Lyhyet David Wilkerson / Kesä 2014

David Wilkersonin kautta tullutta antia.

ARMO ON VAPAA!

ViestiKirjoittaja noomi » 21.06.2014 06:21

    Kuva

ARMO ON VAPAA!

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Tuesday, July 9, 2013
ARMO ON VAPAA!
”Niin hän (isä) sanoi hänelle: 'Poikani, sinä olet aina minun tykönäni, ja kaikki, mikä on minun omaani, on sinun. Mutta pitihän nyt riemuita ja iloita, sillä tämä sinun veljesi oli kuollut ja virkosi eloon, hän oli kadonnut ja on jälleen löytynyt'"(Luuk.15:31 -32).

Nuori veli, tuhlaajapoika, rypi synnin aiheuttaman yksinäisyyden liejussa. Hänen oma tahtonsa oli kuollut, ja kurjuudessaan hän koki jotakin tuskaansa pahempaa. Hän tunsi olevansa hukassa!

Ajatellessaan isäänsä hän halusi mennä takaisin kotiin, antautua kokonaan. Hän tiesi, ettei voisi koskaan maksaa isälleen tuhlaamaansa perintöä tai miellyttää häntä tekemällä hyviä töitä. Hän tajusi myös, hän oli täysin riippuvainen isänsä armosta ja rakkaudesta, jotta minkäänlaista paluuta kotiin voisi ajatella.

Vanhempi velipä ei ollut koskaan tuntenut veljensä lailla hukassa olemista, sitä, kuinka toivotonta oli yrittää rakentaa siltaa itsensä ja isän välille. Niinpä hän ei koskaan kohdannut tarvetta kuolla itselleen.

Rakas lukija, sitä repeämää ei voi koskaan kuroa umpeen tekemisellä, lupauksilla tai omilla yrityksillä. Isä hyväksyy meidät rakkauteensa vain Jeesuksen Kristuksen veren kautta. Ei ole olemassa muuta tapaa. Risti rakentaa sillan laakson yli.

Saatat vastustaa kaikkea kirjoittamaani. Sanot ehkä: ”Veli Wilkerson, sinä siis kerrot syntisille, että kaikki on yhtäkkiä kunnossa, jos he vain katuvat. Jumala pyyhkii heidän menneisyytensä pois ja vie heidät saman tien suosioonsa ja siunaukseensa.”

Aivan niin väitän, koska sitä Jeesus opettaa tässä vertauksessa! Kun syntinen kääntyy Herran puoleen totisessa parannuksessa, särkyneenä ja nöyränä, hänet saatetaan heti Hyvän Paimenen käsivarsille.

Armo on varattuna vapaasti vastaanotettavaksi.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

TUHLAAJAPOIKA JA HÄNEN VELJENSÄ

ViestiKirjoittaja noomi » 22.06.2014 07:03

    Kuva

TUHLAAJAPOIKA JA HÄNEN VELJENSÄ

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Friday, July 5, 2013
TUHLAAJAPOIKA JA HÄNEN VELJENSÄ
Niin tuhlaajapoika kuin hänen veljensäkin olivat yhtä syntisiä. Nuorempi poika ei ollut ymmärtänyt armon merkitystä. Senhän pitäisi kasvaa pyhyyden kypsyyteen. Vanhempi poika ei ollut koskaan tuntenut isänsä sydäntä. Hän oli aina yrittänyt ansaita isänsä rakkautta tottelemalla ja tekemällä. Hän ei voinut hyväksyä, että isä oli aina rakastanut häntä ilman ehtoja, täysin ilman hyviä tekoja. Totuus oli, että isä oli aina rakastanut häntä vain siksi, että tämä oli syntynyt hänen pojakseen.

”Hänen isänsä tuli ulos ja puhutteli häntä leppeästi. Mutta hän vastasi ja sanoi isälleen: 'Katso, niin monta vuotta minä olen sinua palvellut enkä ole milloinkaan sinun käskyäsi laiminlyönyt, ja kuitenkaan et ole minulle koskaan antanut vohlaakaan, pitääkseni iloa ystävieni kanssa. Mutta kun tämä sinun poikasi tuli, joka on tuhlannut sinun omaisuutesi porttojen kanssa, niin hänelle sinä teurastit syötetyn vasikan.'(Luuk.15:28- 30).

Vanhempi poika sanoi itse asiassa isälleen: ”Kaikki nämä vuodet olen työskennellyt sinulle miellyttääkseni sinua, mutta et ole koskaan osoittanut minulle tällaista rakkautta. Ainakaan en ole kokenut sitä.” Tästä käy ilmi vanhemman pojan ongelman ydin. Hän ajatteli ansainneensa hyvillä teoillaan saman, mitä nuorempi veli oli saanut armosta.

Kaikilla lakihenkisien on todella vaikeata hyljätä lihan tekoja. Miksi? Siksi, että liha haluaa esittää Jumalalle. Me haluamme voida sanoa: ”Olen ansainnut rauhan Herrassa. Olen paastonnut, rukoillut, tehnyt kaiken saadakseni voiton. Olen työskennellyt ahkerasti ja nyt olen vihdoin onnistunut.”

Jos olemme rehellisiä, näemme, että lihamme aina vastustaa Herrasta riippumista. Me emme halua turvautua hänen armoonsa tai tunnustaa, että vain hän voi antaa meille voimaa, viisautta ja vallan elää voittajina.

Meidän tulee pitää huoli siitä, ettemme protestoi niin kuin vanhempi veli. Se on inhimillisen suoraselkäisyyden mielen mukaisuutta, mikä on pahanhajuista Jumalan sieraimissa!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

PARANNUKSEN TEKIJÄN SYDÄMEN RUKOUS

ViestiKirjoittaja noomi » 23.06.2014 07:30

    Kuva

PARANNUKSEN TEKIJÄN SYDÄMEN RUKOUS

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Thursday, July 4, 2013
PARANNUKSEN TEKIJÄN SYDÄMEN RUKOUS
“Mutta hänen vanhempi poikansa oli pellolla. Ja kun hän tuli ja lähestyi kotia, kuuli hän laulun ja karkelon. Ja hän kutsui luoksensa yhden palvelijoista ja tiedusteli, mitä se oli. Tämä sanoi hänelle: 'Sinun veljesi on tullut, ja isäsi teurastutti syötetyn vasikan, kun sai hänet terveenä takaisin'. Niin hän vihastui eikä tahtonut mennä sisälle”(Luuk.15:25 -28).

Tuhlaajapojan vanhempi veli vihastui koko ajan enemmän ja enemmän. Hänhän oli sentään palvellut isäänsä ahkerasti vuosikaudet eikä koskaan rikkonut yhtään tämän käskyä. Hän oli elänyt lain vaatimusten mukaan ja pitänyt itsensä moitteettoman puhtaana.

Kun vanhempi veli nyt katsoi ikkunasta, hän näki tapahtuman, jossa ilmeni ihmiskunnalle annetun armon suuruus. Isä syleili kääntynyttä, kadonnutta poikaansa. Hän ei tehnyt yhtään kysymystä eikä luennoinut hänelle. Hän puetti pojan uusiin vaatteisiin ja antoi takaisin tämän aiemman aseman mielisuosiolla ja siunauksella. Sitten hän vielä järjesti juhlat.

Vanhemman veljen näkemä tapahtuma kuvasi ihmistä, joka voi tehdä parannuksen, oli hän sitten vajonnut kuinka alas hyvänsä. Jos hän vain lakkaa elämästä entisellä tavalla ja tulee takaisin isän luokse. Vanhempi veli protestoi kovasti tätä vastaan ja kieltäytyi menemästä mukaan juhliin. Miksi? Hän ei halunnut olla osallisena siihen, mikä näytti hänestä armonvarkaudelta.

Lakihenkisyydelle on tyypillistä vastustaa avokätistä armon vuodatusta palanneelle luopiolle. Monet kirkossa huumeiden orjan tai alkoholistin vieressä istuvat uskovat ajattelevat: ”Kiitos Jumalalle, etten minä ole koskaan tehnyt tällaista syntiä. Hän voi langeta huomenna uudelleen.”

Raamattu sanoo, että tämän kaltainen ylpeys on kuolettavampaa kuin mitään riippuvuus: ”Sen tähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea”(1 Kor.10:12).

Kun tuhlaajapoika näki ikkunasta vanhemman veljensä pilkan, hän varmaankin ajatteli: ”Voi, veliseni, jospa tietäisit, kuinka minä kunnioitan sinua! Sinä et koskaan lähtenyt pois kotoa ja tehnyt sellaisia syntejä kuin minä. Sinulla on parempi todistus. Joudun tästä eteenpäin elämään muistaen, miten tuotin häpeää perheemme hyvälle nimelle. Tiedän, etten ansaitse mitään tästä. Oikeastaan sinun pitäisi olla tässä minun paikallani. Kuinka toivoisinkaan pääseväni takaisin sinun ystävyyteesi!”

Tässä on todella parannuksen tehneen nöyrän sydämen rukous!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

NÄLKÄISET USKOVAT

ViestiKirjoittaja noomi » 24.06.2014 06:57

    Kuva

NÄLKÄISET USKOVAT

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Wednesday, July 3, 2013
NÄLKÄISET USKOVAT
Luukas kirjoittaa tuhlaajapojasta: ”Mutta kun hän oli kaikki tuhlannut, tuli kova nälkä koko siihen maahan, ja hän alkoi kärsiä puutetta. Ja hän meni ja yhtyi erääseen sen maan kansalaiseen, ja tämä lähetti hänet tiluksilleen kaitsemaan sikoja. Ja hän halusi täyttää vatsansa niillä palkohedelmillä, joita siat söivät, mutta niitäkään ei kukaan hänelle antanut”(Luuk.15:14- 16).

Olen nähnyt tällaista nälkää uskovien keskuudessa. Aiemmin he todistivat ihanasti armosta, mutta synnin tähden heistä tuli hengellisiä luurankoja, joissa ei ollut enää elämää.

Luukas kirjoittaa: ”Niin hän meni itseensä ja sanoi: 'Kuinka monella minun isäni palkkalaisella on yltäkyllin leipää, mutta minä kuolen täällä nälkään! Minä nousen ja menen isäni tykö ja sanon hänelle: Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi enkä enää ansaitse, että minua sinun pojaksesi kutsutaan; tee minut yhdeksi palkkalaisistasi'(Luuk.15:17 -19).

Nuori tuhlaajapoika joutui tunnustamaan: ”En sittenkään pysty hallitsemaan näitä siunauksia. Olen tehnyt syntiä Jumalaa ja perhettäni kohtaan ja tuhlannut kaiken, mitä olin saanut.”

Parannuksen tekeminen on enemmän kuin vain kääntymistä ja menemistä takaisin Jumalan luokse. Se on täydellistä luopumista itsehallinnasta, Jumalan luokse menemistä tunnustaen näin: ”Herra, olen sotkenut kaiken elämässäni ja nyt tulen nöyränä sinun luoksesi pyytäen: ’Ota hallintaasi minun elämäni’. Silloin juuri Jumala alkaa tehdä aivan erityistä eheytystyötään sinussa.

Kun tuhlaajapoika palasi, hänet otettiin avosylin vastaan isänsä kodissa, ei palvelijana, vaan poikana. Hän halusi antautua isälleen ja olla hänen hallinnassaan. Lisäksi hän halusi läheisyyttä isänsä kanssa. Hän oli kadottanut kaiken mielenkiinnon maailman asioihin ja oli valmis tekemään, mitä hänen isänsä käski (ks. jakeet 20- 23).

Siinä oli ihana täydellinen uudelleen armoihin ottamisen näytelmä!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MITÄ ARMO MEILLE OPETTAA

ViestiKirjoittaja noomi » 25.06.2014 06:46

    Kuva

MITÄ ARMO MEILLE OPETTAA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Tuesday, July 2, 2013
MITÄ ARMO MEILLE OPETTAA
Times Square -seurakunnassa me julistamme Jumalan armoa, myötätuntoa ja laupeutta meitä kohtaan, hänen vanhurskautustaan, pyhitystään ja hyväksyntäänsä Poikansa tähden. Kaikki nämä opinkohdat keskittyvät Jumalan armoon meitä kohtaan Jeesuksen Kristuksen kautta. Mitä meille tapahtuu, kun yritämme kahmia itsellemme tätä rikasta perintöämme?

Mieti, mitä tapahtui tuhlaajapojalle Luuk.15:11- 32:ssa. Silloin kun hän kokosi mukaansa isänsä rikkauden, se alkoi polttaa reikää hänen taskuunsa. Niinpä hän päätti kääntyä maailmaan tyydyttämään sydämensä haluja. Hän sanoi itselleen: ”Siunaukseni kestää varmaan pitkän aikaa.”

Olen vakuuttunut siitä, että monet uskovat eivät osaa käsitellä armon siunauksia. He arvostavat sanomaa Jumalan ansaitsemattomasta armosta. He täyttävät mielensä Raamatunkohdilla, jotka kuvaavat Jumalan armoa ja myötätuntoa. He mielellään kuulevat kertomusta paimenesta, joka lähtee etsimään kadonnutta lammasta, koska se lohduttaa heitä. Kun he sitten pinoavat itselleen totuutta Jumalan armosta heitä kohtaan, se alkaa polttaa reikää heidän lihantaskuihinsa. Siitä tulee heille sitten lupa synnintekoon.

Tuhlaajapoika käytti omaisuutensa tällä tavalla. Hän tuhlasi isänsä rikkauden juhlissa, peleissä, juopuen, käyden ilotaloissa. Yö yön jälkeen hän tuhlasi siunauksensa langeten syntiin yhä syvemmälle. Joka aamu hän nousi ylös, karisti harteiltaan synnintunnon, meni takaisin entiseen menoonsa ja sanoi itselleen: ”Minulla on vielä paljon jäljellä. Kaikki on hanskassa.”

Samalla tavoin monet tämän päivän uskovat antautuvat johonkin kiellettyyn nautintoon, päättäen käyttävää rahansa hulvattomaan elämään. Heidän himonsa ajaa heidät huorin tekijän sänkyyn, vetämään kokaiinia, homoseksuaalisuuteen, pornografiaan, alkoholiin ja huumeisiin. He kuitenkin alituiseen lohduttautuvat synnissään sanoen: ”Jumalan armo riittää minulle. Hän rakastaa minua huolimatta siitä, mitä teen lihassani. Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.”

Ei! Jumalan armo ei tarkoitettu vääristelyä ja tuhlausta varten. Itse asiassa, sillä piti olla aivan päinvastainen vaikutus. Paavali kirjoittaa: ”Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa”(Tiit.2:11- 12). Jumalan armo opettaa meille jumalisuutta, vanhurskautta ja Herran pyhää pelkoa!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MYÖHÄISSADE

ViestiKirjoittaja noomi » 26.06.2014 08:28

    Kuva

MYÖHÄISSADE

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Friday, June 28, 2013
MYÖHÄISSADE
Sakarja 12:10 viittaa luvattuun myöhäissateeseen, joka edeltää lopullista elonkorjuuta. Herra odottaa kärsivällisesti, kunnes hänen myöhäissateensa on langennut tuottamaan lopullisen elonkorjuun!

Viime vuosisadan alkupuolella helluntailiike alkoi Kanadassa nimellä ”Myöhäissateen liikkeeksi”. Sitä kesti ehkä neljä- viisikymmentä vuotta. Tänä päivänä Myöhäissateen liikkeen seurakuntia on jäljellä enää vähän. Ihmiset, jotka olivat osallisina liikkeessä, olivat vakuuttuneita siitä, että kokivat Hengen suuren, viimeisen vuodatuksen. Monet sanoivat: ”Tämä on sitä”, mutta liike hävisi vähitellen. Monet muutkin samankaltaiset liikkeet ovat tulleet ja menneet. Miksi? Siksi, että ne eivät keskittyneet elonkorjuuseen.

Monet ns. Pyhän Hengen liikkeet hävisivät nopeasti, koska ne olivat ihmiskeskeisiä. Tärkeimpiä olivat lahjat, siunaus, eheytyminen, onnellisuus. Tanssiminen, nauraminen, riehuminen tai mikä muu Pyhään Henkeen yhdistetty ilmenemismuoto on pelkkää lihallisuutta, jos se ei tuota särkyneitä sydämiä, jotka ovat huolissaan kadotetuista ja pelastumattomista. Jos liike on todella Pyhästä Hengestä, se saa aikaan halua ja alttiutta saavuttaa kadonnut ja kuoleva maailma!

Jeesus sitoi elonkorjuun kadotettuihin sieluihin, kun hän sanoi: ”Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa" (Matt.9:38).

Kaikki Pyhän Hengen vuodattaminen keskittyy ehdottomasti tähän Jeesuksen rukoukseen. Jotkut herätykset on dokumentoitu aidoiksi sillä perusteella, että ne ovat olleet siunaukseksi suuressa sielujen elonkorjuussa. Aitoa herätystä ei voi olla siellä, missä ei saavuteta kadotettuja sieluja!

Mieti, mitä tapahtui Jooel 2:28 jakeen sanoman tuloksena. Helluntaina kolme tuhatta ihmistä pelastui yhtenä ainoana päivänä, ja heidän lukunsa lisääntyi päivittäin sen jälkeen. Nämä uskovat heitettiin sitten kaikkeen maailmaan todistamaan Jeesusta kadotetuille.

”Näin on hamaan siihen asti, kunnes meidän päällemme vuodatetaan Henki korkeudesta. Silloin erämaa muuttuu puutarhaksi”(Jes.32:15). Jesaja sanoo tässä: ”Kun Pyhä Henki tulee, hän tuottaa hedelmää elonkorjuuseen. Kadotettuja sieluja pelastuu joukoittain.”
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

LOPULLINEN ELONKORJUU

ViestiKirjoittaja noomi » 27.06.2014 08:07

    Kuva

LOPULLINEN ELONKORJUU

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Thursday, June 27, 2013
LOPULLINEN ELONKORJUU
“Ja jos nyt tottelette minun käskyjäni, jotka minä tänä päivänä teille annan, niin että rakastatte Herraa, teidän Jumalaanne, ja palvelette häntä kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne,
niin minä annan teidän maallenne sateen ajallansa, syyssateen ja kevätsateen, ja sinä saat korjata viljasi ja viinisi ja öljysi”(5 Moos.11:13- 14).

Kylväminen ja sadonkorjuu ovat Israelissa päinvastaisena aikana kuin meillä. Ensisateet, jotka pehmentävät maan, lankeavat maahan lokakuusta joulukuun loppuun asti, juuri ennen kylvöaikaa. Viimeiset sateet tulevat maaliskuusta huhtikuuhun, juuri ennen sadonkorjuuta. Ne kypsyttävät sadon.

On tärkeätä huomata, että nämä sateet ovat yhteydessä sadonkorjuuseen: ”Sinä saat korjata viljasi ja viinisi ja öljysi”( jae 14). Rakas lukija, jos haluat arvioida Pyhän Hengen liikehdintää, onko jokin ilmiö Jumalasta vai lihasta, niin käytä seuraavaa perustelua: Pyhän Hengen työ keskittyy aina sielujen elonkorjuuseen.

Voit nähdä ns. herätyksessä monenlaisia ilmentymisiä, mutta ne eivät ole Jumalasta, jolleivät ne kohdistu sielujen sadonkorjuuseen. Pyhän Hengen sateet lankeavat aina tuottamaan sielujen kokoamista.

Jumala vuodatti Pyhän Henkensä helluntaina varhaissateena, valmistaakseen ja pehmittääkseen maaperää evankeliumin siemenen kylvölle. Hengen täyttämät kylväjät lähetettiin sinä päivänä yläsalista kaikkeen maailmaan, Jerusalemiin, Juudeaan, Samariaan ja maailman kaukaisimpiin kolkkiin tekemään opetuslapsia Jeesukselle Kristukselle.

Seurakunta on nyt nähnyt melkein kaksi tuhatta kylvämisen ja kasvamisen vuotta. Nyt on sadonkorjuun aika! Kaikki Kristuksessa kuolleet edustavat nyt ensihedelmää, tai varhaissatoa. Sakariaan profetia ennustaa lopullista elonkorjuuta. Siksi Jeesus ei ole vielä tullut (ks. Sak.12:10). Herra on odottanut kärsivällisesti lopullista, valtavaa elonkorjuuta maan päällä!

”Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen”(Jaak.5:7).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

VAPAHDETTUNA JA PELASTETTUNA

ViestiKirjoittaja noomi » 28.06.2014 07:54

    Kuva

VAPAHDETTUNA JA PELASTETTUNA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Wednesday, June 26, 2013
VAPAHDETTUNA JA PELASTETTUNA
”Herra on vapahtava minut kaikesta ilkivallasta ja pelastava minut taivaalliseen valtakuntaansa; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti!”(2 Tim.4:18).

Sanan vapahtaa merkitys on tässä ”vartioida, suojella, varjella, turvata aidata”. Jumala sanoo siis: ”Minä vartioin, suojelen, varjelen, turvaan ja aitaan sinut niin, ettei paholainen pääse koskemaan sinua. Minä itse vapahdan sinut ja tuon sinut taivaalliseen valtakuntaani.”

Näetkö, millainen valehtelija paholainen on? Hän sanoo saavansa sinut kyllä itselleen, vaikka Jumala on koko ajan luvannut varjella sinua!

Vähän aikaa sitten koin oudon asian. Olin noussut aamulla rukoilemaan ja istuin olohuoneessa Raamattu kädessäni. Yhtäkkiä Saatana alkoi tunkeutua mieleeni. Hän kirkui kauheita uhkailevia kirouksia: ”Sinä tuhoudut! Olet viettänyt koko elämäsi palvellen Jumalaa turhan takia. Nyt minä otan sinut ja tuhoan sinut loppuajaksesi.”

Näin edessäni kaikki evankelistat, jotka Saatana oli tuhonnut viimeisten vuosien aikana. Paholainen huusi: ”Sain heidät kaikki, ja hekin rakastivat Jeesusta yhtä paljon kuin sinä. Miksi ajattelet olevasi jotenkin erityinen? Et ole yhtään hyvä, vaan valehtelija ja petturi, ja minä telkeän sinut ja koko sinun julistustyösi iäksi alimpaan kattilaan!”

En ollut koskaan elämässäni kokenut niin järkyttää hyökkäystä. Olin niin hämilläni, etten pystynyt hengittämään! Sitten Herran Henki tuli ylleni, ja nousin seisomaan pyhää vihaa täynnä, sidoin Saatanan ja heitin hänet pois luotani.

”Paholainen, sinä olet se valehtelija ja kaiken valheen isä!” Minä moitin häntä Jumalan sanalla, ja se päästi minut kaikesta pelosta!

Rakas lukija, Jumala tahtoo tehdä saman sinulle. Annatko hänen? Kuuntele Jumalan sanaa: ”Te, jotka Herraa rakastatte, vihatkaa pahaa. Hän varjelee hurskasten sielut, jumalattomien kädestä hän heidät pelastaa”(Ps.97:10). Herra vartioi, suojelee, varjelee, laittaa aidan sinun ympärillesi, kunnes Jeesus tulee takaisin!
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

MAAILMANLOPUN IKÄVÖIVÄÄ TOIVOMISTA

ViestiKirjoittaja noomi » 29.06.2014 07:27

    Kuva

MAAILMANLOPUN IKÄVÖIVÄÄ TOIVOMISTA

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Tuesday, June 25, 2013
MAAILMANLOPUN IKÄVÖIVÄÄ TOIVOMISTA
Usko tai älä, Pietari sanoo, että meidän tulee vakavasti toivoa nykyisen maailman loppumista. Saatat sanoa: “Tuo kuulostaa ironialta!” Kuitenkin apostoli kirjoittaa ikävöiden odottavansa tämän pahan maailmanajan loppumista: “Teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!”( 2 Piet.3:12).

Tämä ei tarkoita, että meidän tulee huutaa tuhon tullessa ilosta: ”Katsokaa, nyt kaikki palaa!” Ei, Pietarin sanojen on tarkoitus tukea meitä. Milloin ikinä lannistumme tässä elämässä, meidän tulee iloita: ”Kaikki tämä palaa kuitenkin savuna ilmaan!”

Tämän totuuden on myös määrä ”herättää meitä valvomaan”, minkälaisia ihmisiä meidän tulisi olla. ”Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa”(2 Piet.3:11).

Iloitsetko, kun luet näitä rivejä tulevasta suuresta tuhosta ja loistavasta uudesta maailmasta, jossa vanhurskaus asuu? Ehkäpä sen sijaan huudat: ”Oi, Jumala, uskon sen, mitä sanasi sanoo. Uskon, että eräänä päivänä lähetät tulesi sulattamaan tämän synnin kiroaman maailman. Uskon, että uusi, pyhä maailma on tulossa. En kuitenkaan usko, että olen tarpeeksi hyvä kaikkeen pyhään keskusteluun ja jumalisuuteen. En usko yltäväni tasoon, josta Pietari kirjoittaa. Pelkään, etten pääse mukaan.”

Rakas lukija, minulla on loistavia uutisia sinulle: Voin näyttää sinulle ilman minkäänlaista epäilyksen varjoa, että Jumala tahtoo säästää sinut tulevaan maailmaansa. Tarvitset sydämeesi hänen elämää antavan totuutensa kannattelemaan sinua, kun vihollinen tulee sinua vastaan tulvan tavoin.

Herra on luvannut sinulle:

”Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi. Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti”(Ps.121:7- 8).

”Sillä Herra rakastaa oikeutta eikä hylkää hurskaitansa; heidät varjellaan iankaikkisesti, mutta jumalattomain siemen hävitetään”(Ps.37:28).

”Te, jotka Herraa rakastatte, vihatkaa pahaa. Hän varjelee hurskasten sielut, jumalattomien kädestä hän heidät pelastaa”(Ps.97:10).

”Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.

Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä”(1 Tess.5:23- 24).
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

TAIVAS EI OLE ELÄKELÄISKESKUS

ViestiKirjoittaja noomi » 30.06.2014 07:26

    Kuva

TAIVAS EI OLE ELÄKELÄISKESKUS

DAVID WILKERSON DEVOTIONS (FINNISH)

Friday, June 21, 2013
TAIVAS EI OLE ELÄKELÄISKESKUS
Saatat aprikoida: “Herra, miksi minun työpaikkani aiheuttaa minulle niin paljon pahaa mieltä? Miksi minä aina koen itseni ulkopuoliseksi? Mikä minussa on vikana?”

Ei sinussa mitään vikaa ole. Jumala toimii! Hän pitää sinua kyllästyneenä tähän maailmaan. Hän sanoo: ”Et saa antaa itsesi tulla liian harrastuneeksi ”tämän maailman” asioihin, koska kaikki häviää savuna ilmaan. Aseta tavoitteesi siihen, mikä on ylhäällä, uuteen maailmaan, joka on tulossa.”

Sinä vastaat: ”Se on tuhlausta. Olen täynnä energiaa. Minulla on lahjoja, ideoita, terävät aivot, halu suorittaa niin paljon. Kuitenkin tunnen itseni estyneeksi. Tämä on niin turhauttavaa.”

Minulla on sinulle hyviä uutisia: Kun kaikki loppuu ja sinun ivailevat ystäväsi on raivattu pois, heidän työnsä hajonneena olemattomiin, heidän uransa loppuneina, heidän rahansa poltettuna, sinun työsi on vasta alussa!

Taivas ei näet ole eläkeläiskeskus. Iankaikkisessa kodissamme tapahtuu jatkuvasti, siellä näytetään uusia näkymiä ja uskomattomia suunnitelmia. Jumala käyttää kaikkia lahjojasi, taitojasi ja haluasi. Hän ei tuhlaa mitään siitä, mitä hän on antanut sinulle. Päinvastoin, sinun lahjasi vain moninkertaistuvat. Hän on käyttävä sinua kunniakseen iankaikkisuudessa!

Jeesus antaa meille useita vinkkejä siitä, mitä tulemme kokemaan siellä:

”Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi”(Matt. 24:46 -47). Kreikan sanana hoitajan kohdassa on ”ikuinen virka”. Meidät siis asetetaan virkaan hoitamaan Jumalan asioita koko iankaikkisuuden.

”Hänen herransa sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Vähässä sinä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Mene herrasi iloon.'(Matt.25:21).

”Ja hän sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä palvelija; koska vähimmässä olet ollut uskollinen, niin saat vallita kymmentä kaupunkia'(Luuk.19:17).

Ikuiset virat… hänen taloudenhoitajanansa… hänen asianhoitajanansa… kaupunkien vallitsijana. Meille annetaan virka hoitaa ja vallita Jeesuksen kanssa hänen valtakunnassaan, kuninkaina ja pappeina.
Kuva

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi". Ap. t. 16:31
Avatar
noomi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1827
Liittynyt: 23.10.2013 17:20

EdellinenSeuraava

Paluu David Wilkerson

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron