Lyhyet David Wilkerson / Kevät 2014

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ JULISTUSTA JA OPETUSTA

ViestiKirjoittaja noomi » 11.03.2014 07:11

    Kuva

ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ JULISTUSTA JA OPETUSTA
by David Wilkerson | November 18, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Uskon, että evankeliumin julistamisessa tulisi olla Pyhän Hengen läsnäolo ja voima, joka tekee ihmeellisiä tekoja ja osoittaa evankeliumin todeksi!

Paavali julisti rohkeasti: "Minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista" (1 Kor. 2:4). Kreikankielen sanat tarkoittavat tässä "oikeaksi todettu". Paavali sanoi: "Minä saarnaan oikeaksi todettua evankeliumia. Jumala ja Pyhä Henki vahvistavat saarnani merkein ja ihmein!" Hebr.2:4 sanoo, että Jumala vahvisti Paavalin sanoman merkein ja ihmein: "Jumala yhdessä heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan".

Alkuseurakunnan uskovilla oli vain yksi rukous: "ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta" (Ap.t. 4:30). Nämä apostolit menivät kaikkialle saarnaten täyttä evankeliumia.

"Monta ihmettä ja tunnustekoa tapahtui apostolien kautta"(Ap.t.2:43). "Ja apostolien kätten kautta tapahtui kansassa monta tunnustekoa ja ihmettä... Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot" (Ap.t.5:12,14).

Tässä yksi kaikkein selvimpiä todistuksia siitä, että täyden evankeliumin saarnaamisen tulee sisältää merkkejä ja ihmeitä: "Niin he oleskelivat siellä kauan aikaa ja puhuivat rohkeasti, luottaen Herraan, joka armonsa sanan todistukseksi antoi tapahtua tunnustekoja ja ihmeitä heidän kättensä kautta" (Ap.t.14:3). Tämä jae sanoo, että apostolit tekivät työtään rohkeasti kauan aikaa, saarnaten armoa ja katumusta. Sitten Jumala siunasi sen merkein ja ihmein, jotka tapahtuivat heidän kauttaan.

Jumalan viimeisten päivien seurakunta "lähtee ja saarnaa kaikkialla, ja Herra vaikuttaa heidän kanssansa ja vahvistaa sanan sitä seuraavien merkkien kautta"(Mark.16:20). Tällaisen näyn Jumala antaa meille.

Viimeisten päivien seurakunnan ihmeet ovat aitoja, niitä ei voi kyseenalaistaa tai kieltää, vaikkei niistä tiedetä yleisesti. Sen sijaan, niiden sanoma lähtee eteenpäin tavallisten, pyhien ja Jumalalle erotettujen kautta. He tuntevat Jumalan ja ovat läheisessä suhteessa Jeesukseen.

Nämä uskovat tulevat salaisista rukouskammioistaan. Se on vähälukuinen, mutta täynnä uskoa oleva valmis armeija. Se ei halua muuta kuin tehdä Jumalan tahdon ja kirkastaa häntä. He ovat pelottomia ja voimakkaita rukouksessa. He avaavat kokonaisia kansakuntia evankeliumille ja Jumala vahvistaa sanansa heidän valtavien tekojensa kautta!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MISSÄ OVAT KAIKKI JUMALISET PAIMENET?

ViestiKirjoittaja noomi » 12.03.2014 07:29

    Kuva

MISSÄ OVAT KAIKKI JUMALISET PAIMENET?
by David Wilkerson | February 13, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Jumala sanoi profeetta Jeremialle: ”Niin kuin taivaan joukkoa ei voida lukea eikä meren hiekkaa mitata, niin monilukuisiksi minä teen palvelijani Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset, jotka minua palvelevat" (Jer.33:22). Hän sanoi toisin sanoen: ”Minä annan sinulle liiton lupauksen. Sen mukaan minä aion enentää pyhän papiston, joka paimentaa lisääntyneitä laumojani.”

Saatat ihmetellä: ”Missä ovat kaikki Jumalan lupaamat jumaliset paimenet? Missä he paimentavat? Väitätkö, että voin löytää vanhurskaan seurakunnan mistä tahansa kaupungista tai kylästä? Eikö maailmassa ole tarpeeksi paljon raamattukouluja ja seminaareja alkamaan toteuttaa tätä profetiaa. Tiedän, että Herra nostaa esiin joukon nuoria jumalisia työntekijöitä, mutta ei heitä varmaan ole monta eikä kovin tiheässä.”

Miten Jumala aikoo tehdä tämän? Löydämme vastauksen Ilmestyskirjasta: ”Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä ja tehnyt meidät kuningaskunnaksi, papeiksi Jumalalleen ja Isälleen”(Ilm.1:5-6). Jumala on siis tehnyt meistä kaikista pappejaan! Jokainen, joka on pesty Jeesuksen verellä puhtaaksi, on hänen kuninkaallisen papistonsa jäsen.

Apostoli Pietari toistaa kaikuna tämän 1 Piet.2:5:ssä: ”Ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia”. Jumala on kutsunut meidät papeikseen, jotka palvelevat häntä.

Herran ajatus ”seurakunnasta” on nimittäin eri kuin omamme. Me ajattelemme seurakuntaa ihmisille julistamisena. Se on mielestämme paikka, jossa kaikki Jumalan kansan hengelliset, fyysiset ja tunne-elämän tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Tietenkin se kaikki on seurakunnan rakentamista. Oikea seurakunta Raamatun mukaan alkaa siitä, että Jeesus Kristus palvelee meitä. Hänen ajatuksensa seurakunnan olevan missä tahansa, missä ollaan hänen palveluksessaan.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

TOSIASIAN TODISTE

ViestiKirjoittaja noomi » 13.03.2014 07:11

    Kuva

TOSIASIAN TODISTE
by David Wilkerson | January 14, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu”(Matt.24:14).

Seurakunnassa monet yrittävät tänä päivänä määritellä Kristuksen paluun läheisyyttä lukemalla ajan merkkejä. Näemme niitä erityisissä tapahtumissa, kuten juutalaisten palaamisessa Israeliin. Kaikkein selvin Jeesuksen lausuma toisesta tulemisestaan on yo. lauseessa. Loppu tulee vasta, kun evankeliumi on julistettu todistukseksi kaikille kansoille.

Jeesus käyttää tässä sanaa ”todistaja”, joka on sama kuin kreikankielen sana ”todiste”. Se tarkoittaa ”tosiasian todistetta”. Kristus ei puhu tässä vain saarnaamisesta, vaan todistuksen esittämisestä. Lyhyesti, hän sanoo, että evankeliumi on tehokas, vasta kun sitä vahvistaa elämän todistuksen todellisuus.

Luulet, että Amerikassa, jossa on tuhansia evankelisia seurakuntia, evankeliumia olisi julistettu voimakkaasti. Monet seurakunnat ovat valitettavasti tehneet kompromisseja Kristuksen todellisen evankeliumin suhteen. Todellisuudessa monien evankelisten seurakuntien saarnaa vahvistaa vain vähän todistetta Kristuksen todellisesta herruudesta. Ne eivät anna kaupungille tai kansakunnalle todellista todistusta.

On tietenkin aina poikkeuksia. Ajattelen erästä baptistipastoria, joka suunnitteli kerran rakentavansa valtavan suuren uuden rakennuksen. Hänen vaimonsa sai kehotuksen rukoilla ja etsiä Herraa, ja pian hänen miehen teki samoin. Hän luopui ajatuksesta havitella suuria numeroita ja alkoi todistaa sitä, mitä julisti.

Aivan äskettäin saarnansa aluksi pastori laittoi seurakunnan eteen suuren kankaan. Hän sanoi seurakunnalleen: ”Jumalan Henki on puhunut minulle tämän seurakunnan synneistä. Tänään näemme ne kaikki omien silmiemme edessä.”

Sitten pastori heijasti kankaalle synnin toisensa perään, irstauden, aviorikoksen, alkoholismin, huumeiden käytön, pornon. Sitten hän alkoi saarnansa näin: ”Emme alakaan rakentaa suurta rakennusta juuri nyt. Meidän pitää saada Kristuksen elävä temppeli ensin suoristetuksi, ennen kuin voimme tehdä mitään. Meidän pitää ensin elää evankeliumi todeksi!” Tänä päivänä Jumalan Henki liikkuu valtavana tuossa seurakunnassa. Ihmisiä kokoontuu etsimään Herraa. He panevat oman elämänsä järjestykseen, koska he kuulevat evankeliumin, jota vahvistaa todistus!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

PIENI ASKEL

ViestiKirjoittaja noomi » 14.03.2014 06:42

    Kuva

PIENI ASKEL
by David Wilkerson | December 28, 2012
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Mikä pieni, helppo askel onkaan isän rakkauden epäilystä asioiden ottamiseen omiin käsiin, samalla hyvin traaginen! Kun alat työntää asioita oman tahtosi tielle, annat sydämesi alttiiksi pahan lumivyörylle.

Ensimmäinen asia, joka muutti Joosefin veljet sen jälkeen, kun he olivat alkaneet epäillä isän rakkautta heitä kohtaan, oli puhuminen. Kuuntele heitä: ”Tulkaa, tappakaamme nyt hänet ja heittäkäämme hänet johonkin kaivoon" (1 Moos.37:20). Vielä parempi myydä hänet ismaelilaisille ja saada hänestä vähän rahaa”. Heidän sydämessään velloi halveksunta ja petos. Sellaisista sydämistä puhkeaa pahojen sanojen virta, maailmalle tuttu kieli.

Epäpyhä puhe osoittaa sydämen kovettumista. Joosefin veljet olivat turtuneet syntiin, ja heidän väärämielinen keskustelunsa johti rikolliseen käytökseen. Ensin he puhuivat kuin pahat ihmiset ja sitten he alkoivat toimia sen mukaisesti. Ennen pitkää heistä tuli kylmiä, laskelmoivia rikollisia. He eivät tehneet ainoastaan syntiä, vaan he myös alkoivat peittää sitä ja jatkoivat paimentamista ikään, kuin mitään ei olisikaan tapahtunut.

Miten pitkään voimme kulkea eteenpäin, kun ensin alamme epäillä Isämme rakkautta. Kuinka väärämielisiä ja turtuneita meistä voi tulla? Profeetta Malakia varoitti Israelin kansaa heidän sydämensä kovuudesta. Joosefin veljien tavoin israelilaiset olivat joutuneet epäilyksen ansaan ja paatuneet synteihinsä. Malakian kirja alkaa: ”Ennustus, Herran sana Israelille, Malakian kautta. Minä olen teitä rakastanut, sanoo Herra. Mutta te sanotte: ’Missä sinä olet osoittanut rakkautesi meihin?’ "(Mal.1:1-2). Uskomatonta! He kehtasivat sanoa Jumalalle: ”Emme näe elämässämme mitään todistetta siitä, että sinä rakastat meitä ja huolehdit meistä”.

Näytä minulle uskova, joka alkaa epäillä Jumalan rakkautta ja päättää ottaa asiat omiin käsiinsä. Silloin näytän sinulle uskovan, jonka keskustelu alkaa vinoutua. Melkein yön yli tapahtuu selvä muutos. Mitä enemmän hän epäilee, sitä epäpyhemmäksi hänen puheensa muuttuu. Muutamien uskovien puheet ovat aivan ällistyttäviä. Ennen he puhuivat Jumalan pelossa ja kunnioituksessa, lausuen uskon ja ilon sanoja. Ennen he puhuivat pehmeästi, rakentavasti. Nyt he puhuvat karkeita sanoja halveksien. Heidän sanansa antavat heidät ilmi: heidän sydämessään on pelkoa, epäuskoa ja epätoivoa.

Heitä pois kaikki pahat, epäuskoiset ajatukset. Älä jatka Jumalan suuren rakkauden epäilemistä!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

ERISTYKSEN AIKA

ViestiKirjoittaja noomi » 15.03.2014 08:00

    Kuva

ERISTYKSEN AIKA
by David Wilkerson | December 7, 2010
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Tiedän, miltä tuntuu taivaallinen hiljaisuus, kun Jumalasta ei ole kuulunut aikoihin. Olen käynyt läp, täydellisen hämmennyksen aikoja ilman selvää johdatusta. Se hiljainen pieni ääni takanani on kokonaan vaiennut. Oli aikoja, jolloin minulla ei ole ollut ystävän ystävää lähellä, tyydyttämässä sydäntäni neuvon sanoilla. Kaikki johdatuksesta oppimani mallit olivat menneet hukkaan. Minut oli jätetty täydelliseen pimeyteen. En nähnyt eteeni ja tein virheen toisensa perään. Halusin sanoa: "Oi Jumala, mitä on tapahtunut? En tiedä ollenkaan, minne mennä!"

Peittääkö Jumala todella kasvonsa niiltä, jotka rakastavat häntä? Voisiko olla mahdollista, että hän nostaa kätensä hetkeksi aikaa opettaakseen meille luottamusta ja riippuvuutta? Raamattu vastaa selvästi: "Niinpä Jumala ainoastaan koetellakseen häntä ja tullakseen tuntemaan kaiken, mitä hänen sydämessään oli, jätti hänet"(2 Aik. 32:31).

Saatat juuri nyt olla käymässä läpi koetusten tulvaa. Tiedät, mistä puhun, kun sanon, että taivas on kova kuin vaski. Tiedät kaiken toistuvista epäonnistumisista. Olet odottanut ja odottanut vastauksia rukouksiisi. Sinulle on annettu juotavaksi kärsimyksen malja. Ei mikään eikä kukaan voi koskettaa sydämesi syvintä tarvetta!

Silloin sinun on aika rohkaista itsesi! Ei sinun tarvitse pystyä nauramaan tai iloitsemaan, koska et ehkä ole juuri nyt niin onnellinen. Itse asiassa, sinulla saattaa olla vain kaaos sielussasi, mutta voit olla varma että Jumala on yhä kanssasi, koska Raamattu sanoo: "Herra istui valtaistuimellaan, ja vedenpaisumus tuli. Herra istuu kuninkaana iankaikkisesti" (Ps.29:10).

Ihan pian kuulet Hänen äänensä: "Älä hermostu, älä joudu pakokauhun valtaan. Pidä vain katseesi minussa. Anna kaikki asiasi minun haltuuni." Tulet näkemään, että pysyt aina hänen uskomattoman rakkautensa kohteena.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MITÄ HAET SEURAKUNNASTA?

ViestiKirjoittaja noomi » 16.03.2014 08:22

    Kuva

MITÄ HAET SEURAKUNNASTA?
by David Wilkerson | February 14, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Ehkä haet seurakuntaa, jossa lapsesi saavat opetusta sunnuntaiaamuisin. Tai ehkä etsit todellista yhteyttä, olet hyvän ylistyksen ja palvonnan nälässä. Voit myös haluta jonkun muun elämäsi tarpeen täyttymistä.

Anna minun sanoa Jumalan todellisesta seurakunnasta tämä: Raamattu sanoo, että sinut on asetettu olemaan Herran kuninkaallisen papiston jäsen. Niin juuri, olet paimen, julistaja, evankelista, ja todellisen seurakunnan perusta on kotonasi.

Raamattu sanoo hyvin selvästi, että jokainen uskova on kutsuttu jumalalliseen Saadokin pappeuteen: ” Mutta ne leeviläiset papit, Saadokin jälkeläiset, jotka hoitivat minun pyhäkössäni suoritettavat tehtävät silloin, kun israelilaiset olivat eksyneet minusta pois, he saavat lähestyä minua, palvella minua ja seisoa minun edessäni uhraamassa minulle rasvaa ja verta, sanoo Herra, Herra. He saavat tulla minun pyhäkkööni ja saavat lähestyä minun pöytääni, palvellen minua ja hoitaen minulle suoritettavat tehtävät”(Hes.44:15- 16).

Sinun ei tarvitse mennä Raamattukouluun tai laittaa ordinaatiopapereitasi (pappisvihkimyksen todistusta) seinällesi ollaksesi osana Jumalan kuninkaallista papistoa. Jokainen, joka on peseytynyt Jeesuksen veressä, on myös korotettu Herran papiksi.

Minä kasvoin perheessä, jossa vaalittiin ns. perhealttaria. Isäni uskoi, että Hebrealaiskirjeen kehotus olla jättämättä omaa seurakuntakokousta tarkoitti myös perheitä. Siksi me emme jättäneet kokoontumatta perhealttarin ääreen.

Jos sisarukseni ja minä olimme ulkona leikkimässä kavereidemme kanssa, tulimme heti sisään, kun oli perhealttarin aika ja vanhempamme huusivat pihalle: ”Rukoushetki”. Jokainen naapurustossa tiesi, että Wilkersonit olivat menossa perhealttarin ääreen.

Isäni otti onnellisena papin ja paimenen tehtävän kodissamme. Entä sinä? Oletko tutkinut sydäntäsi oman perheesi pappeudesta?
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

VIIMEISTEN PÄIVIEN SEURAKUNTA

ViestiKirjoittaja noomi » 17.03.2014 07:19

    Kuva

VIIMEISTEN PÄIVIEN SEURAKUNTA
by David Wilkerson | November 16, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Uskon, että Jumalan antama näky viimeisien päivien seurakunnalle perustuu hänen Sanaansa. Raamattu kuvaa selkeästi, minkälainen Jeesuksen Kristuksen seurakunta on juuri ennen hänen tulemistaan.

Amerikan seurakunnat ovat kaukana siitä. Suurimmaksi osaksi kokonaiset kirkkokunnat toimivat näinä päivinä ilman Pyhää Henkeä. Niillä ei ole Jeesuksen läsnäoloa eikä armolahjoja. Niissä harjoitetaan jonkinlaista uskontoa vailla voimaa, synnintuntoa tai pelastavaa sanomaa. Niistä on tullut maailman kanssa yhteen sopivia, enemmän poliittisia kuin hengellisiä yhteisöjä. Ne kohauttavat olkaansa synnille, iskevät silmää avioerolle ja vitsailevat yliluonnollisesta. Samalla ne työntävät syrjään opetuksen taivaasta, helvetistä, katumuksesta ja tuomiosta.

Uuden Testamentin seurakunta sai paholaisen vapisemaan! Se ajoi syvyyksiin demonien armeijoita, rukoili vankiloiden ovet auki ja sai vallassa olijat kavahtamaan pelosta. Noilla varhaisilla uskovilla oli sellainen usko ja voima, että rammat nousivat hyppimään ja kerjäläisistä tuli evankelistoja. He uskoivat yliluonnolliseen, avasivat sokeiden silmät, kuurojen korvat ja paransivat kaikenlaisia sairauksia. He jopa herättivät kuolleita!

En väitä, että Jumalan viimeisten päivien seurakunta on jonkinlainen uusinta tai kopio ensimmäisen vuosisadan seurakunnasta. Ei, sanon, että se on jopa suurempi! Se on mahtavampi, voimakkaampi ja Jeesus ilmaisee itsensä sille voimakkaammin. Pyhä Henki toimii siinä voimakkaammin kuin koskaan ennen, voimakkaammin kuin Helluntaina! Jumala säästää parhaan viininsä aina viimeiseksi!

Profeetta Daniel vahvistaa tämän. Hän sanoi, että tietyt profeetalliset totuudet ovat lukittuina ja tulevat ilmi vasta viimeisinä päivinä: "Niin hän sanoi: ’Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät” (Dan. 12:9- 10).

Näinä päivinä Pyhä Henki näyttää näitä asioita hengellisille, tarkkaavaisille pyhille! ”Niin kuin kirjoitettu on: ’mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat’. Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin” (1 Kor.2:9- 10).

Herra valmistelee voimakasta mutta samalla nöyrää, oman sydämensä mukaisten paimenien armeijaa, ja myös nälkäisten lampaiden seurakunnan jäännöstä, joka ovat kääntyneet pois nykyaikaisen seurakunnan kuolleisuudesta ja synnistä. Näyttämö on valmiina seurakunnalle, joka on palava, ei penseä ja vapisuttaa helvetin perustuksia. Mikään voima maan päällä ei voi olla huomaamatta sitä eikä halveksi sitä!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EPÄUSKO SULKEE TIEN JUMALAN LÄHEISYYTEEN!

ViestiKirjoittaja noomi » 18.03.2014 08:20

    Kuva


EPÄUSKO SULKEE TIEN JUMALAN LÄHEISYYTEEN!
by David Wilkerson | September 30, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

”Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät” (Heb.11:6).

Kaikki maailman rukoukset eivät hyödyttäisi sinua, jos et rukoile uskossa! Voit paastota ja rukoilla kolme päivää tai viikkoa, mutta ilman uskoa et ole Jumalalle mieliksi. Kaikki viettämäsi tunnit rukouksessa, anomisesi ja ”hänen luokseen tulemisesi” ei hyödytä, jollei sydämesi ole ankkuroituna uskoon!

”Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen ihminen luulko Herralta mitään saavansa” (Jaak.1:6-7).

Jos vietät kaksi tuntia päivässä Jumalan kanssa, etkä silti usko hänen vastaavan sinulle, nolaat häntä kaksi tuntia! Se saa sinut tuntemaan itsesi hyväksi tai pyhäksi, mutta todellisuudessa haaskaat aikaasi! Annat Jumalalle kaksi tuntia epäuskoa ja epäilyä.

Tiedän uskovia, jotka sanovat rukoilevansa päivittäin, usein itkien Herran edessä, muttei mitään tapahdu. He jäävät raskassydämisiksi ja masentuneiksi. Heidän elämänsä on aina sekaisin, koska he nolaavat Herran tulemalla hänen läsnäoloonsa epävarmoina siitä, että Hän tekee niin kuin on luvannut!

”Sen tähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva” (Mark 11:24).

”Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte" (Matt. 21:22).

Moni Jumalan ihminen elää hengellisessä köyhyydessä, koska jokin sai heidät epäilemään Jumalan rakkautta. He sanovat: ”Kuinka voisin luottaa Jumalaan, kun en ymmärrä lainkaan, miksi Hän salli tällaista tapahtua minulle?”

Heidän hämmennykseensä ei löydy inhimillistä vastausta. Vain Jumala tietää lopun alusta asti ja vasta taivaassa voimme ymmärrämme, miksi Jumala salli näiden tuulten ja aaltojen riepottelevan meitä.

Jesaja vastasi tähän ja uskon sen olevan kaikki, mitä meidän tarvitsee tietää juuri nyt. Hän sanoi: ” Unhottaako vaimo rintalapsensa, niin ettei hän armahda kohtunsa poikaa? Ja vaikka he unhottaisivatkin, minä en sinua unhota. Katso, kätteni hipiään olen minä sinut piirtänyt” (Jes. 49:15- 16).

Jumala on antanut meille oman Sanansa: ”Sinä olet minun lapseni. Sinä olet piirrettynä kämmeneeni, joten luota minuun!”
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

PALVONTAMME LÄHDE

ViestiKirjoittaja noomi » 19.03.2014 06:28

    Kuva


PALVONTAMME LÄHDE
by David Wilkerson | January 31, 2014
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Mooses saattoi palvoa, vaikkei hän ollut täynnä Israelin toivoa. Hän tiesi, että Israelin kansa oli altis luopumukseen, että heillä oli piilossaan kultaisia epäjumalia, jotka he olivat tuoneet Egyptistä. Vaikka Mooses oli pyytänyt Jumalaa säälimään heitä vielä kultaisen vasikan palvomisenkin jälkeen, nyt hän varmaan ajatteli: ” Kuinka kauan vielä Jumala mahtaakaan sietää heidän salaista himoaan ja valitustaan? Milloinkahan hänen kärsivällisyytenä loppuu?”

Näyttää siltä, että Mooseksen anominen Israelin puolesta oli tässä myötätuntoisempaa kuin Jumalan tunne omaa kansaansa kohtaan. Totuus kuitenkin on, että Jumalalla ei ollut mitään aikomusta tuhota kansaansa. Hänellä oli jo mielessään kaikki lupaukset, joita hän oli suunnitellut heille.

Ei, tämä taisi olla ”armon testi” Moosekselle. Herra kysyi palvelijaltaan: ”Miten aiot edustaa minua kansallesi? Esitätkö heille Jumalan, joka on täynnä kostoa ja tuomiota? Ei, minä olen armollinen, pitkämielinen, aina valmis antamaan heille anteeksi.”

Tässä oli ilmestys! Mooses huokaisi helpotuksesta. "Herra, jos olen saanut armon sinun silmiesi edessä, niin käyköön Herra meidän keskellämme. Sillä tämä on tosin niskurikansa, mutta anna anteeksi meidän pahat tekomme ja syntimme ja ota meidät perintöosaksesi" (2 Moos.34:9).

Tämä Raamatunkohta todistaa epäämättömästi, että Jumalan kirkkauden ilmestys on palvonnan ytimessä!

Jumalan kirkkauden ilmestymisen pitäisi olla kaiken meidän palvontamme lähteenä. Meidän pitäisi jatkuvasti vaatia hänen kirkkauttaan: ”Herra, tiedän, että olet pyhä ja oikeudenmukainen ja ettet katso syntiä läpi sormien. Olen myös nähnyt kirkkautesi ja tiedän, ettet aio tuhota minua.

Et sinä tuomitse minua taisteluissani. Päinvastoin, sinä näytät minulle, kuinka rakastava ja pitkämielinen sinä olet minua kohtaan. Tiedän, että olen ansainnut vain hylkäämisen. Olen pettänyt sinut niin usein, että minut pitäisi heittää kokonaan syrjään. Sinä kuitenkin osoitat ilmestyessäsi, miten armollinen ja helläsydäminen olet”.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

KUIVALLA MAALLA

ViestiKirjoittaja noomi » 20.03.2014 06:38

    Kuva

KUIVALLA MAALLA
by David Wilkerson | October 14, 2011
[May 19, 1931 – April 27, 2011]


PDF TXT Print Print

Jumala vaatii, että Punaisen Meren läpi pitää kulkea "kuivaa maata" pitkin. "Israelilaiset voivat käydä meren poikki kuivaa myöten" (2 Moos. 14:16). Merkillisesti Jumala käyttää tätä lausetta neljään otteeseen kertoessaan kansalleen: "Tulette kulkemaan kuivaa maata pitkin".

Voimme nähdä tämän saman lauseen uudelleen, kun Israelia käskettiin mennä Kanaanin maahan. He ylittivät Jordanin kuivaa maata pitkin matkallaan Luvattuun Maahan.

Yksinkertaisesti sanottuna, kuiva maa on polku. Jos olet sillä, olet menossa jonnekin. Et menetä maata jalkojesi alta tai kulje taaksepäin. Sinun kuiva maasi on Herran suunnitelma, hänen työtään sinun elämässäsi ihmeiden tekemistä varten. Liikut kohti ilmestystä, uutta voittoa Kristuksessa, kohti jotain suurempaa.

Raamattu todistaa tästä. Huoma, missä faarao ja hänen armeijansa hävisivät taistelun: Jumalan antamalla kuivalla maalla. Kuiva maa on juuri se paikka, missä paholainen jahtaa sinua. Hän haluaa hyökätä kimppuusi, kun olet heikoimmillasi. Tällä samalla kuivalla maalla Herra poistaa saatanan valtojen ja voimien "voitokkaat vaunut" ”Ja vedet palasivat ja peittivät sotavaunut ja ratsumiehet, koko faraon sotajoukon, joka oli seurannut heitä mereen; ei yksikään heistä pelastunut”(1 Moos.14:28).

Jumala siis sanoo: "Haluan sinun oppivan liikkumaan uskossa. Ei vain saadessasi näyn tai kuullessasi äänen, vaan silloin, kun olet matkasi kuivassa jaksossa. Haluan sinun olevan varma siitä, että minä johdatan sinua jonnekin, vaikket kuule minun ääntäni tai näe eteenpäin, ollessasi kuivalla maalla."

Herra lupaa muuttaa meidän kuivan maamme virvoittaviksi vesilähteiksi: "Kurjat ja köyhät etsivät vettä, eikä sitä ole; heidän kielensä kuivuu janosta. Mutta minä, Herra, kuulen heitä.… Minä puhkaisen purot kalliokukkuloihin, lähteet laaksojen pohjiin; minä muutan erämaan vesilammikoiksi ja hietikon hetteiköksi”(Jes. 41:17 -18).

Rakas pyhä, oletko keskellä kuivuutta? Jumala sanoo sinulle: "Kohta näet sadon. Missä kerran oli kuivaa maata, elämä pulppuaa jalkojesi juuressa. Minä olen luonut sen. Odota hiljaa ja katso, mitä aion tehdä sinun kuivalle maallesi.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EdellinenSeuraava

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron