on säästämisen arvoinen. Saatana haluaa hänet, mutta minä haluan häntä vielä enemmän." Pietari tosiaan rakasti Herraa, ja Jeesus sanoi hänelle: "Olen rukoillut puolestasi." Jeesus oli jo aikoja sitten nähnyt tämän tilanteen tulevan. Hän oli ehkä viettänyt tuntikausia puhuen Isän kanssa Pietarista, rakkaudestaan häntä kohtaan. Hän oli keskustellut siitä, kuinka Pietaria tarvittiin Jumalan valtakunnassa ja kertonut, kuinka hän arvosti tätä ystävänä.

Herra, anna meille kaikille sellaista rakkautta! Kun sisaremme tai veljemme tekevät kompromisseja tai kulkevat kohti tuhoa ja vaivaa, anna meidän rakastaa heitä tarpeeksi ja varoittaa heitä yhtä lujasti kuin Jeesus Pietaria. Voimme sanoa heille: "Minä rukoilen puolestasi."

Tänä päivänä meillä on myös toinen "niin on kirjoitettu", jolla voimme taistella saatanaa vastaan. Se on tämä: "Olen rukoillut puolestasi, ettei uskosi raukeaisi tyhjään." Voit sanoa paholaiselle: "Olet ehkä saanut luvan seuloa minua. Yrität saada minut hylkäämään uskoni. Sinun tulee tietää tämä: Minun Jeesukseni rukoilee puolestani!"
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MIKSI SIELUNI ON MURHEELLINEN?

ViestiKirjoittaja noomi » 29.01.2014 07:21

    Kuva

MIKSI SIELUNI ON MURHEELLINEN?
by David Wilkerson | December 15, 2010

Yhä uudestaan psalminkirjoittaja kysyy: "Miksi minun sieluni on niin murheellinen? Tunnen itseni hyödyttömäksi ja hylätyksi. Olen niin levoton. Miksi Herra? Miksi tunnen itseni niin avuttomaksi omassa ahdistuksessani?" (ks. Ps.42:11 ja 43:5). Nämä kysymykset koskevat monia, jotka ovat rakastaneet ja palvelleet Jumalaa.

Otetaanpa esimerkiksi vanhurskas Elia. Näemme hänet istumassa puun varjossa, rukoillen Jumalaa lopettamaan hänet. Hän on niin murheellinen, että hän on lähellä periksi antamista omassa elämässään. Voimme nähdä myös oikeamielisen profeetta Jeremian rukoilevan ahdistuksissaan: "Herra, sinä olet pettänyt minut. Käskit minun profetoida kaikista näistä asioista, mutta mikään ei ole toteutunut. Koko elämäni olen etsinyt sinua. Näinkö palkitset minut? Nyt en enää mainitse nimeäsi."

Kumpikin näistä palvelijoista on hetkellisen epäuskon hyökkäyksen kohteena. Herra ymmärsi heidän hämmennyksensä ja epäuskonsa tilan. Aina hän osoitti tien siitä ulos jonkin ajan päästä. Keskellä ahdistusta Pyhä Henki käänsi valonsa heihin.Mieti Jeremian todistusta: "Sinun sanasi tulivat, ja minä soin ne, ja sinun sanasi oli minulle riemu ja minun sydämeni ilo" (Jer.15:16). "Herran sana tuli hänelle (Elialle)" (1 Kun.19:9). Jossain vaiheessa kumpikin näistä palvelijoista muisti Herran sanan, ja siitä tuli heidän elämänsä ilo ja riemu, auttaen heidät ylös kuopasta.

Totuus on se, että kaiken aikaa näiden ihmisten kärsiessä Herra oli läsnä ja odotti. Hän kuuli heidän itkunsa ja tuskansa. Jonkin ajan päästä hän sanoi heille: "Murheen ja epäuskon aika on ohi. Nyt tahdon teidän luottavan minuun. Hakeudutko takaisin Sanani äärelle? Turvaudutko siihen lupaukseen, jonka sinulle olen antanut? Jos niin teet, minun sanani vie sinut perille."
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

Re: Lyhyet David Wilkerson

ViestiKirjoittaja noomi » 30.01.2014 07:31

    Kuva

OLEN JO ANTANUT SINULLE SANAN
by David Wilkerson | December 16, 2010

Kautta historian elämme evankeliumin julistuksessa merkittävintä aikaa. Meillä on enemmän julistajia, enemmän hengellistä kirjallisuutta ja enemmän evankeliumia levittävää mediaa kuin koskaan ennen. Jumalan kansa ei silti ole kärsinyt yhtä paljon ahdistusta, tuskaa ja huolta. Näinä päivinä papit valmistelevat saarnansa määrättyjä ihmisiä varten, joita tahtovat auttaa kestämään epätoivoaan.

Tässä ei sinällään ole mitään väärää. Minäkin saarnaan näitä asioita. Mielestäni näemme niin vähän voittoja ja vapautusta pahan vallasta vain, koska meitä vaivaa epäusko. Tosiasia on, että Jumala on puhunut hyvin selvästi näistä viimeistä päivistä: "Olen jo antanut teille sanani. Se on lopullinen ja täydellinen. Tukeutukaa nyt siihen."

Älkää antako kenenkään väittää, että nyt on Jumalan sanan puutteen aika. Totuus on, että koemme Jumalan Sanan kuulemisen ja sen seuraamisen puutetta. Miksi? Usko on niin järjenvastainen, ettei se aukene meille logiikan tai järkeilyn kautta. Paavali esittää seuraavan väitteen: "Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta" (Room.10:17). Tällä tavalla todellinen usko voi syntyä uskovan sydämessä. Se tulee kuulemisesta, mikä on Jumalan Sanan uskomista, siihen luottamista ja sen mukaisia tekoja.
"Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän huutoansa... Vanhurskaat huutavat, ja Herra kuulee ja vapahtaa heidät kaikista heidän ahdistuksistaan... Monta on vanhurskaalla kärsimystä… Herra lunastaa palvelijainsa sielut, eikä yksikään, joka häneen turvaa, tule syynalaiseksi" (Ps.34:16, 18, 20, 23).

Näissä muutamissa Psalmilauseissa on jo kylliksi Jumalan sanaa ajamaan pois kaikki epäusko. Minä kehotan sinua nyt: kuule sitä, luota siihen ja tee sen mukaan. Viimeiseksi, lepää Jumalan sanassa.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KAIKKI ALKOI KATUMUKSESTA

ViestiKirjoittaja noomi » 31.01.2014 07:53

    Kuva


KAIKKI ALKOI KATUMUKSESTA
by David Wilkerson | December 20, 2010

Seurakunta, sellaisena kuin me sen tänä päivänä tunnemme, alkoi katumuksesta. Pietarin saarnatessa ristiä helluntaina tuhannet tulivat Kristuksen luokse. Tämä uusi seurakunta muodostui yhdeksi ruumiiksi kaikista roduista, täynnä keskinäistä rakkautta. Evankelioiminen, uhraamisen mieli, jopa marttyyrius olivat siinä yhteisen elämän tunnusmerkkejä.

Tämä upea alku heijastaa Jumalan sanaa Jeremialle: "Minä olen istuttanut sinut jaloksi viiniköynnökseksi, puhtaimmasta siemenestä" (Jer.2:21). Silti Jumalan seuraavat sanat kuvaavat, mitä tällaiselle työlle usein tapahtuu: "Kuinka olet muuttunut minulle vieraan viinipuun villiköynnökseksi?" (2:21). Jumala sanoi: "Minä istutin sinut oikein. Sinä olit minun, kannoit minun nimeäni ja olemustani. Nyt olet aivan rappeutunut."

Mikä aiheutti tämän rappion seurakunnassa? Syynä on ollut aina epäjumalanpalvelus ja tulee aina olemaankin. Jumala puhuu epäjumalanpalveluksesta puhuessaan Jeremialle: "Minun kansani on vaihtanut kunniansa siihen, josta ei apua ole" (2:11).

Kristillinen opetus samaistaa tänä päivänä epäjumalanpalveluksen mihinkä hyvänsä, mikä tulee Jumalan ja hänen kansansa väliin. Silti se kuvaa vain osaa epäjumalanpalveluksesta.

Epäjumalanpalvelus ulottuu paljon syvemmälle sydämen sopukoihin. Jumalan kansan ensisijainen epäjumala ei ole haureutta, pornografiaa tai alkoholia. Se on jotain paljon voimakkaampaa himoa. Mikä tämä epäjumala on? Se on menestyksenhalu, ja sen vanhurskauttamiseenkin löytyy opinkohta.
Menestymisenhalun epäjumala koskee monia Jumalan huoneen jäseniä näinä päivänä. Nämä ihmiset ovat rehtejä, moraalisesti puhtaita ja täynnä hyviä tekoja. Silti he ovat asettaneet kunnianhimon epäjumalaksi sydämiinsä eivätkä osaa irrottautua siitä.

Jumala rakastaa kansansa siunaamista. Hän haluaa sen menestyvän kaikessa, mihin se ryhtyy rehellisesti. Tällä hetkellä maata kuitenkin villitsee henki, joka on viemässä monta mennessään. Tämä henki rakastaa huomiota ja saavutusta.
Eräs maailmanmies sanoi vastikään: "Se voittaa, jolla on kuollessaan eniten leluja." Valitettavasti, myös uskovat ovat joutuneet mukaan tähän hullutukseen.

Kuinka kauaksi olemmekaan joutuneet siitä sanomasta, joka kehottaa meitä kuolemaan itsellemme ja maallisille himoillemme.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

JUMALA EI ANNA SINUN MURTUA

ViestiKirjoittaja noomi » 01.02.2014 08:17

    Kuva

JUMALA EI ANNA SINUN MURTUA
by David Wilkerson | December 23, 2010

Muistuta itsellesi, että Jumala tietää tarkalleen, kuinka paljon jaksat kantaa. Hän ei anna sinun joutua murtumispisteeseen.

Rakastava Isämme sanoi: ”Teitä ei ole kohdannut muu kuin inhimillinen kiusaus; ja Jumala on uskollinen, hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne, vaan salliessaan kiusauksen hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää” (1 Kor.10:13).

Pahinta jumalanpilkkaa on ajatella Jumalan olevan kaiken kärsimyksesi ja kipusi ulkopuolella. Et saa luulla, että taivaallinen Isäsi vain kurittaa sinua tai uskoo sinun tarvitsevan paria sydänsurua entisten lisäksi. Vasta sitten hän voisi antaa sinulle siunauksia. Ei niin!

On totta, että Herra kurittaa niitä, joita hän rakastaa, mutta se kestää vain hetkisen eikä ole meille vain tuskaksi. Jumala ei aiheutua hämmennystä elämääsi, etkä sinä itsekään. Sielunvihollinen yrittää vahingoittaa meitä toisten ihmisten kautta. Samoin aiheutti Jobille hänen epäuskoinen vaimonsa.

Sinun taivaallinen Isäsi valvoo sinua väsymättä. Kaikki liikkeesi ovat muistissa, jokainen kyynel pullotetaan. Hän tuntee kaikki kipusi ja tietää, milloin vihollinen on saanut aiheuttaa sinulle tarpeeksi haittaa. Silloin hän tulee väliin ja sanoo: ” Riittää!” Kun kipusi ei enää vedä sinua lähemmäksi Herraa, vaan päinvastoin alkaa murentaa hengellistä elämääsi, Jumala puuttuu asioiden kulkuun. Hän ei luottavaisen lapsensa joutua liian suuren ahdistuksen alle.

Jumala nostaa sinut pois taistelukentältä joksikin aikaa, ajoissa. Hän ei koskaan anna kipusi tuhota sinun mieltäsi. Hän lupaa tulla ajoissa pyyhkimään pois kyyneleesi ja antaa sinulle ilon murheen sijaan. Jumalan sana sanoo:” Sillä silmänräpäyksen kestää hänen vihansa, eliniän hänen armonsa; ehtoolla on itku vieraana, mutta aamulla ilo” (Ps.30:6).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

RUKOUSELÄMÄN YLLÄPITÄMINEN

ViestiKirjoittaja noomi » 02.02.2014 09:46

    Kuva

RUKOUSELÄMÄN YLLÄPITÄMINEN
by David Wilkerson | December 29, 2010

Hengellisen kuivuuden lannistamiseksi meidän tulee ylläpitää rukouselämäämme. Miksei sitten yksikään meistä rukoile niin kuin pitäisi? Kaikki kuormammehan nostetaan harteiltamme, kun vain sulkeudumme hänen läsnäoloonsa. Pyhän Hengen ääni kutsuu meitä jatkuvasti rukoukseen sanomalla: "Tule!"

Tule sen veden lähteelle, joka tyydyttää sielun janon. Tule lapsiaan säälivän Isän luokse. Tule elämän Herran luokse, joka lupaa antaa anteeksi kaikki syntisi. Tule Sen luokse, joka kieltäytyy tuomitsemasta tai hylkäämästä sinua ja joka ei koskaan piiloudu sinulta.

Saatamme yrittää mennä piiloon Jumalalta syyllisyyden ja tuomionpelon vuoksi, mutta hän ei ikinä piiloudu. Tule rohkeasti hänen armoistuimensa eteen, kun olet tehnyt syntiä ja epäonnistunut. Hän antaa heti anteeksi kaikille, jotka tekevät parannusta surren tekojaan. Ei sinun tarvitse viettää tunti- tai päiväkausia katuen syyllisenä tai ansaita pääsyä takaisin hänen armoihinsa. Mene Isän luokse, polvistu aukaisten sydämesi ja kerro hänelle tuskasi ja kipusi. Puhu hänelle yksinäisyydestäsi, erilliisyyden pelon ja epäonnistumisten tunteistasi.

Me kokeilemme kaikkea muuta paitsi rukousta. Luemme kirjoja löytääksemme malleja ja ohjeita. Menemme ystäviemme, pappien ja sielunhoitajien luo löytääksemme lohdutuksen tai neuvon sanan. Etsimme apua ja unohdamme suurimman Neuvonantajan, jolla on vastaus kaikkeen.

Mikään ei karkota kuivuutta ja tyhjyyttä nopeammin kuin tunti tai kaksi Jumalan läsnäolossa. Mikään ei voi korvata Isälle suunnattua rukousta suljetussa kammiossa. Siinä on ratkaisu jokaiseen kuivaan jaksoon.

"Sillä minä vuodatan vedet janoavaisen päälle ja virrat kuivan maan päälle. Minä vuodatan Henkeni sinun siemenesi päälle ja siunaukseni sinun vesojesi päälle" (Jes.44:3).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ÄLÄ PELKÄÄ PIENTÄ KÄRSIMYSTÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 03.02.2014 07:04

    Kuva

ÄLÄ PELKÄÄ PIENTÄ KÄRSIMYSTÄ
by David Wilkerson | December 30, 2010

Kristuksen ylösnousemusta edelsi lyhyt kärsimysaika. Me kaikki kuolemme! Me kaikki kärsimme! Meillä on oleva kipua ja murhetta.

Emme halua kärsiä tai tulla loukatuksi. Haluamme kivuttoman vapautuksen, yliluonnollisen väliintulon. "Tee se Jumala!" me rukoilemme, "koska minä olen heikko ja tulen aina olemaan. Tee se, kun kuljen tietäni odottaen yliluonnollista vapautusta."

Saatamme syyttää ongelmistamme demoneita ja etsimme käsiimme Jumalan miehen toivoen, että hän voisi ajaa demonit ulos. Niin voisimme jatkaa ilman kipua tai kärsimystä. Kaikki on valmiina! Onko mahdollista päästä Hengen tuulessa suoraan rauhalliseen voittoelämään? Tahdomme jonkun asettavan kätensä päällemme ja poistavan kaiken kuivuuden. Voitto ei vain aina tule ilman kärsimystä ja kipua. Katso syntejäsi. Kohtaa ne. Kärsi niistä niin kuin Jeesus teki. Astu hänen kärsimykseensä. Se kestää yön yli, mutta ilo saapuu aina aamulla.

Jumalan rakkaus vaatii valintaa. Jos hän päästäisi meidät yliluonnollisesti jokaisesta taistelusta ilman kipua ja murhetta, se poistaisi kaikki koetukset ja kiusaukset. Silloin meillä ei olisi enää valinnan vapautta eikä tulikokeita. Jumala vain pitäisi ihmiskuntaa pelkkinä puupölkkyinä. Hän haluaa kohdata meidät kuivuudessamme näyttääkseen, kuinka siitä voi tulla tie uuteen uskonelämään.

Jumala tahtoo usein, että kärsimme kuivuutta jopa kipua. "Sen tähden, uskokoot myös ne, jotka Jumalan tahdon mukaan kärsivät, sielunsa uskolliselle Luojalle, tehden sitä mikä hyvää on" (1 Piet. 4:19).

Kiitos Jumalalle. Kärsimys on aina lyhyt kausi ennen lopullista voittoa! "Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava" (1 Piet. 5:10).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ISÄN TUNTEMISEEN

ViestiKirjoittaja noomi » 04.02.2014 06:20

    Kuva


ISÄN TUNTEMISEEN
by David Wilkerson | January 5, 2011

Meidän luonnolliset lapsemme tulevat tuntemaan luonteemme ja asenteemme heitä kohtaan parhaiten heidän omien kriisiensä aikana. Keskellä tuskaa, kärsimystä ja tarpeita he huomaavat, miten paljon heistä välitämme ja miten olemme valmiita auttamaan. Lasteni kasvaessa en juurikaan joutunut luennoimaan heille siitä, minkälainen minä olen. Minun ei ikinä tarvinnut sanoa: "Minä olen isänne, olen kärsivällinen, kiltti, täynnä armoa ja rakkautta teitä kohtaan. Minä olen lempeä ja valmis antamaan anteeksi joka hetki." Olisi ollut naurettavaa huomauttaa tällaista. Miksi? Siksi, että lapseni tulivat tuntemaan minun rakkauteni kriiseissään. Heidän ollessaan aikuisia, naimisissa itsekin lastensa vanhempia, minun poikani ja tyttäreni oppivat tuntemaan minut aivan uudenlaisessa valossa. He oppivat yhä enemmän minusta, asenteistani ja teoistani heitä kohtaan elämänsä uuden avuntarpeen aikana.

Sama pätee taivaallisen Isämme tuntemiseen. Aatamin ajasta Kristuksen ristiin asti Herra on enenevästi ilmaissut luonnettaan. Tosin hän ei tehnyt tätä vain ilmoittamalla, kuka hän on. Hän ei yrittänyt ilmaista itseään vain kuuluttamalla: "Seuraavat nimet kuvaavat luonnettani. Menkää ja oppikaa niistä, niin te ymmärrätte, kuka minä olen."

Hepreankieliset ilmaukset (nimet) kyllä kuvaavat Herran nimeen kätkettyä ihmeellistä kirkkautta ja huolenpitoa. Jumala ilmaisi näitä puolia itsestään tekemällä sen, mitä hän sanoi olevansa. Hän näki lastensa tarpeet ja näki edeltäpäin myös vihollisen suunnitelmat heitä kohtaan, ja puuttui yliluonnollisesti asioiden kulkuun heidän hyväksensä.

Minä kehotan sinua tutustumaan taivaalliseen Isään ajan kanssa, päämäärätietoisesti ja sydämen tasolla. Pyydä Pyhää Henkeä muistuttamaan itseäsi taivaallisesta huolenpidosta, jotka Jumalalla on talletettuna sinua varten puutteen ajoiksi. Pyydä sitten Pyhää Henkeä vaikuttamaan sydämeesi MINÄ OLEN - Jumalan todellinen tunteminen. Hänellä on kaikki mitä tarvitset, kaikkina aikoina.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EdellinenSeuraava

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron