Lyhyet David Wilkerson / Syksy 2013 - Talvi 2013-2014

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

KIELEN PARANTAMINEN

ViestiKirjoittaja noomi » 15.02.2014 15:10

    Kuva

KIELEN PARANTAMINEN
by David Wilkerson | October 31, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Profeetta Jesaja antaa esimerkin siitä, miten voimme parantaa kielemme.

1. Jesaja meni Herran eteen ja rukoili häneltä näkyä Jumalan pyhyydestä. ”Minä näin Herran istuvan korkealla ja ylhäisellä istuimella” (Jes. 6:1).

Sen, joka haluaa elää Herralle mieliksi, pitää mennä jatkuvasti hänen läsnäoloonsa, kunnes käsittää Jumalan pyhyyden. Kaikki parantuminen, kaikki todelliset siunaukset, kaikki voitot alkavat hänen valtaistuimeltaan. Siellä me näemme Jumalan pyhyydessään.

2. Jumalan pyhyyden läsnäolossa Jesaja varmistui siitä, että hänellä on epäpuhtaat huulet. ”Niin minä sanoin: ’Voi minua! Minä hukun, sillä minulla on saastaiset huulet, ja minä asun kansan keskellä, jolla on saastaiset huulet; sillä minun silmäni ovat nähneet kuninkaan, Herran Sebaotin’ " (Jes.6:5).

Miksi Jesaja huudahtaa: ”Minulla on saastaiset huulet”? Siksi, että hän näki Kunnian Kuninkaan! Syntimme tulevat erityisen raskaiksi, kun tulemme Jumalan läsnäoloon! Hänen pyhien kasvojensa valkeus nostaa esille kaiken, mikä ei ole hänen mukaistaan.

Jesaja antoi Herran koskea ja puhdistaa hänet pyhällä tulellaan. ”Silloin lensi minun luokseni yksi serafeista, kädessään hehkuva kivi, jonka hän oli pihdeillä ottanut alttarilta, ja kosketti sillä minun suutani sanoen: ’Katso, tämä on koskettanut sinun huuliasi; niin on sinun velkasi poistettu ja syntisi sovitettu’(Jes.6:6-7).

Jumalan sanan on elävä kivi ja Pyhä Henki on sen tuli! Juuri nyt Pyhä Henki on koskettanut sinua tämän sanoman kautta. Jumala tahtoo panna tulensa sinun kielellesi ja pyhittää sen. Hän tekee sen, jos annat Jumalan sanan tuomita itsesi! Hän on ainoa, joka voi tehdä sen. Sinun osasi on tunnustaa, niin kuin Jesaja: ”Voi minua, minä olen saastainen!”

Anna tämän sanan mennä suoraan sydämeesi ja puhdistaa sinut tulellaan. Tunnusta: ”Kyllä, juuri minä! En tahdo tämän sanan menevän ohitseni. Puhdista huuleni ja kieleni. Puhdista suuni ja sydämeni!”
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

HERRALLA OLI MIES

ViestiKirjoittaja noomi » 16.02.2014 08:08

    Kuva
HERRALLA OLI MIES
by David Wilkerson | January 17, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Israelissa oli vaikea aika, kun moraalittomuus, luopumus levisivät maassa. Tuohon aikaan arkki oli joutunut pois Israelista. Eeli, kansan ylipappi, oli laiska ja omahyväinen. Hän antoi poikansa häväistä pappeuden. Heidän johdossaan aviorikos ja irstaus levisivät myös temppeliin. Eeli oli niin tottunut helppoon elämäänsä, että hän ei tehnyt mitään lopettaakseen sen.

Yhdessä kohdin Herra kirjoitti sanan ”Iikabod”(merkitsee ”Herran Henki on lähtenyt”) koko uskonnollisen järjestelmän päälle. Taas kerran paholaisen voimat olivat nousseet suureen valtaan, ja luonnolliselle silmälle Jumalan työ oli menettänyt jalan sijaa niin, että uudistumismahdollisuus oli poissa.

Herralla oli kuitenkin koko ajan paikalla mies, pieni lapsi nimeltä Samuel. Kun papit hänen ympärillään muhivat irstaudessa ja ahneudessa, Samuel oppi kuulemaan Jumalan ääntä. Kun hän lähentyi yhä enemmän Herraa, Pyhä Henki täytti hänet profetian sanalla. Hänestä tuli todistaja, elävä todiste Jumalan voimasta.

Raamattu sanoo, että Samuelin kasvaessa mikään hänen sanoistaan ei langennut maahan. Se merkitsi sitä, että hän puhui jatkuvasti voimalla ja arvovallalla. Hänen jumalallisen arvovaltansa tähden mikään kansa ei voinut nostaa kättään Israelia vastaan neljäänkymmeneen vuoteen.

”Ja Samuel kasvoi, ja Herra oli hänen kanssansa eikä antanut yhdenkään sanoistansa varista maahan. Ja koko Israel Daanista Beersebaan asti tiesi, että Samuelille oli uskottu Herran profeetan tehtävä. Ja Herra ilmestyi edelleenkin Siilossa; sillä Herra ilmestyi Samuelille Siilossa Herran sanan kautta. Ja Samuelin sana tuli koko Israelille”(1 Sam.3:19 21).

Taas kerran Herra nosti esiin yhden ainoan miehen todistajaksi kokonaiselle kansalle. Jumala ei tarvinnut armeijaa, inhimillistä järjestelmää, ei mitään ”uutta asiaa”. Hän tarvitsi vain yhden vanhurskaan miehen, joka oli antanut palvelustehtävänsä kokonaan Hänen pyhille teilleen.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

OLEMME YHTÄ PERHETTÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 17.02.2014 07:00

    Kuva


OLEMME YHTÄ PERHETTÄ
by David Wilkerson | June 17, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Kristuksen nimen voiman käyttöön ottaminen ei ole vaikeaselkoinen, salattu teologinen totuus. Kirjastossani on kirjoja, jotka ovat keskittyneet Jeesuksen nimeen. Ne kirjoitettiin, jotta uskovat ymmärtäisivät Kristuksen nimeen kätketyt syvät merkitykset. Useimmat näistä kirjoista ovat niin "syvällisiä", että ne menevät täysin yli lukijan ymmärryksen.

Minä uskon, että totuus, joka meidän tulisi tietää Jeesuksen nimestä, on jotain niin yksinkertaista, että lapsikin voi ymmärtää sen. Se on yksinkertaisesti tämä: Kun pyydämme jotain Jeesuksen nimessä, meidän tulee olla täysin vakuuttuneita, että se on sama asia kuin Jeesus itse pyytäisi jotain Isältä. Saatat kysyä, kuinka tämä voi olla mahdollista? Annahan kun selitän.

Me tiedämme, että Jumala rakasti Poikaansa. Hän puhui Jeesuksen kanssa ja opetti häntä koko hänen maallisen vaelluksensa ajan. Jumala ei ainoastaan kuullut häntä, vaan vastasi jokaiseen Poikansa pyyntöön. Jeesus todisti tästä sanoen: "Hän kuulee minua aina." Lyhyesti Isä ei koskaan kieltäytynyt täyttämästä Poikansa pyyntöjä.

Tänä päivänä kaikki Jeesukseen uskovat ovat saaneet hänen lapseutensa. Isä ottaa meidät vastaan yhtä läheisesti kuin oman Poikansa. Miksi? Koska meillä on hengellinen yhteys Kristuksessa. Jeesus teki meidät yhdeksi Isän kanssa ristiinnaulitsemisensa ja ylösnousemuksensa kautta. "Että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat..minä heissä ja sinä minussa" (Joh. 17:21 - 23).

Yksinkertaisesti, olemme nyt perhe: yhtä Isän kanssa ja yhtä Pojan kanssa. Meidät on adoptoitu, täysin oikeutettuina lapsen perintöosaan. Tämä tarkoittaa, että kaikki taivaan voimavarat ovat meille avoinna, Kristuksen kautta.

Rukoileminen "Jeesuksen nimessä" ei ole mikään kaava. Se ei ole fraasi, jonka lausumisella itsessään olisi voima. Voima on siinä, että me uskomme Jeesuksen ottavan kaikki pyyntömme ja vievän ne Isän eteen omassa nimessään. Hän on asianajaja. Hän pyytää meidän puolestamme. Voima on uskomisessa siihen, ettei Jumala kiellä omaa Poikaansa ja että Isän pelkästä uskollisuudesta Poikaansa kohtaan me olemme perillisiä.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

JEESUS KOLKUTTAA OVELLA

ViestiKirjoittaja noomi » 19.02.2014 06:34

    Kuva

JEESUS KOLKUTTAA OVELLA
by David Wilkerson | January 9, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

“Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa“(Joh.8:44).

Kristus puhui nämä sanat uskonnolliselle joukolle, joka luuli olevansa hyvä Jumalan silmissä. He olivat ulkonaisesti puhtaita ja uskonnollisia, mutta sisältä täynnä himoa, aistillisuutta, irstautta, kateutta.

On olemassa tauti, jonka nimi on syntisairaus. Se iskee paholaisen lapsiin. Mitä syvemmälle syntiin henkilö lankeaa, sitä kriittisemmäksi sairaus tulee. Se saavuttaa huippunsa, kun synti yhtäkkiä ei annakaan nautintoa, vaan tulee yksitoikkoisemmaksi eikä tyydytä enää.

Syntisairaus vei kuuluisan nuoren TV-tähden itsemurhaan. Näyttelijä esitti pääosaa hittisarjoissa ja teki itselleen omaisuuden. Hän oli juuri allekirjoittanut sopimuksen elokuvaan pääosan esittäjänä ja seurusteli kauniin näyttelijättären kansa. Hänellä oli mainetta, onnea ja hyvä terveys.

Sitten hänen eloton ruumiinsa löytyi halvasta pornohotellista. Ilmeisesti eivät mitkään maailman nautinnot tyydyttäneet häntä. Hänen elämänsä oli tullut tyhjäksi, tarkoituksettomaksi ja lopulta itsemurha teki siitä lopun. Hän kuoli syntisairauden seurauksiin.

Jos et ole vielä antanut elämääsi Jeesukselle, niin paholaisella on ollut täysi hallintavalta sinuun. Hän on vallinnut sinun elämääsi. Ehkä Saatana nyt näkee muutoksen tulevan sinun kohdallasi ja tietää menettävänsä otteensa sinusta.

Synti ei maistu sinusta enää makealta. Et mene pahoihin paikkoihin, joissa aiemmin kävit usein. Et myöskään välitä enää bilettämisestä. Raha ei enää tyydytä sinua, eivät myöskään seksi tai omaisuus. Tunnet tyhjyyden suurenevan sisälläsi.

Nyt luet tätä tekstiä, missä sitten oletkin. Ehkä olet jo ruvennut lukemaan Raamattua. Kukaan ei pakota sinua tekemään sitä. Jokin sisälläsi kehottaa sinua ottamaan sen käteesi.

Rakas lukija, nyt juuri Jeesus kolkuttaa sydämesi ovella, ja paholainen tietää sen. Hän pelkää ennen kaikkea yhtä asiaa ja se on, että avaat oven Kristukselle!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

RUKOUS ILMAN VASTAUSTA

ViestiKirjoittaja noomi » 20.02.2014 07:15

    Kuva

RUKOUS ILMAN VASTAUSTA
by David Wilkerson | December 18, 2013
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Eräs teini-ikäinen tyttö tunnusti minulle: “Kaksi vuotta sitten äitini ja isäni saivat surmansa auto-onnettomuudessa. He olivat parhaat vanhemmat, mitä tyttö ikinä voi saada. Kuinka Jumala saattoi antaa heidän kuolla niin väkivaltaisella tavalla? Viimeiset kaksi vuotta olen kantanut kaunaa hänelle. Suojeleeko Jumala omiaan? En voi enää rukoilla todella luottaen häneen, koska uskon, että hän petti minut. Mitä voin tehdä? Voin varmaan sanoa olevani vihainen Herralle”.

Eräs tuntemani nuoripari on kantanut kaunaa Herralle jo melkein kymmenen vuotta. Heidän kaunis, viisivuotias tyttärensä kuoli aivokasvaimeen, ja he katkeroituivat. He ovat kyllä pysyneet seurakunnassa ja ovat käsitelleet asiaa kaikin tavoin, mutta eivät enää voi uskoa rukouksen tehoon. He eivät uskalla luopua Jumalasta, sanoa häntä valehtelijaksi tai uskottomaksi isäksi, mutta he eivät ole koskaan voineet antaa hänelle anteeksi ”heidän ainoan lapsensa pois ottamista”.

Melkein kaikilla uskovilla on elämässään joskus sellainen kokemus, ettei hänen rukoukseensa ole vastattu. Rukoukseen ei tule vastausta viikkoihin, kuukausiin - ei edes vuosiin. Odottamaton sairaus tai tragedia koskee läheistä. Asioita tapahtuu ilman selvää syytä, ja silloin usko alkaa horjua. Raamattu tekee aivan selväksi, että epäilevä ihminen ei koskaan saa mitään Jumalalta.

Jeesus ymmärsi, että hänen opetuslastensa joutuvat helposti kantamaan kaunaa taivasta vastaan, kun vuoret eivät siirtyneetkään ajoissa. Hän varoitti Pietaria pyytämästä mitään Jumalan edessä, jos hänellä olisi jotakin lähimmäistään vastaan.

”Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne" (Mark.11:25).

Uskon Jeesuksen tarkoittaneen sanoa: ”Älä pyydä Jumalalta vuorten siirtymistä tai omien syntiesi anteeksi antamista, jos kannat kaunaa taivasta vastaan. Poista se ensin! Anna anteeksiantamuksen Hengen virrata lävitsesi. Rukoile uskollista Isääsi. Hän ei ole pettänyt sinua. Kyllä hän vastaa. Hän antaa runsaudestaan. Antaudu ja pyydä häneltä anteeksi, että olet antanut näiden epäilyksien nousta mieleesi”.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

LUJINA USKOSSA

ViestiKirjoittaja noomi » 21.02.2014 07:07

    Kuva

LUJINA USKOSSA
by David Wilkerson | January 10, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Luukkaan evankeliumi kertoo meille isästä, joka toi Jeesuksen luo riivaajien valtaan joutuneen poikansa. Jeesus sanoi isälle: "Tuo poikasi tänne." Ja vielä pojan tullessakin riivaaja repi häntä ja kouristi kovin”(Luuk.9:41- 42). Sana repiä merkitsee: kouristaa väkivalloin, vapisuttaa kovin.

Tämä nuori mies tuli Kristuksen luo ja oli juuri pääsemäisillään vapaaksi, pimeyden vallasta valon valtakuntaan. Paholainen näki, että olisi menettämässä uhrinsa. Silloin hän raivon vallassa heitti nuoren miehen maahan viimeisessä hyökkäyksessään. Hän tahtoi tappaa hänet ja ottaa hänen sielunsa ennen kuin Jeesus ehtisi vapauttaa hänet.

Saata yrittää tehdä saman tempun sinulle tänään. Sinä hetkenä, kun sinä liikut Jeesuksen suuntaa, hän tahtoo yrittää viimeisen nielemisyrityksensä. Hän panee silmiesi eteen kaikkein viekoittelevimmat kiusauksensa. Hän yrittää masentaa sinut valheillaan, sanoen, ettet koskaan pääsisi irti synnistä ja himosta. Hän yrittää vakuuttaa sinulle, että olet aina olevan hänen omansa, ei Jumalan oma!’

Anna minun kuitenkin muistuttaa sinua: Sillä hetkellä, kun liikut Jeesuksen suuntaan, paholainen joutuu avuttomaksi. Hän ei voi estää ketään, joka on tulossa Kristuksen luo! Hän ei pystynyt pitämään riivaajan vallassa olevaa nuorta miestäkään saavuttamasta Jeesusta. Kristuksen tarvitsi sanoa vain sana: ”Mutta Jeesus nuhteli saastaista henkeä ja paransi pojan ja antoi hänet takaisin hänen isällensä”(Luuk.9:42).

Jaakob sanoo: ”Vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee”(Jaak.4:7). Niin, miten siis vastustat vihollista? Teet sen vain uskossa! Tule yksinkertaisesti Jeesuksen luo luottaen, että hän pelastaa sinut Saatanan kynsistä. ”Vastustakaa häntä lujina uskossa”(1 Piet.5:9).

Voit vapautua tänään. Voit sanoa Saatanalle: ”Kun olen lakannut lukemasta tätä saarnaa, olen vapaa. Jeesus vapauttaa minut kaikesta himosta ja jumalattomasta halusta. Se kaikki menee pois, koska hän sanoi niin.”

Edessä oleva aika saattaa olla kova sinulle, mutta Isän kirkkauden loistava aurinko valaisee aina vain kirkkaammin sinua!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

HÄNEN AIKANSA ON LYHYT

ViestiKirjoittaja noomi » 22.02.2014 08:17

    Kuva

HÄNEN AIKANSA ON LYHYT
by David Wilkerson | January 3, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Oletko äskettäin uudistanut sitoumuksesi rukoilla ahkerasti? Tai ehkä olet pyhittänyt mielesi ja ruumiisi Jumalalle eläväksi uhriksi? Oletko rukoillut: ”En enää kulje puolinaisesti. Annan kaikkeni Jeesukselle”?

Tämän kaltaiset sitoumukset nostattavat paholaisen vihan ennen kaikkea muuta. Hän tietää omalle valtakunnalleen suurimmaksi uhaksi, kun joku antaa elämänsä kokonaan Jumalalle. Paholainen tietää liiankin hyvin, että jokainen, joka etsii Jumalaa koko sydämestään, löytää hänet, ja että rukoilevat pyhät lopulta voittavat.

Saatana kuitenkin tietää myös, että lausutun rukouksen ja siihen tulevan vastauksen välillä kuluu aikaa. Rakas lukija, siinä on se lyhyt aika, jonka paholainen käyttää toimintaansa. Hän tietä, että apua haluava leski rukoili hetken, ennen kuin hänelle vastattiin. Samoin meillekin vastaus tulee vasta jonkin ajan päästä. Sillä välin paholainen yrittää niellä meidät, kun odotamme Herraa!

On totta, että Jumala ei hyppää joka kerta, kun huudamme: ”Herra, annan kaiken sinulle”. Jumala tietää, että pyhitys, antautuminen ja Kristuksen nälkä eivät aina saa seurakseen rukousta, tunteellista huutoa. Siksi Pyhä Henki ei vastaa, ennen kuin hän näkee meissä pysyvän päätöksen, jonkinlaisen todisteen siitä, että emme hylkää Kristuksen nälkäämme.

Saatana tunnistaa myös tämän. Seurattuaan elämäämme hän tietää, jos me emme ole tosissamme antautuneet Herralle. Jos emme ole vakavissamme Jeesuksen seuraamisesta, hän ei tuhlaa aikaansa meihin. Hän jättää meidät yksin heikkouteemme ja syntiimme.

Heti, kun hän näkee meissä todellisen hartauden, halun vapautua synnistämme, päätöksen hyljätä kaikki typeryys ja ottaa päällemme Kristus, silloin hän tietää, että hänen aikansa on lyhyt. Hän tietää olevan vain lyhyen ajan, ennen kuin olemme vapaita hänen kahleistaan ja vaellamme kirkkaudessa, toimien uskon varassa, eläen voitossa. Silloin hän juuri alkaakin syöstä koko helvetin päällemme!

Ilmestyskirjan 12. luku sanoo: ”Eteenpäin uskovat, astukaa ulos velttoudestanne. Antakaa ruumiinne Jeesukselle eläväksi uhriksi. Etsikää Jumalaa kaikella, mitä teissä on, kuitenkin valmiina elämänne koetukseen, koska Saatana tulee kimppuunne koko voimallaan!

Saatana tietää heikot kohtasi ja hän yrittää saada sinut pyyhkäistyksi pois koetusten ja kiusausten tulvalla. Hän on innokas, koska hän näkee sinut voiton partaalla, ja hän tietää, että hänen aikansa on lyhyt.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KESYTÄ KIELESI

ViestiKirjoittaja noomi » 23.02.2014 08:52

    Kuva

KESYTÄ KIELESI
by David Wilkerson | October 26, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

"Mutta kieltä ei kukaan ihminen voi kesyttää; se on levoton ja paha, täynnä kuolettavaa myrkkyä" (Jaak. 3:8).

Tässä kirjeensä jakeessa Jaakob puhuu uskovien kielestä. Hän kutsuu seurakuntaa hallitsemaan kielensä, ennen kuin se tuhoaa heidät! Saatat kysyä, kuinka vakava asia kielen kesyttäminen on?

Voiko "kuriton kieli" todella olla niin synnillinen asia?

Sopimaton kieli tekee uskomme täysin arvottomaksi! Se tekee hengellistä työstämme Jumalan silmissä kelvotonta: "Jos joku luulee olevansa jumalanpalvelija, mutta ei hillitse kieltään, vaan pettää sydämensä, niin hänen jumalanpalveluksensa on turha"(Jaak.1:26).

Jaakob tarkoittaa tässä nimenomaan seurakunnan jäseniä. Ei narkomaaneja eikä kadun ihmisiä, vaan Kristuksen ruumiin jäseniä, jotka ulospäin näyttävät hartailta ja hengellisiltä. He ovat aktiivisia Herran työssä, mutta heidän kielensä on hillitön, hallitsematon! Jaakob mitätöi niitä, jotka näyttävät olevan pyhiä, lempeitä, hyviä ja rakastavia, mutta jotka samalla liikkuvat seurakunnassa, työpaikalla tai perheensä parissa kieli happamana. He kertovat huhujen herkkupaloja tai ainakin kuuntelevat niitä halukkain korvin. He valittavat ja murehtivat. Jumala sanoo heidän uskontonsa, kaiken heidän esittämänsä hengellisyyden olevan tyhjää ja arvotonta!

Rakas lukija, en tahdo seistä Kristuksen tuomioistuimen edessä ja huomata, että kaikki työni Herralle, koko hengellinen urani, on ollut turhaa! En tahdo kuulla Hänen sanovan: "David, teit suuria tekoja minun nimessäni. Sinä ruokit nälkäiset, puetit alastomat, ajoit ulos pahoja henkiä ja rakennutit kuntoutuskeskuksia huumeiden käyttäjille ja koteja alkoholisteille. Kyllä, saarnasit lukemattomille tuhansille ja voitit monta valtakuntaani, mutta kaikki turhaan! Monet rohkaisevat sanat tulivat ulos suustasi, mutta ne olivat myös katkeria, epäystävällisiä, vihaisia ja kateellisia sanoja! Otit varoitukseni tässä kielen hallitsemisen asiassa aivan liian kevyesti!"

Saatat väittää vastaan: "Ei kai Jumala sentään ole niin rakkaudeton, että hän alentaisi hengellisyyteni arvon, koska sanoin jotain rakkaudetonta!" Puhun nyt uskovista, joiden kieltä ei ole koskaan kesytetty, jotka puhuvat Jumalan kansaa vastaan silmää räpäyttämättä! Näin sanoo Jumalan Sana: "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi" (1 Kor. 13:1-3).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

PALVELLEN HERRAA ILOITEN

ViestiKirjoittaja noomi » 24.02.2014 07:07

    Kuva

PALVELLEN HERRAA ILOITEN
by David Wilkerson | November 7, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Jumala haluaa meidän olevan täysin vakuuttuneita hänen hellästä rakkaudestaan. Hän itse on niin paneutunut työhön, jotta saisi tuoduksi meidät hänen parhaaseensa. Silloin voisimme saada jatkuvan ilon ja riemun vaellukseemme hänen seurassaan. Mooses varoitti Israelia: ”Koska et palvellut Herraa, sinun Jumalaasi, ilolla ja sydämen halulla, kun sinulla oli yltäkyllin kaikkea,
on sinun palveltava vihollisiasi, jotka Herra sinun kimppuusi lähettää, nälässä ja janossa ja alastomuudessa ja kaiken puutteessa. Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen, kunnes hän sinut tuhoaa”( 5 Moos.28:47 – 48).

Jumala sanoo meille tänään: ” Olkaa iloiset ja riemuitkaa siitä, mitä olen tähän mennessä tehnyt hyväksenne! Jos kuljette ympäriinsä itsesäälissä, jupisten ja valittaen, joudutte ikuisesti olemaan hengellisesti nälissänne ja alastomina, hyvä saalis vihollisellenne!” Jumala tahtoo meidän luottavan hänen rakkauteensa meitä kohtaan niin, että me todistamme elämällämme ilosta ja hyvästä mielestä! Hän haluaa julistajia, joilla on ilo sydämessään, täynnä totuuteen perustuvaa riemua.

Hänen totuutensa tuottaa ilon rikkauden, joka virtaa luonnollisesti eteenpäin sydämestämme: ”Palvelkaa Herraa ilolla, tulkaa hänen kasvojensa eteen riemulla”(Ps.100:2). ”Niin hän vei kansansa pois sen iloitessa, valittunsa heidän riemuitessaan”(Ps.105:43). ”Iloitkaa Herrassa ja riemuitkaa, te vanhurskaat, ja veisatkaa ilovirsiä, kaikki te oikeamieliset”(Ps.32:11). ”Mutta vanhurskaat iloitsevat ja riemuitsevat Jumalan kasvojen edessä, he ihastuvat ilosta”(Ps.68:3).

Kysyt ehkä: ”Miten kauan minun pitää jatkuvasti olla iloinen Herran työssä?” Monet uskovat sen kestävän vain niin kauan, kuin virvoituksen aikoja tulee ylhäältä tai niin kauan kuin asiat ovat oikealla tolallaan. Ei, Meidän tulee iloita kaikkina aikoina! Näin juuri Raamattu sanoo: ”Ravitse aamulla meitä armollasi, suo meille iloa ja riemua kaikkina päivinämme”(Ps.90:14). ”Te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä, katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan”(Jes.65:18). Me olemme ”ylhäältä laskeutuva Jerusalem”, uudestisyntyneet ja hänelle elävät ilon ja riemun hengessä! Luottakaan Isää, uskokaa hänen lausumansa sana hänestä itsestään ja nähkää hänen ilonsa vuotavan omaan elämäänne.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KRISTUKSEN MORSIAN

ViestiKirjoittaja noomi » 25.02.2014 06:58

    Kuva

KRISTUKSEN MORSIAN
by David Wilkerson | December 30, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]

Psalmi 45 tarjoaa meille kauniin kuvan Kristuksesta ja hänen morsiamestaan. Suuri hääjuhla on alkamaisillaan ja kirjoittaja ”läikkyy ylitse” ihastuksesta ja jännityksestä: ”Minun sydämeni tulvii ihania sanoja…”(Ps.45:1).

Psalminlaulaja pysyy tuskin koossa! Hän kuvailee, mitä näkee sielunsa silmin: uskomattoman seremonian, komean ja kunniakkaan sulhasen ja kauniin morsiamen puettuna kultaan!

Vuonna 1981 koko maailma seurasi haltioituneena Englannin kuninkaallisia häitä. Miljoonat ympäri maailmaa katsoivat televisiosta, kuinka prinsessa Diana ja prinssi Charles solmivat avioliiton. Se oli varmasti nykyhistorian komeimpia ja juhlituimpia häitä.

Televisioyhtiöiden selostajat kuvasivat värittäen jokaisen yksityiskohdan tapahtumista. Näytettiin uutisleikkeitä Charlesin virallisesta elämästä, poolonpeluusta, prinssinvelvollisuuksista ja perinnöstä, jonka ansiosta hänestä tulisi Englannin seuraava kuningas, hänen valtaistuimestaan, rikkaudestaan, palatsistaan.

Selostajat kuvailivat myös kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten prinsessa Dianasta. Kuva oli uskomaton: hänen hiustyylinsä, kuninkaallinen viittansa, hovineitonsa, kenkänsä, koristeensa, sormuksensa, kukkalaitteensa, kuninkaalliset vaununsa. Vihkiseremonian aikana, kun vihittävä pari seisoi yhdessä alttarilla, joku selostaja kuiskasi mikrofoniin: ”Eikö hän ole kaunis? Katsokaa hänen viittaansa, hänen kenkiänsä, kukkalaitteitaan.”

Kaikki oli romanttista, henkeäsalpaavaa. Prinssi ja prinsessa yhdistyivät pyhään avioliittoon ”aina kuolemaan asti”. Ihmiset ympäri maailmaa itkivät sitä katsellessaan. Näimme kuitenkin tämän avioliiton purkautuvan moraalittomimpaan ja rumimpaan eroon, mitä on ollut tämän maan päällä!

Psalmin 45 kuvaama vihkiminen taas on paljon komeampi ja suurempi. Sekin on täynnä romantiikkaa, kauneutta ja majesteettisuutta. Se onkin liitto, joka ei koskaan lopu, solmittu ikuista kirkkautta varten. Tämä psalmi puhuu Jeesuksesta ja hänen morsiamestaan. Sulhanen on Kuninkaamme ja Herramme, Jeesus Kristus ja morsian hänen seurakuntansa. Se on hänen uskoviensa joukko, joka on valmistautunut hänen tulemiseensa. He ikävöivät häntä sydän pamppaillen, sydän, jossa ei ole tarhaa eikä ryppyä.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EdellinenSeuraava

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron